Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2021. „Berbecii” sunt agitați și irascibili

Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2021. „Berbecii” sunt agitați și irascibili
FOTO - Pixabay
Publicat: 06/01/2021, 00:57
Actualizat: 06/01/2021, 00:59

Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi este ultima zi în care Marte, planeta acțiunii, mai tranzitează zodia Berbec, zodia sa de domiciliu în care a și retrogradat, pentru prima dată după aproximativ 32 de ani. Marte a tranzitat Berbecul începând cu finele lunii iunie 2020 și a adus schimbări majore, iar astăzi s-ar putea să-i resimțim destul de puternic energia, de aceea ar fi de preferat să evităm impulsivitatea, agresivitatea și conflictele și să căutăm armonia în relațiile cu cei din jur, dat fiind că Luna se află în continjuare în zodia Balanței și ne cere acest lucru.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 6 ianuarie 2021

Dragoste

Astăzi va trebui să fii mai atent la atitudinea partenerului de viață, la nevoile sale pentru că s-ar putea să primești reproșuri din această cauză și să apară, implicit, și tensiuni.

Carieră și bani

Marte a conribuit esențial la acțiunile și deciziile luate în sectorul profesional. Ți-a adus curaj și ambiție, iar de acum va trebui să culegi roadele. Atenție azi la conflictele cu superiorii.

Sănătate

Marte este guvernatorul tău, iar acest tranzit prin zodia ta ți-a adus energie și vitalitate și te-a forțat să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Azi ai grijă la acțiunile pe care le intreprinzi.

Horoscop zilnic Taur – 6 ianuarie 2021

Dragoste

Marte, guvernator al relațiilor tale, ți-a răscolit trecutul, amintirile și nu este exclus să-ți fi adus și lecții karmice. Poate au ieșit la suprafață secrete, oate ai trăit o iubire ascunsă, dar de acum lucrurile ar trebui să se elucideze.

Carieră și bani

Marte a contribuit esențial și la dezvoltarea unor noi orizonturi profesionale și te-a determinat să înveți lucruri noi, să studiezi, poate ți-a adus curajul de a obține o diplomă. Azi ai mai multă grijă la relația cu colegii de muncă.

Sănătate

Dat fiind că Marte ți-a tranzitat sectorul sănătății nu este exclus să te fi confruntat cu unele neplăceri, afecțiuni, poate chiar intervenții chirurgicale. De acum contextul se va schimba radical, în plus vei scăpa de agitația mentală, de irascibilitatea din ultimele luni.

Horoscop zilnic Gemeni – 6 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea să fie o zi mai tensionată în plan sentimental și nu estte exclus ca discuțiile să plece de la bani. De asemenea, dacă ai copii, aceștia ar putea să-ți ceară unele favoruri, chiar materiale.

Carieră și bani

S-ar putea să primești unele critici din partea asociaților sau chiar a prietenilor, dacă desfășurați activități comune, însă înceracă să nu le pui la suflet și evită polemicile.

Sănătate

Dacă aveai în plan să te dedici unui hobby, unei activități distractive sau sportive, azi fă-o cu grijă și fără să te aventurezi prea mult sau să-ți asumi riscuri.

Horoscop zilnic Rac – 6 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai parte de unele ciocniri și neînțelegeri cu membrii familiei, în special cu părinții sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, dar și partenerul de viață este vizat.

Carieră și bani

Marte ți-a tranzitat sectorul carierei și cel mai probabil că în ultimele luni ai resimțit frustrări profesionale majore, însă tot Marte ți-a adus aprecierile superiorilor, curajul de afirmare sau curajul de a-ți schimba direcția profesională sau, cel puțin, de a avea o nouă perspectivă asupra carierei. Azi evită tensiunile cu superiorii pentru că pot degenera în adevărate conflicte.

Sănătate

Dincolo de stresul profesional resimțit din plin astăzi, nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Leu – 6 ianuarie 2021

Dragoste

Marte a lucrat foarte mult asupra schimbării unor principii și mentalități învechite și ți-a cerut detașare de dogme, doctrine și prejudecăți, dacă vei dori să evoluezi, atât personal, cât și profesional. Azi fii mai atent la dialog și la nevoile celor apropiați.

Carieră și bani

Tot Marte te-a stimulat să înveți lucruri noi, să obții o diplomă, să faci un salt profesional și a contribuit la crearea unor frustrări legate de locul de muncă pentru a realiza direcția de viitor. Azi ai grijă cu impunerea punctului de vedere în fața celorlalți pentru că poți da naștere tensunilor.

Sănătate

Evită să te suprasoliciți la locul de muncă și odihnește-te mai mult. O scurtă plimbare sau o vizită la rude te-ar putea revigora.

Horoscop zilnic Fecioară – 6 ianuarie 2021

Dragoste

Marte a contribuit la crearea unor nemulțumiri și neînțelegeri în viața sentimentală, însă doar pentru a-ți da curajul de a lua o decizie radicală, de a face o schimbare sau pentru a aduce o îmbunătățire. Azi ai grijă la dialogul cu persoana iubită și copiii pentru că poate fi destul de sensibil.

Carieră și bani

Marte ți-a tranzitat sectorul bunurilor materiale și te-a stimulat să-ți faci ordine în tot ce ține de acte, procese, litigii, partaje. Unii nativi au intrat în posesia unei moșteniri, în timp ce alții și-au făcut un credit. Oricum, azi este un context tensionat în zona financiară, așa că evită acțiunile riscante și mai ales speculațiile financiare.

Sănătate

Sunt angoase, frici, temeri, limitări și pierderi pe care vei avea ocazia să conștientizezi că le-ai vindecat după ce Marte va părăsi acest sector.

Horoscop zilnic Balanță – 6 ianuarie 2021

Dragoste

Marte ți-a tranzitat întocami sectorul relațiilor și te-a pus mult la încercare aici. Posibil ca unii nativi să se fi despărțit definitiv de partener în ultimele luni, iar alții să-și fi consolidat relația și să o fi dus la alt nivel. Azi ai grijă la conflictele în cuplu.

Carieră și bani

Marte a a vut o reală contribuție și în îmbunătățirea relațiilor tale profesionale, chiar dacă pentru asta ai renunțat la o colaborare sau ai încheiat un contract. Evită să te cerți astăzi cu superiorii și fugi din calea deciziilor profesionale majore.

Sănătate

Luna în continuare îți tranzitează zodia, însă face aspecte tensionate cu Soarele ceea ce ți-ar putea aduce o scădere în vitalitate față de ziua de ieri, dar nu îndeajuns de mult cât să te moleșești sau să te simți obosit.

Horoscop zilnic Scorpion – 6 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca o persoană din trecut să te caute și să încerece să poarte un dialog cu tine, însă fie te va irita, fie nu vei lua în calcul ceea ce-ți spune.

Carieră și bani

Marte ți-a tranzitat casa muncii și ți-a adus o serie de neplăceri, nemulțumiri, tensiuni la job, în relația cu colegii, însă tot contextul a fost doar pentru ca tu să-ți dai seama dacă ești la locul potrivit și să faci schimbări care să-ți îmbunătățească viața profesională. Sunt nativi care în ultimele luni și-au schimbat jobul sau au descoperit noi activități care le aduc beneficii. Azi evită stresul la locul de muncă și contradicțiile cu colegii.

Sănătate

Tot Marte te-a stresat și la capitolul sănătate, însă dat fiind că îți este guvernator a fost mai blând cu provocările. Cel mai probabil te-a îndemnat la schimbarea stilului de viață, la odihnă și la o mai bună gestionare a stresului. Este important ca azi să realizezi că acstea sunt lecții de urmat pe viitor.

Horoscop zilnic Săgetător – 6 ianuarie 2021

Dragoste

Marte ți-a tranzitat în ultimele luni sectorul sentimental și te-a determinat fie să începi o nouă poveste de iubire, fie să o consolidezi pe cea actuală și chiar să te gândești la posibilitatea de a deveni părinte. Oricum, relațiile sentimentale și cu copiii vei observa că s-au schimbat după acest tranzit. Azi evită tensiunile în cuplu.

Carieră și bani

Marte ți-a cerut să ai mai mult curaj să-ți exprimi creativitatea, ți-a adus ocazii să-ți afirmi talentele, să duci o pasiune la rang mai înalt. Azi ai grijă la tensiunile cu asociații sau cu cei cu care desfășori activități comune.

Sănătate

Tot Marte ți-a cerut să-ți descoperi o pasiune, să dai frâu liber unui hobby, de fapt să-ți descoperi bucuria de a trăi.

Horoscop zilnic Capricorn – 6 ianuarie 2021

Dragoste

Marte ți-a tranzitat sectorul familiei și al locuinței și probabil la acest capitol ai avut de îndurat nemulțumiri, dar ai avut și câștiguri. În aceste ultime luni mulți nativi și-au schimbat domiciliul, și-au cumpărat o casă, au construit-o sau renovat-o, în timp ce alții posibil să se fi mutat de la părinți. Azi ai grijă la tensiunile cu familia.

Carieră și bani

Este o zi destul de tesionată și în plan profesional, cu multe cerințe, multe activități și nu este exclus să ai parte de conflicte cu superiorii. Ai mai multă grijă la imaginea ta.

Sănătate

S-ar putea să te simți puțin obosit ca urmare a stresului din viața ta personală și profesională, de aceea ar fi ideal să te oduhnești mai mult.

Horoscop zilnic Vărsător – 6 ianuarie 2021

Dragoste

Marte te-a învățat să fii mai atent la comunicarea cu cei din jur și să nu mai ai încredere în toată lumea. Azi s-ar putea să ai parte de unele contradicții pe teme ideologice și principiale.

Carieră și bani

Tot Marte a stimulat mulți nativi să învețe lucruri noi, să fie mai atenți la negocieri și să aibă curaj mai mult să se afirme prin dialog, în ședințe, interviuri, discursuri publice, poate chiar să dea niște examene. Azi nu-ți impune punctul de vedere în fața colegilor.

Sănătate

Astăzi va trebui să fii mai prudent la deplasări, indiferent că ești pieton sau șofer. Menține-ți calmul.

Horoscop zilnic Pești – 6 ianuarie 2021

Dragoste

Azi vei resimți din plin nevoia de intimitate, ed apropiere față de partener, iar dacă ești singur s-ar putea să resimți destul de frustrant acest context.

Carieră și bani

Marte ți-a tranzitat sectorul financiar și fără îndoială că ai resimțit din plin acest aspect, însă interesul planetei a fost să te învețe să-ți administrezi altfel bugetul și să te ajute să-ți îmbunătățești veniturile. Unii nativi au avut parte de pierderi financiare, alții de câștiguri, unii au făcut investiții, alții credite sau împrumuturi, iar așții și-au monetizat un talent personal. Azi ar fi de preferat să eviți acțiunile financiare riscante.

Sănătate

Azi va trebui să ai puțin mai multă grijă la sănătatea ta și să eviți excesele. Pe de altă parte, ai putea să-ți schimbi starea de spirit punându-ți în valoarea un talent.

Horoscop săptămânal, 4 – 10 ianuarie 2021. „Scorpionii” pot semna noi contracte și asocieri

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 aduce o serie de schimbări importante în contextul astrologic general datorate tranzitului planetelor care-și schimbă zodiile.

Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 este amprentată de 3 ingresuri planetare, adică trei planete importante își schimbă semnul zodiacal în care s-au aflat până acum, implicit energia de acțiune. Astfel, Marte, planeta acțiunii, va intra în zodia Taur, și ne va susține să conservăm ceea ce avem și mai puțin să inițiăm noi acțiuni. Mare parte din energia noastră se va canaliza către sectorul financiar, dar și către cel sentimental, în măsura în care consolidăm relațiile și mai puțin începem altele noi.

De asemenea, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn, și va face aspecte benefice cu Marte, deci contextul astrologic va susține relațiile. Astfel, vom deveni mai maturi cu sentimentele noastre și mai responsabili în plan sentimental, mai serioși mai dornici să ne stabilizăm legăturile, atât cele amoroase, cât și cele profesionale.

Mercur, planeta comunicării, va intra în zodia Vărsător, alăturându-se lui Saturn și Jupiter, aflate aici, și astfel ne va aduce idei noi, viziuni curajoase de viitor, soluții îndrăznețe, o gândire mult mai progresistă, chiar nonconformistă și va susține libertatea de exprimare. Totuși, s-ar putea ca ideile entuziaste de acum să nu poată fi puse în practică, cel puțin nu imediat, dat fiind că Mercur face aspect tensionat cu Marte din Taur, deci va fi o luptă pentru ca totul să rămână neschimbat.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”