Mesajul unui cunoscut medic infecționist din Cluj: „După Untold, vă așteptăm!”

Mesajul unui cunoscut medic infecționist din Cluj: „După Untold, vă așteptăm!”
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock
Publicat: 13/09/2021, 11:21

Medicul infecționist Teodora Iacob, de la Clinica de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, a transmis un scurt mesaj pe Facebook după încheierea festivalului Untold.

Aceasta a ilustrat mesajul cu o fotografie în care apare alături de alți colegi în combinezoane de protecție, informează G4Media.

„După Untold, vă așteptăm”, este mesajul publicat pe Facebook de medicul clujean.

Teodora Iacob este un medic foarte cunoscut în Cluj. Aceasta a ținut chiar un fel de jurnal, pentru fiecare lună care a trecut de la debutul pandemiei de COVID-19.

Medic: Avem două treimi din nația asta care nu vor să priceapă nimic

Un mesaj dur privind comportamentul cetățenilor față de pandemia de COVID-19 a fost postat pe Facebook și de către medicul Simin Aysel Florescu, de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din Capitală.

Prin acel mesaj, aceasta îi îndeamnă pe români să se vaccineze și să renunțe să mai creadă în teoriile conspirației care circulă pe internet.

„Avem 2/3 din nația asta care nu vrea să priceapă nimic. Clasicul «Gică contra», dar surpriză: de data asta, «contra» este împotriva propriei vieți și sănătăți.  Ce miting, ce scandal, dacă se sfârșește în spital cu masca pe figură sau, și mai rău, intubat, horcăind cu ultimele puteri sub ochii terifiați ai rudelor și sub privirile disperate ale medicilor care nu mai au ce să facă… e prea grav… imposibil de întors din drum…

Și asta, cu vaccinul peste tot, dar nu îl faceți, că sunteți voi mai deștepți, mai școliți pe Google, ce mai încoace și încolo, doctori docenți în scrolling. Dacă ar avea acces la vaccinurile noastre, cei mai săraci din alte țări s-ar bate pe el, ca în Filipine. Dar nu, noi suntem mai deștepți ca ei, noi alegem să ne batem în anticorpi cu virusul și să murim liberi de vaccin… Dacă nu ar fi tragic, ar fi comic. Atâta prostie”, a scris conf. univ. dr. Simin Aysel Florescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase