EXCLUSIV. Fiul unui ex-ministru & consilier prezidențial a dat o mare petrecere ”cu circuit închis” alături de temuții frați Carani + ”Regele manelelor” Salam și lideri interlopi

EXCLUSIV. Fiul unui ex-ministru & consilier prezidențial a dat o mare petrecere ”cu circuit închis” alături de temuții frați Carani + ”Regele manelelor” Salam și lideri interlopi
Numele fostului secretar de stat de la Agricultură și ex-consilier prezidențial, Adrian Rădulescu, revine în actualitate, după ce fiul acestuia a organizat o mega-petrecere cu interlopi și ”Regele manelelor”, Florin Salam
Publicat: 01/06/2020, 11:13
Actualizat: 01/06/2020, 11:15

Sâmbătă noapte, in plină stare de alertă, a avut loc un chef de pomină într-un restaurant din comuna Pantelimon, de la periferia Bucureștilor. Fiul unui cunoscut demnitar și-a serbat ziua cu manele și șpriț din belșug, alături de frații Aurel & Costel Caran, liderii arhicunoscuți ai unui clan interlop. Cu toate că România se află sub stare de alertă, iar măsurile sunt stricte, băieții au rezervat un restaurant doar pentru ei și au întins sindrofia aproape 12 ore, până duminică în zori. Zeci de tinere mulate, decoltate, machiate si parfumate au împânzit locația unde s-au distrat ca în filme până a doua zi.

Reporterii speciali GÂNDUL.RO au aflat, în exclusivitate, că amfitrionul principal al chiolhanului la care s-au strâns peste 60 de persoane a fost fiul fostului secretar de stat de la Agricultură și ex-consilier prezidențial, Adrian Rădulescu. Juniorul, un împătimit al vieții de noapte, a ținut să-și aniverseze ziua „la comun” cu “freatele” lui, temutul Aurel Caran, de vreme ce zilele de naștere ale celor doi s-au aproape suprapus (diferență de doar o zi). Așa că au închiriat sala de evenimente Almira și au început… nebunia. Cum în lumea interlopă nu există ”nebunie” fără Florin Salam, nici ”Regele manelelor” n-a lipsit, acompaniat de formația lui Dan Bursuc, „Arabii lu’ Bursuc”.

Frații Caran, la microfon: “Nu filmați, nu dați liveuri pe Insta!”

Restaurantul unde a avut loc chiolhanul se află într-o zonă izolată, lipit de un service auto. Până aproape de ora 21.00 când s-au adunat invitații, Costel Caran s-a ocupat de primirea acestora. A așteptat invitații ca o gazdă bună, apoi porțile s-au închis ca să nu fie deranjați de nimeni. Ce s-a întâmplat în interior, nu a rămas doar acolo, fiindcă sursele noastre ne-au dezvăluit totul, în exclusivitate. Până să apară Salam, frații Caran au făcut mai multe apeluri la microfon și i-au rugat pe toți cei prezenți să nu filmeze cu telefoanele mobile sau să nu se intre în live. Firesc! Iar mesenii, printre care multe nume celebre din lumea interlopă, s-au supus fără excepție. Gigi Corsicanu, unul dintre liderii galeriei Rapidului, s-a aflat la chef alături de Nuredin Beinur și de ”Mițu de la Constanța”, liderul clanului Vasea implicat în numeroase scandaluri și conflicte sângeroase pe litoral. Iar numele ”greilor” nu s-au oprit la aceștia. Cu excepția Cămătarilor, aflați în război cu frații Caran, aproape toate clanurile din Capitală au avut ”ambasadori”. Foreman Didilă – din partea clanului Gruia, aflat pe lista clienților DIICOT – sau Gheorghe Mustață – liderul galeriei Steaua, cu rădăcini în ”Clanul Sportivilor”, au participat la chef unde s-au simțit excelent.

A plouat cu teancuri de euro: câte 3 mii, la o singură dedicație, din partea lui….

Cheful s-a încins după miezul nopții, când s-au dezlănțuit dedicațiile. A fost ”cod roșu” de furtună cu euro pe manele. De departe, Mițu de la Constanta a fost campionul serii: una, două… trei mii € a plătit pentru o singură dedicație. Și n-a fost doar una, ci mai multe. Nuredin Beinur a băgat și el adânc mâna în buzunar, a plătit lăutarilor câteva mii, dar s-a ”retras” fiindcă n-a putut ține ritmul cu furiosul Mițu, ”investitor serios” de altfel, la Mamaia. Printre prezențele feminine care au acaparat întreaga atenție, unduindu-se ca o sirenă pe ritmurile lui Salam, s-a aflat cea poreclită de tabloide ”Sexy-Urlați”. Ea a fost însoțită de iubitul ei, poreclit, la rândul lui, de tabloide ”Regele Termopanelor”, Costin Băcneanu, milionarul care, nu demult, a fost arestat în Belgia și extrădat la București. Și autoritățile statului au avut o frumoasă reprezentare. Fostul șef al Gărzii de Mediu București, Viorel Glăman zis “Țăranu'” – prieten la cataramă cu frații Caran, a fost pe lista invitaților de onoare, ca, de altfel, si unul dintre nepoții lui Gigi Becali, dar și faimosul pokerist Toni Județ, vechi amic al fraților Caran.

Scandal de la dedicații între Foreman și periculosul Mogoș

Cum de la un asemenea chef nu puteau să lipsească manelele, șprițul și scandalul, și acesta a avut ”meniul complet”. Dacă de manele s-a ocupat Salam, scandalul i-a revenit în sarcină lui Foreman. După miezul nopții, într-un colț al sălii s-a aprins ”focul”. Foreman s-a simțit ofensat că un alt invitat, periculosul Mogoș, licitează cu el la dedicații și a vrut să-l pedeapsă. Numai că a intervenit la timp Aurel Caran și totul s-a stins la înjurături printre dinți.
Ca să închidem cercul, revenim asupra amfitrionului chiolhanului: juniorul lui Adrian Rădulescu. Sursele noastre susțin că aceasta este camarad cu frații Carani, ei fiind implicații în combinații mutual avantajoase. Seniorul Rădulescu este, poate, cel mai cunoscut fermier din România. A fost secretar de stat la Agricultură și ”sfătuitor” al fostului președinte Traian Băsescu, dar despre el, GÂNDUL.RO a mai scris și AICI.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul...
Jador s-a despărțit de Oana Ciocan după Survivor All Stars?! 'M-ai mințit de la început!'
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Generalul Ben Hodges laudă România pentru „cel mai recent exemplu de contribuție la apărarea...
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire,...
"Asta m-a pus pe gânduri cu Virginia. Nu e bine ". Robi, dezvăluiri sincere în...
A murit iubitul tenismenei Aryna Sabalenka! S-a stins din viață subit la doar 42 de...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Ceva NEMAIVĂZUT se întâmplă în interiorul planetei Jupiter! Astronomii sunt șocați
Judecătorii au luat DECIZIA. Cutremur fără precedent în DOSARUL CARACAL
Vești cumplite de la ANM. Iarnă peste România, cât de frig va fi
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
Filmarea autentică cu Kate Middleton și printul William după acuzațiile de infidelitate la adresa prințului...
BANCUL ZILEI. Bulă sună la linia fierbinte și îi răspunde una gemând: Dar ce faci...
De ce dăm vina pe victime?