Bărbat în carantină, găsit la un bar din Arad. Ce le-a spus jandarmilor

Bărbat în carantină, găsit la un bar din Arad. Ce le-a spus jandarmilor
Bărbat în carantină, găsit la un bar din Arad. Ce le-a spus jandarmilor
Publicat: 15/12/2020, 11:19
Actualizat: 15/12/2020, 11:20

Un tânăr de 33 de ani, din Satu Mare, care trebuia să fie în carantină acasă, a fost depistat de un echipaj de jandarmi în faţa unui societăţi din Arad, unde consuma alcool. El a spus că a plecat de acasă pentru că nu crede în existenţa virusului.

Echipajul de Jandarmerie din Arad l-a găsit, luni seara, pe bărbatul de 33 ani, din Satu Mare, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu.

Bărbatul consuma alcool în faţa unui bar din Piaţa Gării din Arad.

Jandarmii au stabilit că în urmă cu câteva zile bărbatul s-a întors dintr-o ţară cu risc epidemiologic ridicat şi conform prevederilor legale trebuia să stea în carantină la domiciliul declarat, până în data de 22 decembrie inclusiv.

Întrebat de ce nu a respectat măsura crantinării la domiciliu, pentru a preveni răspândirea virusului SARS Cov-2, bărbatul le-a spus jandarmilor că el nu crede în existenţa acestui virus.

Jandarmii l-au amendat cu 1.200 lei, atât pentru nerespectarea perioadei de carantinare precum şi pentru consum de alcool în locurile publice.

De asemenea bărbatul a fost dus în carantină instituţionalizată pentru o perioadă de 14 zile, cu suportarea integrală a cheltuielilor.

O mamă româncă și fiul ei de șase ani, găsiți morți într-o parohie din Italia

Tragedie fără margini în Velletri, la periferia Romei, în Italia. O mamă româncă în vârstă de 36 de ani și fiul ei de doar șase ani au fost găsiți fără viață, într-o cameră a parohiei San Martino, administrată de asociația San Girolamo Emiliani.

Românca în vârstă de 36 de ani și fiul ei de șase ani au fost găsiți morți în una din camerele parohiei, scrie observatornews.ro. Se pare că o scurgere de gaze ar fi dus la decesul celor două persoane.

Cadavrele au fost găsite ieri dimineață. Se pare că femeia a aprins o sobă pe gaz tip ciupercă, care se folosește în exterior, pentru a se încălzi cu fiul ei.