EXCLUSIV GÂNDUL.RO. DIICOT strânge lațul în jurul Duduienilor! Lăutarul Marinică Nămol, ”amendat” de Seif și Denom cu 40 mii lei, iar manelistul Leo de la Kuweit, ”frăgezit” cu mânerul unui cuțit! (EXTRASE DIN DOSAR)

EXCLUSIV GÂNDUL.RO. DIICOT strânge lațul în jurul Duduienilor! Lăutarul Marinică Nămol, ”amendat” de Seif și Denom cu 40 mii lei, iar manelistul Leo de la Kuweit, ”frăgezit” cu mânerul unui cuțit! (EXTRASE DIN DOSAR)
Publicat: 15/08/2020, 12:00

Fierbe lumea interlopă din București după ce Denom, Seif – unchii lui Emi Pian, cel care a fost ucis la o partidă de barbut, pe data de 4 august 2020 – și Aramis, vărul lui Pian, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Cei trei Duduieni au fost puși sub învinuire de DIICOT după ce mai mulți maneliști celebri, printre care Nicolae Guță și Florin Salam, au depus plângeri penale împotriva lor pentru șantaj. Maneliștii i-au acuzat pe Duduieni că pretindeau sume de până la 100.000 de euro pentru diferite evenimente artistice la care participau, fiind obligați, uneori, să cânte gratis pentru a satisface pretențiile interlopilor.

GÂNDUL.RO a prezentat, în exclusivitate, acest scandal care a culminat cu perchezițiile de amploare la locuințele Duduienilor, și cu reținerea mai multor interlopi, iar evenimentele s-au prezentat într-o cu totul altă lumină după ce înregistrări ambientale ale unor discuții desfășurate în două benzinării din București au intrat în posesia noastră.

Aramis, vărul lui Emi Pian și fiul temutului Cristofor, fostul lider al Duduienilor, a amenințat că îi va tăia limba lui Florin Salam, după ce a fost bătut la un botez la care cânta celebrul manelist, în localul ”Le Blanc” din București. Totul se întâmpla pe data de 22 iunie a acestui an, iar interlopul i-a cerut lui Salam nu mai puțin de 100.000 de euro, în două tranșe a câte 50.000 de euro, pentru a ”uita” incidentul. Dar ”războiul” dintre Duduieni și maneliști are rădăcini adânci, iar GÂNDUL.RO prezintă, astăzi, alte informații în exclusivitate.

În ”scenă” intră, de data aceasta, alți doi cântăreți foarte cunoscuți în lumea muzicii de petrecere, Marin Marian – zis ”Marinică Nămol” – și Leo de la Kuweit – Gaftone Leonard-Mădălin-Octavian -, la rândul lor ”vizați” de membri ai clanului Duduianu, nimeni alții decât Ionuț Seif și… Denom.

Glumele făcute de nepotul lui Marinică Nămol n-au fost gustate de Ionuț Seif și Denom

Ne aflăm la sfârșitul anului 2018, luna noiembrie, iar Marinică Nămol primește un telefon de la Văduva Ionuț, cel supranumit Ionuț Seif. Interlopul îi transmite că trebuie să aibă o discuție, iar cântărețul de muzică de petrecere merge la o benzinărie OMV. Era așteptat, într-o mașină Opel, de Seif și de Văduva Sofian, cunoscut în lumea interlopă ca ”Denom”.

La indicațiile lui Văduva Ionuț, Marinică Nămol a urcat în autoturismul marca Opel, iar Denom a apăsat pedala de accelerație. În timpul deplasării menite a pune presiune pe ”datornic”, Ionuț Seif l-a amenințat pe Marinică Nămol că ”îl va bate și îl va tăia” dacă nu va plăti, până pe data de 23.01.2018, suma de 40.000 lei, reprezentând o ”amendă” pentru anumite glume făcute de către nepotul acestuia la adresa sa.

Pe data de 23.01.2018, Marinică Nămol – însoțit ”Leo de la Kuweit -, merge la localul „Casa Luminița” pentru a cânta la solicitarea lui Denom, la ziua fiului acestuia, Armando. Sunt așteptați la intrarea în local de Ionuț Seif și de Denom, moment în care acesta din urmă l-a lovit cu palma peste față pe Leo de la Kuweit, sub pretextul că au întârziat.

Potrivit declarațiilor date ulterior, Marinică Nămol i-a înmânat lui Denom suma de 40.000 de lei, numai că – înainte de a se achita de ”datorie” -, a realizat și o înregistrare în care a povestit cum a fost șantajat de Ionuț Seif și de Denom.

Marinică Nămol:”Am fost amendat de niște așa-ziși șmecheri din lumea interlopă”

Potrivit informațiilor din dosar obținute, în exclusivitate, de GÂNDUL.RO, Marinică Nămol declară că a fost ”amendat” de ”șmecheri” din lumea interlopă, îndreptând un deget acuzator către Ionuț Seif și Denom.

Totul a plecat de la o glumă făcută de Romeo Nămol, nepotul său, glumă pe care interlopii nu au ”digerat-o”, iar Marinică Nămol a fost constrâns să scoată din buzunar nu mai puțin de 400 de milioane lei vechi.

”Am fost amendat de niște așa-ziși șmecheri din lumea interlopă și anume din clanul Duduianu, de Denom și de băiatul lu’ Seif, de Ionuț! Denom și Ionuț Seif m-au amendat pentru o glumă care-a făcut-o un nepot de-al meu cu un prieten de-al lui; prietenul lui i-a arătat mesajul lu’ Ionuț Seif, dă gluma res…, gluma lor acolo, am dovada și la… și la poze. Uitați, astăzi, 23!  Ziua de azi, 23 ianuarie, astăzi, este ora 22:22 de minute, ora 10:22, mă voi întâlni la restaurantul ”Casa Luminița”, la o petrecere la ei în familie și le voi da nu mai puțin de 400 de milioane lei vechi. Da?! 400 de milioane, în lei vechi vorbind”, se menționează în declarațiile aflate la dosar.

”Nepotul meu, Romeo Nămol: ”Ha, ha, ha, tancul meu, ești nebun rău, mă!”, ”Da!”, ”Mergi la Constanța?”, ”Merg!”, ”Cu tancul sau cu avionul?”, ”Cu un croșeu, dar te faci că nu vezi”, ”Ok.”. (…) ”Merg, merg, cu tancul, cu avionul, croșeu, pumnal, briceag, ceva, ne omoară, lumea…”. În fine, nu contează, glumele lor!”

Marinică Nămol, despre gluma făcută de Romeo, nepotul său

Celebrul Marinică Nămol s-a considerat ”sechestrat” de Ionuț Seif și de Denom, atunci când acesta l-au luat cu mașina de la benzinăria respectivă, însă declară și că a fost amenințat că va fi tăiat, bătut și… omorât.

”Acest Ionuț Seif, împreună cu unchiul său, cu Denom, m-au amendat! Dacă nu le dau banii, nepotul meu este amenințat că ne omoară, ne taie, be bagă… deja ei m-au sechestrat pe mine, acum câteva zile m-au ținut în mașină câteva ore sechestrat, m-au amenințat că mă taie, că mă bate. Ok, după judecata lor asta… rasistă și dă prost gust, dă țigani inculți, au dreptate ei! C-a greșit băiatul ăla c-a dat mesaj! Deci n-avem voie să dăm, să mai dăm mesaje, ok. Restricționăm și mesajele. Și mă voi duce și le voi da 400 de milioane, nu știu dacă e necesar să filmez seria banilor sau nu, nu știu… nu știu dac-ar fi necesar să fac chestia asta, da’ vă dați seama că e foarte greu la…”, a declarat Marinică Nămol.

”Am patru pachete a câte o sută de milioane, a câte zece mii de lei, patru zeci de mii de lei, amendă la familia Duduianu!”

Marinică Nămol declară că a plătit cei 40.000 de lei, ”amenda” fixată de Ionuț Seif și Denom, precizând că suma a fost împărțită în patru pachete – ”a câte o sută de milioane, a câte zece mii de lei, patru zeci de mii de lei”. Din informațiile aflate la dosar reiese și teama cântărețului de petrecere de a nu fi ”pedepsit” dacă întârzie cu plata.

În contextul în care și alți maneliști celebri – vezi cazul lui Florin Salam, prezentat, în exclusivitate, de GÂNDUL.RO – au fost amenințați și șantajați de membrii clanului Duduianu, declarația lui Marinică Nămol este sugestivă.

”Foarte greu să… îmi ia ceva timp și nu mai îmi permite timpul, să nu-ntârzii cu banii. Le voi da acești bani, sunt 400 de milioane aici, am patru pachete a câte o sută de milioane, a câte zece mii de lei, patru zeci de mii de lei, amendă la familia Duduianu! De data asta mă conformez, data viitoare, vă rog frumos s-aveți dumneavoastră grijă de mine! Nu c-ar fi vina dumneavoastră pentru banii care-i dau acum, c-aș fi putut s-apelez și acum la voi… dar mi-e teamă! Mi-e teamă de ei, nu de altceva! De data asta le voi da banii, data viitoare n-am, n-o să mai am de unde, pentru că banii ăștia… în fine, nu mai contează de unde i-am obținut. Pă la alți cămătari! Sper să pot să-i achit în ceva vreme… ca să știți unde ajung banii de la maneliști! Vă mulțumesc mult de tot, voi păstra acest filmuleț până la următoarea rundă în care voi fi amenințat, bătut sau amendat, din nou!”, mai declară Marinică Nămol.

Leo de la Kuweit declară că Marinică Nămol a fost ”frăgezit” cu mânerul unui cuțit și amenințat cu moartea

La dosar există și declarația dată de Leo de la Kuweit – Gaftone Leonard-Mădălin-Octavian -, cel care a mers împreună cu Marinică Nămol la ”Casa Luminița”, în ziua în care a acesta a plătit 40.000 de lei, ”amenda” fixată de Ionuț Seif și de Denom.

”În această împrejurare, numiții Văduva Sofian, zis ”Denom” și Văduva Ionuț, zis ”Ionuț Seif”, și-au manifestat nemulțumirea vizavi de o pretinsă întârziere a persoanelor vătămate, iar ”Denom” (Văduva Sofian) mi-a adresat injurii și m-a lovit cu palma în zona feței, provocându-mi o rană la gură”, declară Leo de la Kuweit.

Concomitent, ”Ionuț Seif” (Văduva Ionuț) i-a adresat injurii lui Marin Marian. Persoana vătămată arată că cei doi autori au primit de la Marin Marian suma de 40.000 lei, reprezentând o ”amendă” aplicată acestuia ca urmare unei glume pe care ar fi făcut-o un nepot de-al său vizavi de Văduva Ionuț.

Extras din declarația lui Leo de la Kuweit

Leo de la Kuweit mai declară în fața polițiștilor că Marinică Nămol i-a povestit că, după ce a fost băgat în mașina condusă de Denom și plimbat prin București, a fost ”a fost lovit în mod repetat în spate cu mânerul unui cuțit și totodată amenințat cu moartea, cu scopul de a-l determina să le remită respectiva sumă de bani”. 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun