Tora Vasilescu a fost infectată cu Covid-19. Cum a afectat-o boala pe marea actriță: „Am avut ceva sechele…”

Tora Vasilescu a fost infectată cu Covid-19. Cum a afectat-o boala pe marea actriță: „Am avut ceva sechele...”
Tora Vasilescu a fost infectată cu Covid-19. Cum a afectat-o boala pe marea actriță: „Am avut ceva sechele...” / Foto: Captură
Publicat: 17/01/2021, 14:25

Îndrăgita actriță Tora Vasilescu a vorbit despre experiența trecerii prin boala Covid, care i-a lăsat sechele adânci.

Tora Vasilescu se duce mai des la medic, după ce a avut Covid.

Tora Vasilescu a avut Covid-19 în noiembrie 2020

Celebra actriță și soțul ei au fost infectați cu virusul ucigător. „Ne-a jucat și nouă festa Covidul, anul trecut, în noiembrie, când m-am infectat împreună cu soțul meu, și sistemul imunitar este puțin compromis. Nu știu cum l-am luat”, a povestit Tora Vasilescu pentru publicația Formula AS, citată de Ciao.ro.

Deși cei doi s-au vindecat de coronavirus, boala a lăsat urme și sunt nevoiți să meargă mai des la consultul medical.

„Noi am fost norocoși, am dus boala pe picioare, slavă Domnului. Dar chiar și așa am resimțit-o ca pe o viroză puternică, cu niște manifestări pe care nu le-am mai trăit până acum. Eram pregătită, aveam medicamente în casă și ne-am tratat așa cum ne-au sfătuit medicii. Apoi am făcut amândoi o lună de oxigenoterapie, la o clinică specializată. Dar uite că eu am ceva sechele, respirație îngreunată, de unde și vizitele pe la medici. Dar, revenind, in general, suntem bine”, a mai declarat actrița.

Încercările vieții: Tora, la un pas să moară pe scenă!

O știm mereu cu zâmbetul pe buze, dar a avut parte și de momente foarte grele în viață. Actrița Tora Vasilescu a povestit cum a fost la un pas să-și piardă viața.

„Am suferit enorm, am căzut, m-am ridicat”, a spus Tora. „În pauza unui spectacol am avut un avort spontan. Salvarea a venit după ce s-a terminat spectacolul. Spectacolul s-a oprit atunci. Eram în momentul miresei, m-am dus la toaletă, ştiam ce se întâmplă şi am rugat un coleg să-mi spună dacă ceva se vede, pentru că eram îmbrăcată în rochie albă. La spital, doctorii mi-au spus că s-a oprit spontaneitatea. Am avut probleme grave de sănătate”, a spus Tora Vasilescu la „Acces Direct”, emisiunea de la Antena 1.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase