Lucian Bode, surprins la UNTOLD fără mască sanitară. Sindicatul Europol: „Legea în România se împarte între «jmecheri» și «fraieri»”

Lucian Bode, surprins la UNTOLD fără mască sanitară. Sindicatul Europol: „Legea în România se împarte între «jmecheri» și «fraieri»”
Foto:  clujust.ro
Publicat: 12/09/2021, 18:48
Actualizat: 12/09/2021, 20:29

Ministrul de Interne și interimarul de la Justiție, Lucian Bode, a fost surprins la UNTOLD  fără mască sanitară.

Ministrul Lucian Bode a fost la UNTOLD și a stat la unul dintre barurile de la zona VIP. În apropierea sa a fost observat și primarul Clujului, Emil Boc.

În imaginile postate de jurnaliştii de la clujust.ro, ministrul Lucian Bode a fost prezent la festivalul UNTOLD.

Printre cei din jurul său nu s-a numărat şi primarul Emil Boc, prezent şi el la eveniment cu soţia. Însă Boc a stat în mulţime, nu la zona VIP.

„Un festival care se bucură de succes și care revine în forță după un an de pauză! De aici, din Centrul de comandă, situația se prezintă bine și este atent monitorizată. Bucurați-vă în siguranță de acest festival și respectați măsurile de protecție!”, a fost mesajul ministrului Bode.

Deși masca de protecție este obligatorie pentru toți cei care sunt prezenți la faimosul festival de muzică electronică, nimeni nu ar fi purtat mască la UNTOLD 2021, nici măcar primarul Emil Boc, care a refuzat vehement să fie fotografiat la părăsirea festivalului.

Sindicatul Europol: „Legea în România se împarte între «jmecheri» și «fraieri»”

Sindicatul Europol se întreabă ce ar trebui să le spună poliţiştii oamenilor pe care îi amendează pentru nepurtarea măştii de protecţie.

„Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor «wanna be», Lucian Bode, unicul ministru 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție. Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că legea în România se împarte între «jmecheri» și «fraieri». Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor”, se arată în postarea Sindicatului Europol de sâmbătă pe Facebook.

Sâmbătă seară, Lucian Bode a postat mai multe fotografii pe pagina sa de socializare de la festivalul UNTOLD și în toate apare cu mască de protecție.

Românii care vor să participe la festivalul de muzică electronică UNTOLD, care se desfășoară în perioada 9 – 12 septembrie 2021, vor putea intra în acest an în perimetrul festivalului dacă prezintă Certificatul Digital EU COVID-19 sau cel de testare rapidă antigen.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase