SUA: Un medic român a dezvăluit tratamentul cu care și-a vindecat pacienții bolnavi de COVID: „Am fost norocos. Niciun pacient nu a decedat”

SUA: Un medic român a dezvăluit tratamentul cu care și-a vindecat pacienții bolnavi de COVID: „Am fost norocos. Niciun pacient nu a decedat”
Publicat: 08/12/2021, 09:37

Un medic român din SUA susține că a tratat până acum peste 800 de pacienți COVID folosind, de cele mai multe ori, un mix special de medicamente, printre care se regăsește ivermectina și hidroxiclorochină.

Rafael Mirchou este un medic internist stabilit în Las Vegas, loc în care și-a deschis o clinică privată. Acesta spune că a vindecat sute de pacienți COVID, folosind un mix de medicamente, scrie smartradio.ro.

Este vorba despre antibiotice, steroizi și ivermectină sau hidroxiclorochină (în funcție de caz). „Am fost norocos. Niciun pacient nu a decedat. Niciunul dintre cei 800 de pacienți”, a afirmat dr. Radael Mirchcou.

Acesta a precizat că nu au existat complicații legate de utilizarea ivermectinei sau hidroxiclorochinei.

„I-am tratat cu multiple medicații, inclusiv antibiotic, dexametazonă, antiinflamatoare, Tylenol, zinc, la care am mai adăugat al doilea antibiotic, dacă era nevoie. Am folosit inhalații cu Budesonidă. Foarte eficient. Am avut o perioadă când am folosit hidroxiclorochina, a fost de mare succes. Eu prescriu de 20 de ani hidroxiclorochina pentru afecțiuni reumatice, dar l-am folosit și pentru Covid. A fost de mare succes. În ultimul timp folosesc ivermectina (0,2 mg/kg corp).”

„Nu am avut nicio complicație asociată cu ivermectina și nici cu hidroxiclorochina. Încerc să transmit mesajul ăsta pentru colegii mei care au cazuri de Covid și pacienții lor așteaptă un tratament”.