Țara care interzice mâncarea și băutura în timpul zborurilor interne

Țara care interzice mâncarea și băutura în timpul zborurilor interne
Foto: Pixabay.com
Publicat: 02/01/2021, 11:19

Thailanda interzice mâncarea, băutura, ziarele și revistele în timpul zborurilor interne, din cauza pandemiei de coronavirus.

Hotărârea a intrat în vigoare pe 31 decembrie 2020, informează digi24.ro, care citează CNN.

Thailandezii se vor plictisi în timpul curselor interne, deoarece nu vor avea voie să citească nici măcar o revistă.

De asemenea, pasagerii trebuie să mănânce bine înainte de a se îmbarca în avion, deoarece este interzisă servirea meselor în timpul curselor aeriene.

Thailanda a interzis alimentele, băuturile și materialele tipărite la bordul aeronavelor pe curse interne.

Companiile aeriene care nu respectă regulamentul riscă sancțiuni dure.

Aceste servicii au mai fost interzise în Thailanda între 26 aprilie și 31 august 2020.

Consumul de alimente sau băuturi este complet interzis în timpul curselor interne și masca de protecție este obligatorie pe tot parcursul zborului.

De asemenea, apa va fi distribuită doar la cererea pasagerilor, în situații care impun, precum administrarea de medicamente.

Din cauza pandemiei, călătoriile pe curse interne în Thailanda sunt la 40% din capacitatea normală.

Anunț important pentru cei ce merg în Turcia cu avionul. Precizările din partea MAE

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează, prin intermediul unui comunicat, că autoritățile turce au transmis noi informații referitoare la regimul condițiilor de călătorie în acest stat.

Astfel, călătorii care trec prin Turcia cu avionul nu mai au nevoie de test negativ Covid. Însă, acesta rămâne în vigoare pentru cei care ajung în Turcia pe cale rutieră, feroviară sau maritimă. Dacă nu au testul, aceștia stau în carantină zece zile.

Așadar, începând cu data de 31 decembrie 2020, toate persoanele, indiferent de cetățenie, care vor tranzita teritoriul Turcia pe cale aeriană sunt exceptate de la obligativitatea prezentării la îmbarcarea în aeronavă a unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maxim 72 de ore anterior sosirii.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase