Dr. Monica Pop, după ce mai mulți pacienți din Sectorul 1 au fost anunțați, printr-un SMS fals, că au Covid-19: „Ca să nu meargă la vot! Doamne, unde s-a ajuns!!!”

Dr. Monica Pop, după ce mai mulți pacienți din Sectorul 1 au fost anunțați, printr-un SMS fals, că au Covid-19: „Ca să nu meargă la vot! Doamne, unde s-a ajuns!!!”
Monica Pop spune că nu se va vaccina împotriva COVID-19: „Majoritatea personalului medical nu vrea să se vaccineze”
Publicat: 25/09/2020, 19:05
Actualizat: 25/09/2020, 23:18

Monica Pop a reacţionat după cazul de la complexul Caraiman, din Sectorul 1, acolo unde mai mulţi pacienţi au fost informaţi că ar fi pozitivi la Covid-19, prin intermediul unui SMS fals, după ce s-a furat baza de date. Celebrul medic oftalmolog susține că acest lucru s-a întâmplat pentru a nu se merge la vot și îi îndeamnă pe cei afectați să nu se sperie și să meargă la vot, indiferent de vârstă.

Este anchetă la Complexul Multifuncţional Caraiman, după ce mai mulţi pacienţi au primit un SMS fals în care erau anunţaţi că sunt pozitivi la testul pentru COVID-19. În realitate, oamenii aveau test negativ sau nici măcar nu făcuseră testul pentru Covid-19.

„S-a tot spus că vârsta celor pozitivi scade! Tineri tot mai mulţi! Acum, spun că e vorba aproape doar de vârstnici! Clar de ce! Protejaţi-vă şi ieşiţi toţi la vot! Cu părinţii şi bunicii! Aţi auzit?! S-a «furat» o bază de date («Caraiman») şi cei incluşi primesc telefoane şi mesaje că sunt pozitivi, deşi nu făcuseră niciun test! Desigur, ca să nu meargă la vot! Doamne, unde s-a ajuns!!! Mergeţi la vot! Orice vârstă (legală) aţi avea!”, a scris medicul Monica Pop, vineri, pe pagina de Facebook.

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache: „Complexul Multifuncțional Caraiman, un veritabil centru de excelență în domeniul asistenței medicale”

Cetățenii de toate vârstele, cu domiciliul legal în Sectorul 1, cu afecțiuni neurologice și neurodegenerative beneficiază de îngrijire de specialitate în cel mai nou centru deschis în cadrul Complexului Multifuncțional „Caraiman”, anul trecut, în noiembrie.

„Complexul Multifuncțional Caraiman este astăzi un veritabil centru de excelență”, declara, atunci, Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei.

Anul acesta, însă, odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus, acest centru efectuează și teste pentru depistarea Covid-19.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase