• Publicat:
Cu Gândul La Animale

#cugandullaanimale. Un bărbat din Bacău dansează în timp ce strânge de gât un câine: „Lasă-l că are purici” – VIDEO

#cugandullaanimale. Un bărbat din Bacău dansează în timp ce strânge de gât un câine: „Lasă-l că are purici” – VIDEO
Un bărbat din comuna Bordusaci, juedețul Bacău s-a lăsat filmat de apropiați în timp ce chinuie un câine. Omul în stare de ebrietate a legat patrupedul cu o funie de gât și l-a purtat ca pe un sac în spate.

Bărbatul care a chinuit animalul a postat imaginile pe rețelele sociale. În videoclip se observă cum câinele se zbate pentru a scăpa nesugrumat.

În timp ce bărbatul dansează în timp ce strânge de gât animalul, o femeie se aude spunând: „Lasă câinele, că are purici”.

Utilizatorii Facebook care au vizionat imaginile cer poliției să se sesizeze din oficiu pentru a aplica o pedeapsă împotriva cruzimii asupra câinelui.

Potrivit legii nr. 205/2004, rănirea sau schingiuirea animalelor se consideră infracțiune și se pedepsește cu amendă sau cu închisoare de la trei luni la un an.     

Gândul a lansat campania „Cu gândul la animale„. Dacă ați fost martori la cazuri de abuzuri comise față de animale, nu ezitați să ne trimiteți imagini sau clipuri video la adresa [email protected]. Vă mulțumim anticipat!

VIDEO AICI

 

Inchide