Femeia ucisă și arsă pe câmpul din Giurgiu, zâmbitoare alături de Mara Bănică! În ce context a fost făcută fotografia. “E de acum patru ani!”

Femeia ucisă și arsă pe câmpul din Giurgiu, zâmbitoare alături de Mara Bănică! În ce context a fost făcută fotografia. “E de acum patru ani!”
Femeia ucisă și arsă pe câmpul din Giurgiu, zâmbitoare alături de Mara Bănică! În ce context ar fi fost făcută fotografia. “E de acum patru ani!”
Publicat: 07/11/2020, 19:52
Actualizat: 07/11/2020, 19:54

Mara Bănică a explicat cum a ajuns să apară într-o fotografie alături de Mihaela-Sabina Mircea, tânăra în vârstă de 32 de ani ucisă și arsă pe un câmp din județul Giurgiu.

Mihaela-Sabina Mircea ținea, cu siguranță, la fiul ei, mărturie în acest sens stând faptul că pagina ei de Facebook este plină cu fotografii cu puștiul acum în vârstă de 8 ani. Cu victima există doar o poză publică. Nu apare singură, ci alături de, posibil, copilul ei și… Mara Bănică.

Cunoscuta jurnalistă a declarat că nu o cunoaște și a explicat în ce circumstanțe ar fi fost realizată fotografia.

E făcută în urmă cu cel puțin patru ani, după hainele pe care eu le port. Uitându-mă mai atent, pe jos se vede un cablu verde. Eram la o transmisie în direct pentru ‘Acces Direct’ și nu mi-ar fi greu să identific la un moment dat în redacție ce subiect a fost și în ce localitate.

Noi ne ducem în foarte multe județe la live-uri, dar în general, fie Giurgiu, fie Ilfov, fie Dâmbovița. La transmisii în direct lumea se strânge, noi în general facem subiecte din mediul rural și toată lumea vrea să facă poze cu cel care transmite de acolo. Dacă e singura poza pe care o are pe Facebook, poate nutrea o admirație față de mine, nu știu ce să zic. Oricum, o tragedie”, a spus Mara Bănică, în emisiunea “Obiectiv”, difuzată de Antena 3.

Cu patru ani înainte să fie ucisă, Mihaela-Sabina Mircea s-a fotografiat alături de Mara Bănică

Un șofer de tir anunța, vinerea trecută, în jurul orei 22.30, că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor a descoperit un cadavru incendiat. De fapt, omul a spus că observase focul de la volan și oprise ca să stingă flacăra. Atunci, a constatat că, de fapt, era vorba despre un trup de om.

Victima se numește Mihaela-Sabina Mircea și are un băiețel în vârstă de 8 ani, pe care îl creștea singură, după ce a divorțat. Aceasta lucra la o societate comercială, iar pe timp de noapte se pare că obișnuia să practice prostituția.

Tânăra a fost identificată în baza unei amprente de la o mână care nu ars în totalitate. Criminalul este căutat la periferia Capitalei, unde ar fi filtre. Victima este domiciliată în localitatea Buftea, județul Ilfov.