Victor Ciutacu i-a dat în judecată pe Anca Alexandrescu, fosta secretară a lui Liviu Dragnea, Cristian Rizea și Realitatea Plus + Despăgubiri uriașe cerute de jurnalist (EXCLUSIV)

Redactor:
Adrian Nicolae
Victor Ciutacu i-a dat în judecată pe Anca Alexandrescu, fosta secretară a lui Liviu Dragnea, Cristian Rizea și Realitatea Plus + Despăgubiri uriașe cerute de jurnalist (EXCLUSIV)

La începutul lunii noiembrie, jurnalistul Victor Ciutacu a anunțat că îi va da în judecată pe fugarul Cristian Rizea și pe Anca Alexandrescu,  fosta secretară a lui Liviu Dragnea – în prezent moderator la Realitatea Plus -, pentru afirmații calomnioase făcute la adresa sa în timpul emisiunii ”Culisele Statului Paralel” .

Jurnalistul Victor Ciutacu a trecut ”la fapte”, cum se spune, acționându-i în instanță pe cei doi – pe data de 20 noiembrie -, dar pe lista ”pârâților” de mai află și Muzgoci Constantin-Bogdan & Geopol Internațional SRL.

GÂNDUL.RO vă prezintă, ÎN EXCLUSIVITATE, acuzațiile aduse de jurnalistul Victor Ciutacu – reprezentat în instanță de avocata Oana Anghel – dar și suma impresionată pe care Cristian Rizea, Anca Alexandrescu, Muzgoci Constantin-Bogdan (jurnalist Realitatea Plus) și Geopol Internațional SRL (firma care deține Realitatea Plus ) ar trebui să i-o plătească, reprezentând ”despăgubiri pentru prejudiciul moral cauzat”.

Victor Ciutacu, acuzații dure: ”Mi-au fost încălcate onoarea, demnitatea, reputația, imaginea și viața privată”

Jurnalistul Victor Ciutacu precizează că drepturile sale nepatrimoniale – ”onoare, demnitate, reputație, imagine si viață privată” – i-au fost încălcate ”prin formularea de afirmații denigratoare, defăimatoare/calomnioase de către pârâți”, în timpul emisiunii ”Culisele Statului Paralel”  – moderată de Anca Alexandrescu și Muzgoci Constantin-Bogdan la Realitatea Plusmotiv pentru care aceștia trebuie să răspundă în fața legii.

Victor Ciutacu le solicită judecătorilor, totodată, ca toate postările defăimătoare la adresa sa – postate în mediul online de Cristian Rizea și de Muzgoci Constantin-Bogdan – să fie șterse.

  • Obligarea pârâtului RIZEA CRISTIAN să înlăture de pe pagina publică Facebook, de pe site-ul spovedanialuirizea.com și de pe orice alt site care ii aparține, toate postările/publicațiile conținând informații defăimătoare, jignitoare, calomnioase sau mincinoase privind imaginea, numele, activitatea mea profesională și viața mea privată, precum si a oricăror trimiteri și referiri la acestea;
  • Obligarea pârâtului MUZGOCI CONSTANTIN-BOGDAN să înlăture de pe pagina publică Facebook, care îi aparține, toate postările conținând informații defăimătoare, jignitoare, calomnioase sau mincinoase privind imaginea, numele, activitatea mea profesională și viața mea privată, precum si a oricăror trimiteri și referiri la acestea (inclusiv cele două postări din data de 11.2020, atașate prezentei);
  • Obligarea pârâtei GEOPOL INTERNATIONAL R.L de a retrage/de a înlătura toate materialele video, imaginile, știrile sau orice alte informații difuzate în cadrul emisiunilor televizate ale postului Realitatea Plus și in spațiul virtual on-line ale acesteia, materiale care privesc sau fac referire la persoana mea, atât cele din mediile de difuzare online, cât și cele din televiziune sau din presa scrisă aparținând pârâtei;

Anca Alexandrescu, în timpul emisiunii, către Ciutacu: ”Asta îți doreşti tu pentru copilul tău? Nu, eu îmi doresc altceva”

Concret, Victor Ciutacu o acuză fosta secretară a lui Liviu Dragnea – Anca Alexandrescu, moderator Realitatea Plus – că a făcut afirmații denigratoare la adresa sa, în timpul respectivei emisiuni.

Victor Ciutacu a fost acuzat că a luat ”șpagă” și că a făcut ”petreceri la Monaco, pe yahturi”, iar acesta consideră că nu este vorba decât despre calomnii.

Anca Alexandrescu („AA”): „Un jurnalist (n.red. – Victor Ciutacu) care mă face ”sifonăreasă”, printre altele. (…) E unul dintre jurnaliștii care lua șpagă de la băieții șmecheri. (…) Știu de unde vine atacul, de unde credeți, de la Sebastian Ghiță (…) Voi ați luat șpăgi și noi avem dovezile. 0 să le arătăm tuturor telespectatorilor noștri.”

Min. 30: Anca Alexandrescu („AA”): „(…) Când tu știi clar că ai stat la masă cu ei și ai luat bani de la ei și ai făcut petreceri cu ei la Monaco, pe yahturi. Vine ziua când o să afle toți telespectatorii. Să vedem atunci ce-o să mai spui. Atunci când stăteai și lucrai la stat și participai la șpăgile luate din privatizări, cum era? Asta iți doreşti tu pentru copilul tău? Nu, eu imi doresc altceva”.

Anca Alexandrescu, fost secretară a lui Liviu Dragnea, acuzată că a făcut afirmații calomnioase, la Realitatea Plus, la adresa jurnalistului Victor Ciutacu

Fugarul Cristian Rizea: ”Haideți să îl devoalăm, că nu avem ce face…”

În ceea ce îl privește pe fugarul Cristian Rizea (actualmente Rizea Cristian Luigi, în Republica Moldova), acesta a declarat în timpul emisiunii moderate de Anca Alexandrescu și Muzgoci Constantin-Bogdan, că Victor Ciutacu este ”un mare amator de petreceri” și client al localurilor de lux.

Mai mult, același ex-deputat fugar a afirmat, sub privirile moderatorilor de la Realitatea Plus, că Victor Ciutacu participa la astfel de petreceri ”pe banii șmecherilor” nominalizați – Dragoș Dobrescu, Codruț Marta și Elan Schwartzenberg.

”Haideți -l devoalăm (n.red. – pe Victor Ciutacu), nu avem ce facem. Ann dat câteva detalii pe site-ul meu, pe spovedanialuirizea.com. Eu l-am devoalat pe acolo, îl cunosc foarte bine, a fost la botezul fiului meu, o îl vedeți în pozele pe care deja le aveți. E un mare amator de petreceri, de șprițuri cu Dragoș Dobrescu, cu Codruț Marta și cu Elan Schwartzenberg. Și era un mare amator de restaurante de lux în Monte Carlo, dar pe banii șmecherilor pe care i-am nominalizat mai devreme. Adică, dacă veți duce cu poza lui în restaurantele din Monte Carlo, Avenue 31, pe Princesse Grace, Sass Cafe pe Princesse Grace, Beefbar pe Fontvielle. Acolo îi plăcea lui foarte mult era cu vinul roșu, cu fripturile, cu steak-urile de acolo”, a declarat Rizea în timpul emisiunii.

La rândul său, Muzgoci Constantin-Bogdan a postat pe pagina personală de Facebook, pe data de 4 noiembrie:

”Ciutacu are emisiune grea azi. Sa se documenteze cu CV-uI în față. Cred ca i-au căzut deja ochelarii pe buze că vede și el pentru prima dată cu ce se ocupă un jurnalist”. Apoi, în aceeași zi, notează tot pe pagina sa de socializare: ”În seara aceasta alegeti să urmăriți Realitatea Plus. La RTV, Ciutacu scoate doar scârboșenii pe gura aia. Vă aștept la 23”.

Victor Ciutacu: ”Obligarea pârâților, în solidar, la plata contravalorii în lei a sumei de 200.000 Euro”

Victor Ciutacu i-a dat în judecată pe Cristian Rizea, Anca Alexandrescu, Muzgoci Constantin-Bogdan și Geopol Internațional SRL, iar GÂNDUL.RO vă prezintă, ÎN EXCLUSIVITATE, și suma impresionantă pe care o solicită drept despăgubiri – 200.000 de euro!

”Obligarea pârâților, în solidar, la plata contravalorii in lei a sumei de 200.000 Euro, reprezentând despagubiri pentru prejudiciul moral cauzat, urmare a încălcării drepturilor nepatrimoniale ale subsemnatului, constând in onoare, demnitate, reputație, imagine si viață privată, prin formularea de afirmații denigratoare, defăimătoare/calomnioase de către pârâți”, solicită jurnalistul Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu a anunțat, public, la începutul lunii noimebrie, că îi va da în judecată pe cei care l-au defăimat, menționând și că acesta este, în ultimă instanță, rolul justiției.

”Spoiala de deontologie nu poate păcăli pe nimeni”

În mediul online, Victor Ciutacu a declarat că nu va demonta ”ticăloșiile” spuse de Cristian Rizea, urmând ca judecătorii să tranșeze această situație.

”N-o să mă apuc să demontez aici ticăloșiile fugarului încarcerat la Chișinău. O tentativă nereușită de om, care n-a fost suficient de bărbat să-și ia fapte și care acum face obiectul acțiunii de extrădare pentru a-și executa pedeapsa. Nu-s atât de tâmpit să mă șterg în public de flegmele mizerabilului. În plus, d-aia s-a inventat justiția. Se ocupă deja, cu talent, avocata mea Oana Anghel și am convingerea că o face bine și riguros, ca de obicei”, anunță Victor Ciutacu pe pagina sa de socializare.

”Spoiala de deontologie” afișată nu poate păcăli pe nimeni, a mai scris Victor Ciutacu, cu atât mai mult cu cât ”execuția mediatică” fusese anunțată ”în urmă cu câteva zile”, fiind vorba despre ”golănii” care nu sunt asumate, a mai scris jurnalistul.

”Alături de el, o să mă văd în fața judecătorului și cu Anca Alexandrescu, aflată în căutarea migăloasă a (re)descoperirii tainelor jurnalismului la 50 de ani, ale cărei tentative de acoperi mizeria pe care a produs-o cu o spoială de deontologie prost jucată nu păcălesc pe nimeni. Mai ales în contextul în care anunțase live, cu câteva zile înainte, tentativa de execuție mediatică”, a notat Victor Ciutacu. ”Nu în ultimul rând, va fi citat procedural și no name-ul ăla plin de el pe care Ancuța îl folosește să rostogolească pe post golăniile pe care nu vrea ea să și le asume. Și care, acum câteva luni, încerca să schimbe mediul de lucru și se cerea, în scris, la România TV, acolo unde munca lui poate „să valoreze mai mult”, a anunțat jurnalistul Victor Ciutacu în mediul online.

Citește și..
Transfer URIAŞ la FCSB. Becali dă o nouă lovitură memorabilă în Liga I. Budescu, revenire...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
FOTO. Un fotbalist celebru a vrut să o agațe pe Natalia! Iubitul modelului l-a prins...
Bărbatul celebru care A DIVORȚAT pentru Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut tot: „Da, i-am despărţit!”...
Ce `țeapă` și-a luat Ion Țiriac! Este gata să ia o decizie fără precedent
S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii
Vaccinații s-ar putea plimba liberi prin oraș, în timp ce restul oamenilor stau în case....
S-a decis: Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri din Capitală se închid la interior. Lista completă...
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Trei bărbați au reușit să fie OFICIAL tații aceluiași bebeluș. Cum a fost posibil
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
Erau nedespărțiți, însă acum e de negăsit! Ce s-a ales de James, fratele Angelinei Jolie,...
Pe o câmpie, în mijlocul pustietății, au apărut MII de borcane URIAȘE de piatră. Când...
Artistul din România care a cântat pentru șapte președinți americani. 'Prima oară am fost cu...
Horoscop chinezesc martie 2021. Zodiile care vor avea o lună profitabilă
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
Bilanț coronavirus 7 martie 2021
Adele a slăbit mai mult. E de nerecunoscut. Cum arată acum cântăreața
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Revoluţie la WhatsApp! Se introduce funcţia pe care milioane de utilizatori o aşteptau
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
Inchide