Adina Alberts, provocare pentru Adrian Streinu-Cercel: „Injectați-vă, domnule profesor, în direct…”

Adina Alberts, provocare pentru Adrian Streinu-Cercel: „Injectați-vă, domnule profesor, în direct...”
Adina Alberts, provocare dură pentru Adrian Streinu-Cercel: „Injectați-vă, domnule profesor, în direct...” / Foto: Mediafax Foto / Andreea Alexandru / Facebook / Adina Alberts
Publicat: 13/01/2021, 09:15

Medicul Adina Alberts critică fără milă campania de vaccinare, spunând că personalul medical este supus, în prezent, unei presiuni psihologice. Aceasta îi aruncă „mănușa” profesorului dr. Adrian Streinu-Cercel, pe care îl provoacă să se vaccineze ÎN DIRECT cu a doua doză de rapel a vaccinului anti-COVID.

Adina Alberts susține că este contactată de colegii de breaslă, care ar fi precizat că își pierd posturile, dacă refuză vaccinarea.

„Această postare se adresează mai ales colegilor mei din serviciile de sănătate. Personalul medical este supus, în prezent, unei presiuni psihologice vizavi de vaccinarea antiCovid 19.

Zilnic, zeci de persoane, asistente, infirmiere, moașe, tehnicieni dentari, etc, mă contactează ca să mă întrebe ce ar trebui să facă, îmi descriu patologiile pe care le au, îmi cer un sfat prietenesc.

Și asta pentru că au fost somați să facă listele cu cei care se vaccinează, și, deși nu li s-a spus în față că dacă nu se vaccinează își pierd posturile, această condiționare plutește în aer și ar fi posibilă în viitor; așa circulă zvonul. Iar ei nu găsesc nicăieri informații oneste care să îi asigure că vaccinarea ar fi sigură!

Sfat pentru colegii doctori

Dragi colegi, NU TREBUIE SĂ VĂ VACCINAȚI DACĂ NU VREȚI, cel puțin deocamdată! Aveți încă dreptul de a alege și nu vă va da nimeni afară din posturile dvs”, a scris medicul Adina Alberts pe Facebook.

Mai mult, medicul a precizat că majoritatea doctorilor de renume au făcut public doar afirmaţii despre vaccinare fără să facă şi practic vaccinarea în faţa camerelor de luat vederi.

„De altfel, protagoniștii campaniei televizate de promovare a vaccinării în România, doctori de renume, au făcut public doar afirmații de genul ” și eu mă vaccinez” sau „și eu mă voi vaccina”. Niciunul nu a făcut-o practic, în fața camerelor de filmat. Ceea ce mă face să cred că suntem manipulați”, a mai spus medical Adina Alberts în postarea de pe Facebook.

Adrian Streinu-Cercel, provocat să se vaccineze în direct

„Doar domnul Profesor Streinu Cercel a declarat public că s-a vaccinat.

De aceea, formulez pentru dumnealui, următoarea propunere:

Domnule Profesor, ați declarat public despre vaccinul produs de Pfizer că, citez :”vaccinul este superb din punctul de vedere a modului în care a fost conceput”.

Probabil că aveți dreptate, dar asta nu ne spune nimic despre eficacitate și nici despre reacții adverse.

Ați auzit probabil că acest vaccin a produs cel puțin 4 paralizii de nerv facial. Ați auzit de trombocitopenia imună cu trombocite ZERO a ginecologului din Florida.

De encefalopatia doctoriței de 32 de ani din Mexic. De bătrânii care au murit în Norvegia și în Israel, la 2-3 zile după vaccinare . De asistentul de la Constanța care a făcut infarct după vaccinare . De asistenta Sonia Acevedo care a murit „subit” în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după primirea vaccinului.

Mamă a doi copii, asistenta în vârstă de 41 de ani lucra la secția de pediatrie a unui spital din Porto. Despre toate aceste decese ce să credem”, scrie medicul Adina Alberts în postarea de pe Facebook.

„Ce ziceți?”

„Revenind. Dvs, dle Profesor, ați declarat că ați primit prima doză de vaccin produs de Pfizer pe 27 decembrie 2020. Deci data la care trebuie să faceți rapelul se apropie.

Peste o săptămână, pe 17 ianuarie 2021 se împlinesc exact 21 de zile. Injectați-vă, domnule profesor, în fața noastră, a tuturor. Faceți-o în direct. Veți transmite astfel un puternic semnal pozitiv. Lumea va capătă încredere și vă va urma. Arătați-ne dvs cum se face.

Dacă toate acestea nu înseamnă nimic și sunt doar simple coincidențe, iar vaccinul nu are nicio legătură cu situațiile dramatice de mai sus, plus multe altele, acceptați sugestia mea, și vaccinați-vă în văzul tuturor românilor.

Dați-ne o lecție pe care să o “ținem minte”, nouă, profanilor care suntem sceptici vizavi de siguranța serurilor ce introduc în celulele umane ARN viral determinând reacția dură a sistemul imunitar, care ulterior se îndreaptă, uneori cu toată forța, împotriva acestor celule proprii modificate! Ce ziceți? Acceptați provocarea”, întreabă medicul Adina Alberts.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Cum transformi Dacia Duster în rulotă cu bani puțini - GALERIE FOTO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce culoare aveau cele mai vechi molecule colorate de pe Pământ?