Mihai Budeanu, component al trupei 3 Sud Est, a câștigat lupta cu COVID-19. “Săptămâni foarte grele, am învins. A venit timpul să…”

Mihai Budeanu, component al trupei 3 Sud Est, a câștigat lupta cu COVID-19. “Săptămâni foarte grele, am învins. A venit timpul să...”
Mihai Budeanu susține că a fost salvat de la moarte de ivermectină: „Am luat-o la început, când mă simțeam foarte, foarte rău...”
Publicat: 12/12/2020, 09:55
Actualizat: 12/12/2020, 09:57

Mihai Budeanu a câștigat lupta pentru viață, iar COVID-19 rămâne pentru el doar o amintire tristă. Membrul trupei 3 Sud Est a fost externat din spital, după trei săptămâni de chin.

Artistul a fost internat la Spitalul Municipal Medgidia, în stare gravă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Din fericire, s-a recuperat, iar în cursul zilei de vineri a părăsit unitatea medicală.

Salutare, oameni buni! De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună, de la o zi la alta. După săptămâni foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensivă, pot să zic că am învins. A venit timpul să mulțumesc personal medicilor care mi-au salvat viața”, a transmis Mihai Budeanu, pe o rețea socială.

Acest mesaj aș fi vrut să fie unul în care să anunț o lansare de piesă sau poate ceva mai optimist, cum v-am obișnuit de fiecare dată, dar viața e așa de încurcată uneori și nu stim ce ne asteaptă. Aveți grijă de voi si puneți sănătatea pe primul loc”, a mai spus artistul.

Mihai Budeanu, infectat cu COVID-19: “Nu este de joacă!”

Pe 20 noiembrie, Mihai Budeanu se afla în stare gravă la Spitalul Municipal Medgidia, motiv pentru care, la un moment dat, ar fi avut nevoie de un tratament cu plasmă, pentru a depăși clipele dificile provocate de virus.

Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 și este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate. Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție.  Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”, a transmis trupa 3 Sud Est pe Facebook.