ACUZAȚII. PSD, atac virulent la adresa lui Orban: „Cel mai ucigător virus pentru România. Trebuie să plece!”

Redactor:
Maria Stoica
ACUZAȚII. PSD, atac virulent la adresa lui Orban: „Cel mai ucigător virus pentru România. Trebuie să plece!”
Premierul Ludovic Orban (FOTO: Facebook - Guvernul României)

PSD lansează, sâmbătă, un nou atac la adresa premierului Ludovic Orban, pe care îl acuză de cinism și minciună. Social-democrații îi cer din nou demisia lui Ludovic Orban pentru umilințele pe care le-ar fi suferit pacienții care nu au putut să se trateze din cauza spitalelor închise.

„Premierul PNL nu e contemporan cu bolnavii cronici care mor din cauza spitalelor închise. Orban și românii trăiesc în două Românii diferite!

Că este mitoman, românii știau dinainte de a fi președintele PNL. De când a fost ministru al Transporturilor și viceprimar al Capitalei. Minciuna a devenit felul lui de a fi.

Că e cinic, românii și-au dat seama de când a devenit premier. Sacrificând pensionari, copii și antreprenori pentru obsesii precum anticipatele sau restricțiile.
Că este însă și ticălos, ne arătă acum, negând inuman realitatea spitalelor închise. A ajuns până la a le spune bolnavilor de la cozile umilinței sau celor care și-au pierdut pe cineva drag că mint din interese electorale.

S-a mers prea departe! Orban trebuie să plece! Un premier care își tratează cetățenii drept dușmani publici este cel mai ucigător virus pentru România!”, au scris social-democrații pe Facebook.

Premierul Orban, atac la PSD: „De ce să mai depună moțiune, că am avut dreptate?! E o hărțuire politică ridicolă”.

Și premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, pe un ton ironic, faptul că PSD nu are niciun motiv să depună moțiune de cenzură, așa cum a tot amenințat, mai ales după decizia CCR, care dă dreptate Guvernului.

Judecătorii CCR au decis joi că Guvernul nu trebuia să ceară votul Parlamentului pentru prelungirea stării de alertă. Premierul consideră că ameninarea social-democraților cu depunerea unei moțiuni de cenzură nu mai are obiect, din moment ce Curtea a dat dreptate Executivului

Inchide