Octavian Jurma: Copiii, cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei de COVID-19 / Multă lume așteaptă un miracol care să ne salveze de valul 5

Octavian Jurma: Copiii, cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei de COVID-19 / Multă lume așteaptă un miracol care să ne salveze de valul 5
Publicat: 02/01/2022, 14:19

„Vaccinul este un miracol produs de minți luminate, pe care îl refuzăm pentru că ascultăm de minți întunecate”, spune medicul Octavian Jurma. El precizează că fără vaccinare, în acest an copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei.

”Multă lume așteaptă un miracol care să ne salveze de valul 5 și Omicron fără că noi să facem nimic. Dar Dumnezeu ne-a dat deja un miracol, se numește vaccin. Doar că trebuie să facem ceva ca să ne păzească de rele”, precizează Octavian Jurma.

El consideră că „vaccinul este un miracol produs de minți luminate, pe care îl refuzăm pentru că ascultăm de minți întunecate… E foamete mare în lume și Dumnezeu ne-a dat posmegii ca să nu murim de foame nu ca să ne îndestulăm, dar noi îi refuzăm pentru că trebuie să facem ceva ca să îi muiem. Apoi, dacă totuși i-am muiat, protestăm «cât mai trebuie să mâncăm posmegi?» La care ecoul ne răspunde «cât mai trebuie să trăim?»”

„Fără noi, fără decizia noastră de ne proteja copiii de virus și de boală prin vaccinare, copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei”

Fără imunizare, copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei, spune medicul.

„În 2022 ne așteaptă însă o decizie și mai grea decât să ne muiem posmegii pentru noi. Va trebui să muiem posmegii pentru copiii noștri. Fără noi, fără decizia noastră de ne proteja copiii de virus și de boală prin vaccinare, copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei. Pentru a lua asemea decizii de viață și de moarte, Dumnezeu ne-a dat deja miracolul accesului la Adevăr.

Cu ajutorul științei care cercetează adevărul despre legile naturii am descoperit vaccinul ca o unealtă de îmblânzire și a variantei Delta. Am refuzat leacul, am îmbrățișat boala și am murit cu zecile de mii. Dumnezeu nu ne poate ajuta cu forță pentru că asta ar însemna că ne lipsește de libertatea de a decide singuri și de dreptul de a fi judecați după faptele noastre. Mare ispita de a cere lui Dumnezeu să îți și moaie posmegii pe care ți i-a dat să nu mori de foame, să îi ceri să te scape de gravitație când refuzi parașuta sau să te scape de înec când refuzi colacul de salvare…

Să nu uităm că până și pentru un adevăr care pare azi banal, cum este faptul că Pământul se rotește în jurul Soarelului, oameni iubitori de adevăr au fost judecați și uciși de negaționiștii vremii tot cu crucea în mâna. Ignoranța nu e sfântă! Negând adevărul nu poți face bine… Sper ca în 2022 să nu ajungem să negăm iarăși că Pământul se învârte în jurul Soarelului, că deja am ajuns să negăm că este rotund…”, adaugă medicul Jurma.

Europa a depășit 100 de milioane de cazuri COVID, de la începutul pandemiei. Numai în ultima săptămână au fost diagnosticate 5 milioane de persoane

Europa a depășit 100 de milioane de cazuri de Covid-19 de la începutul pandemiei. Numai în ultima săptămână au fost diagnosticate 5 milioane de persoane cu această boală, pe continent.

Europa a înregistrat un total de 100.074.753 de infecții în 52 de țări în ultimii doi ani. Dintre acestea, mai mult de 4,9 milioane au fost raportate doar în ultimele șapte zile, scrie The Independent.

Cu mai mult de o treime din totalul infecțiilor din lume, continentul a devenit din nou epicentrul pandemiei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase