EXCLUSIV. Fiul unui ex-ministru & consilier prezidențial a dat o mare petrecere ”cu circuit închis” alături de temuții frați Carani + ”Regele manelelor” Salam și lideri interlopi

EXCLUSIV. Fiul unui ex-ministru & consilier prezidențial a dat o mare petrecere ”cu circuit închis” alături de temuții frați Carani + ”Regele manelelor” Salam și lideri interlopi
Numele fostului secretar de stat de la Agricultură și ex-consilier prezidențial, Adrian Rădulescu, revine în actualitate, după ce fiul acestuia a organizat o mega-petrecere cu interlopi și ”Regele manelelor”, Florin Salam
Publicat: 01/06/2020, 11:13
Actualizat: 01/06/2020, 11:15

Sâmbătă noapte, in plină stare de alertă, a avut loc un chef de pomină într-un restaurant din comuna Pantelimon, de la periferia Bucureștilor. Fiul unui cunoscut demnitar și-a serbat ziua cu manele și șpriț din belșug, alături de frații Aurel & Costel Caran, liderii arhicunoscuți ai unui clan interlop. Cu toate că România se află sub stare de alertă, iar măsurile sunt stricte, băieții au rezervat un restaurant doar pentru ei și au întins sindrofia aproape 12 ore, până duminică în zori. Zeci de tinere mulate, decoltate, machiate si parfumate au împânzit locația unde s-au distrat ca în filme până a doua zi.

Reporterii speciali GÂNDUL.RO au aflat, în exclusivitate, că amfitrionul principal al chiolhanului la care s-au strâns peste 60 de persoane a fost fiul fostului secretar de stat de la Agricultură și ex-consilier prezidențial, Adrian Rădulescu. Juniorul, un împătimit al vieții de noapte, a ținut să-și aniverseze ziua „la comun” cu “freatele” lui, temutul Aurel Caran, de vreme ce zilele de naștere ale celor doi s-au aproape suprapus (diferență de doar o zi). Așa că au închiriat sala de evenimente Almira și au început… nebunia. Cum în lumea interlopă nu există ”nebunie” fără Florin Salam, nici ”Regele manelelor” n-a lipsit, acompaniat de formația lui Dan Bursuc, „Arabii lu’ Bursuc”.

Frații Caran, la microfon: “Nu filmați, nu dați liveuri pe Insta!”

Restaurantul unde a avut loc chiolhanul se află într-o zonă izolată, lipit de un service auto. Până aproape de ora 21.00 când s-au adunat invitații, Costel Caran s-a ocupat de primirea acestora. A așteptat invitații ca o gazdă bună, apoi porțile s-au închis ca să nu fie deranjați de nimeni. Ce s-a întâmplat în interior, nu a rămas doar acolo, fiindcă sursele noastre ne-au dezvăluit totul, în exclusivitate. Până să apară Salam, frații Caran au făcut mai multe apeluri la microfon și i-au rugat pe toți cei prezenți să nu filmeze cu telefoanele mobile sau să nu se intre în live. Firesc! Iar mesenii, printre care multe nume celebre din lumea interlopă, s-au supus fără excepție. Gigi Corsicanu, unul dintre liderii galeriei Rapidului, s-a aflat la chef alături de Nuredin Beinur și de ”Mițu de la Constanța”, liderul clanului Vasea implicat în numeroase scandaluri și conflicte sângeroase pe litoral. Iar numele ”greilor” nu s-au oprit la aceștia. Cu excepția Cămătarilor, aflați în război cu frații Caran, aproape toate clanurile din Capitală au avut ”ambasadori”. Foreman Didilă – din partea clanului Gruia, aflat pe lista clienților DIICOT – sau Gheorghe Mustață – liderul galeriei Steaua, cu rădăcini în ”Clanul Sportivilor”, au participat la chef unde s-au simțit excelent.

A plouat cu teancuri de euro: câte 3 mii, la o singură dedicație, din partea lui….

Cheful s-a încins după miezul nopții, când s-au dezlănțuit dedicațiile. A fost ”cod roșu” de furtună cu euro pe manele. De departe, Mițu de la Constanta a fost campionul serii: una, două… trei mii € a plătit pentru o singură dedicație. Și n-a fost doar una, ci mai multe. Nuredin Beinur a băgat și el adânc mâna în buzunar, a plătit lăutarilor câteva mii, dar s-a ”retras” fiindcă n-a putut ține ritmul cu furiosul Mițu, ”investitor serios” de altfel, la Mamaia. Printre prezențele feminine care au acaparat întreaga atenție, unduindu-se ca o sirenă pe ritmurile lui Salam, s-a aflat cea poreclită de tabloide ”Sexy-Urlați”. Ea a fost însoțită de iubitul ei, poreclit, la rândul lui, de tabloide ”Regele Termopanelor”, Costin Băcneanu, milionarul care, nu demult, a fost arestat în Belgia și extrădat la București. Și autoritățile statului au avut o frumoasă reprezentare. Fostul șef al Gărzii de Mediu București, Viorel Glăman zis “Țăranu'” – prieten la cataramă cu frații Caran, a fost pe lista invitaților de onoare, ca, de altfel, si unul dintre nepoții lui Gigi Becali, dar și faimosul pokerist Toni Județ, vechi amic al fraților Caran.

Scandal de la dedicații între Foreman și periculosul Mogoș

Cum de la un asemenea chef nu puteau să lipsească manelele, șprițul și scandalul, și acesta a avut ”meniul complet”. Dacă de manele s-a ocupat Salam, scandalul i-a revenit în sarcină lui Foreman. După miezul nopții, într-un colț al sălii s-a aprins ”focul”. Foreman s-a simțit ofensat că un alt invitat, periculosul Mogoș, licitează cu el la dedicații și a vrut să-l pedeapsă. Numai că a intervenit la timp Aurel Caran și totul s-a stins la înjurături printre dinți.
Ca să închidem cercul, revenim asupra amfitrionului chiolhanului: juniorul lui Adrian Rădulescu. Sursele noastre susțin că aceasta este camarad cu frații Carani, ei fiind implicații în combinații mutual avantajoase. Seniorul Rădulescu este, poate, cel mai cunoscut fermier din România. A fost secretar de stat la Agricultură și ”sfătuitor” al fostului președinte Traian Băsescu, dar despre el, GÂNDUL.RO a mai scris și AICI.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
IMAGINI EXCLUSIVE | Bănică Jr. & Lavinia Pârva, disciplinați de ”șefulică” în Floreasca!
FOTO. Andreea Bălan, imagini interzise cardiacilor! S-a pozat într-un costum de baie care a lăsat...
Mascarada democrației s-a încheiat: Kremlinul le transmite un mesaj de amenințare adversarilor lui Putin
Veste cruntă despre fiul lui Mădălin Ionescu! Medicii, șocați
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la matematică
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Incredibil ce a putut face un youtuber cu o Tesla! Mașina a fost supusă abuzului...
Subiecte Istorie simulare BAC 2024: Examenul s-a încheiat. La ce oră se publică baremul pe...
Cât de toxice sunt bazele pentru mâncare din supermarket! Ce a reieșit, de fapt, după...
Boloş: Nu este vorba de o taxă nouă pe concedii medicale, ci de o eliminare...
Amendă de 12.000 de lei pentru cei care stau la bloc și nu respectă această...
PĂMÂNTUL a primit UN MESAJ de pe LUNĂ în care ni se spune să...
Surpriză de proporții în cazul Elena Udrea. 8 judecători au decis
Asistăm la dizolvarea familiei regale britanice?
Când începe noul sezon Chefi la cuțite. Premiera show-ului de la Antena 1 aduce surprize...
BANCUL ZILEI. Bulă: Chelner, de ce nu mi-ai umplut ceașca până la semn cu ţuică...
Test de cultură generală. Ce au bebelușii, dar nu au adulții?