EXCLUSIV. Zoltan Nagy, cunoscutul producător de filme pentru adulți, a trecut prin ”Iadul COVID”: ”Chiar am pățit-o, lumea trebuie să creadă că există acest virus și e cumplit”

EXCLUSIV. Zoltan Nagy, cunoscutul producător de filme pentru adulți, a trecut prin ”Iadul COVID”: ”Chiar am pățit-o, lumea trebuie să creadă că există acest virus și e cumplit”
EXCLUSIV. Zoltan Nagy, cunoscutul producător de filme pentru adulți, a trecut prin ”Iadul COVID”: ”Chiar am pățit-o, lumea trebuie să creadă că există acest virus și e cumplit”
Publicat: 07/01/2021, 16:31
Actualizat: 07/01/2021, 20:14

Noul coronavirus continuă să asedieze o întreagă planetă, dar anul 2021 a început sub semnul speranței. Apariția vaccinului anti-COVID mută pandemia într-o nouă etapă, una în urma căreia specialiștii doresc ca acest contraatac al vieții și al medicinei mondiale să fie câștigător.

Din păcate, așa cum se întâmplă în situații de criză, au apărut – de-a lungul unui provocator an pandemic – și numeroase teorii ale conspirației, dublate de un ”corona-scepticism” care a transmis că noul coronavirus nu ar fi altceva decât o ”invenție”, că oamenii nu au de ce să se teamă și să poarte masca de protecție, că trebuie să lupte împotriva unei așa-zise ”manipulări mondiale”.

Dincolo de aceste teorii abracadabrante, COVID-19 este o dureroasă certitudine planetară și doar cei care s-au infectat cu noul coronavirus, reușind să îl înfrângă, pot descrie experiența terifiantă de care au avut parte, trăgând și un semnal de alarmă comun. Noul coronavirus există, nu este o banală gripă și, din păcate, foarte mulți oameni au pierdut această luptă pe viață și pe moarte.

Zoltan Nagy, unul dintre cei mai cunoscuți producători de filme pentru adulți din România, este și unul dintre oamenii care au trecut prin ”Iadul COVID”, iar perioada în care a fost ”pus la încercare” de noul coronavirus s-a dovedit a fi una a nesiguranței cotidiene și a temerilor descătușate.

”Chiar am pățit-o, lumea trebuie să creadă că există acest virus și e cumplit. Cine spune că este vorba doar despre o glumă greșește. Vreau să ajut, să fiu util, să îi fac pe oameni să creadă în acest virus nenorocit și să se protejeze în fiecare zi”, declară Zoltan Nagy, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO.

”Calvarul a început  în cea de-a cincea zi. Așa am stat 11-12 zile, ca într-un malaxor…”

Zoltan Nagy spune că tot calvarul prin care a fost obligat să treacă a început înainte de jumătatea lunii decembrie, atunci când a început să se simtă rău, însă – așa cum se întâmplă în cele mai multe dintre cazuri – a pornit de la premisa că este vorba despre o ”gripă banală”.

Momentul ”zero” al reconsiderării atitudinii sale a fost acela în care, preparându-și un ceai de ceapă, a constatat cu stupoare că nu-i simte mirosul neplăcut. Atunci a sunat atât la medicul de familie, cât și la spitalul Ilfov.

”Totul a început undeva prin data de 10-12 decembrie, mi-am dat seama că ba îmi curge nasul, ba mi se înfundă foarte tare și tușeam.  A început să mă doară puțin capul, mi-am dat seama că nu e ceva în regulă. Dar fiecare om crede că lui nu i se poate întâmpla nimic. Trecuse anul, călătorisem chiar, nu am avut nimic. Dintr-o dată, gata… Într-o zi mi-am făcut un cei de ceapă, ceai care miroase foarte neplăcut. Mi-am dat seama că eu nu simțeam niciun miros, mi se părea că-i limonadă. Apoi a dispărut și gustul. Am sunat la medicul de familie, am sunat și la spital. Soția mea este cadru medical, am început deja să iau antibiotice. Ulterior, a venit ambulanța și mi s-a făcut testul, rezultatul fiind pozitiv. Tot am crezut că va trece repede după primele două, trei zile”, dezvăluie Zoltan Nagy, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO.

”Calvarul a început aproximativ în cea de-a cincea zi. Așa am stat 11-12 zile, ca într-un malaxor. Și atenție, m-am protejat tot timpul, iar oamenii (n.red. – tușește convulsiv) trebuie să se protejeze permanent”

Zoltan Nagy

”Nu știam dacă era zi, dacă era noapte sau dimineață”

Zoltan Nagy nu este, încă, vindecat complet după ce a stat în ”compania COVID”, așa cum spune chiar el. Starea de somnolență este prezentă, ia în continuare medicamente, iar întreaga experiență pe care a trăit-o pe propria piele, cum se spune, a fost un ”calvar”.

”Dorm încă foarte mult după medicamente pe care le iau, încă nu pot să îmi revin. Nu am fost internat, însă m-am aflat sub o observație permanentă din partea echipei de la Spitalul Ilfov – m-au ajutat foarte mult, i-am simțit lângă mine, permanent, m-au sunat în fiecare zi pentru a le confirma că starea de sănătate nu s-a agravat -, eu locuind chiar peste drum. Am început tratamentul și mi s-a spus ca la cel mai mic semn de respirație greoaie să anunț de urgență. Am reușit să trec cu bine peste această experiență, însă a fost pur și simplu un calvar. Și eu am crezut la început că este vorba doar despre o gripă banală, sunt adult, am mai suferit de gripă în viață, dar nu a fost așa. O astfel de experiență este mai mult decât traumatizantă, au fost zile în care nici nu am știut cum a trecut acea zi, dacă era zi, dacă era noapte sau dimineață”, își amintește Zoltan Nagy.

Zoltan Nagy: ”Vreau să ajut, să fiu util, să îi fac pe oameni să creadă în acest virus nenorocit și să se protejeze în fiecare zi”

Zoltan Nagy: ”Categoric, cu prima ocazie mă voi vaccina

Cunoscutul producător de filme a postat și pe pagina sa de socializare un mesaj prin care transmite că a încheiat anul 2020 și a început anul 2021 ”în compania COVID-19”.

Firește, după o astfel de experiență, totul s-a schimbat radical. Zoltan Nagy scrie că noul coronavirus l-a întors, pur și simplu, pe toate fețele, și că este, practic, ”o mașină de tocat oameni”.

”… sfârșit de 2020 și început de 2021 în compania COVID-19. N-am „trăit” nici Crăciunul și nici Revelionul, am uitat de șampanie, de sarmale, de cozonaci, pentru că acest nenorocit de virus m-a întors – în cele două săptămâni – pe toate părțile posibile… iad și infern… o mașină de tocat oameni. Nu, nu e o banală gripă, e ceva care pare că a fost creat să te facă să simți că nicio clipă nu ești în siguranță!”, mărturisește Zoltan Nagy.

Ieșit din casă după 21 de zile de izolare, Zoltan Nagy dezvăluie că încă simte o stare de oboseală și somnolență, iar lupta cu COVID-19 l-a slăbit cu 8 kilograme. Însă această experiență nedorită i-a demonstrat că măsurile de protecție sunt esențiale, iar vaccinarea anti-COVID rămâne singura soluție.

”După 21 de zile am ieșit din casă, sunt încă afectat, nu am gust, nu am miros, am slăbit 8 kg și simt o permanentă stare de oboseală și somnolență… Voi purta masca în continuare, mă voi dezinfecta des… și, categoric, cu prima ocazie mă voi vaccina, indiferent de ce mă așteaptă în viitor! Vă doresc sănătate bună și un An Nou fericit!”, a mai scris Zoltan Nagy pe pagina sa de Facebook.

În luna iulie a anului trecut, Zoltan Nagy a fost testat NEGATIV

Noul coronavirus ”l-a tatonat” pe producătorul Zoltan Nagy și în luna iulie a anului trecut. S-a simțit bine și, dintr-o dată, totul s-a precipitat. Temperatură crescândă, frisoane, transpirație abundentă.

În ultimă instanță, Zoltan Nagy a decis să meargă, la primele ore ale dimineții, la spital pentru a-și face testul COVID. Din fericire, acum câteva luni, rezultatul a fost negativ, dar noul coronavirus l-a ”atacat” pe producător la sfârșitul anului.

”…COVID-19 a fi sau a nu fi ! Miercuri la ora 16 simțeam bine, temperatura luată la intrarea într-un magazin era de 36,2… la ora 17 brusc totul se schimbă, apar primele frisoane, iar la ora 18… deja aveam 37,7 apoi foarte repede 38,3… dar încă nu eram îngrijorat. Am ieșit la o întâlnire, dar revin acasă, era ora 22 .30, deja nu simțeam bine, așa verific temperatura și sunt dincolo de 39,1… de abia acuma încep gândesc serios la ultimele 3-4 luni, perioada COVID-19 ! Evident, nu reușesc adorm, transpir, îmi este cald și termometrul nu cedează, sunt la 39,7… e trei dimineața, beau foarte multa apă, ceai și iau pastile efervescentela 5 dimineața lucrurile par mai grave decât am crezut… 40,1 ( doare capul, dor articulațiile, am frisoane, tot corpul îmi pulsează) și din acest moment, resemnez și accept ar fi un scor de 1-0 în favoarea COVID-19. Dimineața direct la spital, controlul la cort, apoi fac testul și urmează aștept rezultatul! Recunosc am avut emoții și, cu siguranță, de acum înainte voi fi mai atent și voi proteja mult mai bine. Rezultatul testului … NEGATIV !”, a scris Zoltan Nagy pe pagina sa de socializare, în luna iulie a anului trecut.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine