Marian Godină, ironii dure la adresa celor care nu se vaccinează! „Să mă vaccinez s-au să nu m-ă vaccinez?”

Marian Godină, ironii dure la adresa celor care nu se vaccinează! „Să mă vaccinez s-au să nu m-ă vaccinez?”
Marian Godină, ironii dure la adresa celor care nu se vaccinează! „Să mă vaccinez s-au să nu m-ă vaccinez?”
Publicat: 06/01/2021, 11:00

Polițistul-scriitor Marian Godină îi ironizează pe cei care nu se vaccinează anti-COVID, într-o postare cu tâlc de pe Facebook.

Marian Godină a fost întrebat la serviciu dacă are de gând să se vaccineze și a povestit întrebarea în mediul online.

„Pentru că au început să se facă listele la serviciu cu cei care vor să fie vaccinați, am fost întrebat și eu care mi-e opțiunea.

Am citit pe net părerile ambelor tabere, pro și contra, iar apoi, înainte de a răspunde, mi-am pus întrebarea:

Să mă vaccinez „s-au să nu m-ă vacinez”?”, a spus Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

Cât câștigă Marian Godină: „Aș crăpa de rușine să ies în stradă / Unii au rămas fără serviciu, nici nu visează la un salariu ca al meu”

Polițistul Marian Godină a dezvăluit ce salariu primește lunar de la Poliția Română.

Godină a făcut un anunț similar în urmă cu patru ani, când, pe internet, polițiștii erau acuzați că primesc „salarii nesimțite”, dar el câștiga 3.000 de lei lunar.

Polițistul din Brașov a dezvăluit salariul net încasat în decembrie 2020, pe blogul personal.

„Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună”, a explicat Marian Godină.

„Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba”, a adăugat acesta. Poliţistul lucrează în sistem de 14 ani. „Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a mai subliniat Godină.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase