Cât câștigă Marian Godină: „Aș crăpa de rușine să ies în stradă / Unii au rămas fără serviciu, nici nu visează la un salariu ca al meu”

Cât câștigă Marian Godină: „Aș crăpa de rușine să ies în stradă / Unii au rămas fără serviciu, nici nu visează la un salariu ca al meu”
Cât câștigă Marian Godină: „Aș crăpa de rușine să ies în stradă... Unii au rămas fără serviciu, nici nu visează la un salariu ca al meu” / Foto: Facebook
Publicat: 05/01/2021, 08:19

Polițistul Marian Godină a dezvăluit ce salariu primește lunar de la Poliția Română.

Godină a făcut un anunț similar în urmă cu patru ani, când, pe internet, polițiștii erau acuzați că primesc „salarii nesimțite”, dar el câștiga 3.000 de lei lunar.

Polițistul din Brașov a dezvăluit salariul net încasat în decembrie 2020, pe blogul personal.

„Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună”, a explicat Marian Godină.

„Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba”, a adăugat acesta. Poliţistul lucrează în sistem de 14 ani. „Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a mai subliniat Godină.

Polițistul a precizat că nu se implică în protestele sindicaliştilor din MAI împotriva îngheţării salariilor bugetarilor. „Faptul că poliţiştii nu au protestat împotriva ordonanţei 13, dar o fac pentru creşteri salariale, mă întristează şi îmi arată că tot stomacul primează în faţa principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar hapsân”, a comentat Godină.

Polițistul Marian Godină, în izolare: „Seara m-au sunat de la DSP și m-au anunțat că voi rămâne la domiciliu 14 zile din ziua contactului”

În octombrie 2020, polițistul Marian Godină a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care anunța că va trebui să se autoizoleze pentru 14 zile, din cauza faptului că unul dintre colegii cu care lucra a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Marian Godină a spus că unul dintre colegii cu care lucra a fost testat cu noul coronavirus. Drept urmare, a fost anunțat de DSP că trebuie să rămână la domiciliu 14 zile din ziua contactului cu persoana infectată.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult