Adriana Bahmuțeanu a avut de tras în relațiile sale. ”Până nu mi-am vindecat această TRAUMĂ din copilărie, nu am reușit să atrag partenerul potrivit”

Adriana Bahmuțeanu a avut de tras în relațiile sale. ”Până nu mi-am vindecat această TRAUMĂ din copilărie, nu am reușit să atrag partenerul potrivit”
Publicat: 23/10/2023, 15:43
Actualizat: 23/10/2023, 15:43

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 49 de ani, a avut de tras în relațiile sale sentimentale. ”Până nu mi-am vindecat această traumă din copilărie, nu am reușit să atrag partenerul potrivit”, a spus aceasta.

Adriana Bahmuțeanu este o cunoscută jurnalistă. În plan personal, în data de 27 iulie 2022, vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a decis să se logodească cu cel care îi este iubit, George. Evenimentul a avut loc la nici două luni după ce cei doi s-au cunoscut. Cei doi s-au căsătorit religios în aprilie 2023. George Restivan, actualul partener de viață al Adrianei Bahmuțeanu, are domiciliul în SUA încă din anul 1999 și lucrează în imobiliare. Acesta are un copil dintr-o relație anterioară. Logodnicul vedetei a decis să se mute din SUA în România.

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Silviu Prigoană și actuala sa soție, Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată. Pe când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțan, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

Adriana Bahmuțeanu a avut de tras în relațiile sale. ”Și eu la rândul meu provin dintr-o familie disfuncțională”

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre relațiile sale cu foștii parteneri într-un interviu pentru revista Viva.

”Eu consider că trecutul e format din experiențe și că nu există greșeli, ci doar lecții din care fiecare are de învățat. Cum am atras parteneri abuzatori? E simplu acum, când mă mai uit înapoi, fiindcă și eu la rândul meu provin dintr-o familie disfuncțională și, în mod sigur, nu am avut modele pozitive de relaționare în cuplu. Și atunci, mi s-a părut cumva firesc să mă simt atrasă de parteneri dominanți, autoritari, abuzivi, fiindcă, de regulă, fetele își aleg partenerii pe modelul tatălui. Pot spune că am avut o relație rece cu tata, care era autoritar, agresiv și extrem de critic și că, până nu mi-am vindecat această traumă din copilărie, nu am reușit să atrag partenerul potrivit”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.


”Nu mi-am pierdut încrederea în instituția căsătoriei după mariajele mele ratate, din care am avut de învățat, fiindcă generația mea, ca și generația fiilor mei, nu prea învață de la școală sau din familie ce înseamnă o relație funcțională și frumoasă de cuplu. Eu am învățat din practică, pe pielea mea, dar am plecat când nu mi-a mai convenit. Și apoi m-am reparat pe mine, a durat mult timp să mă repar, am făcut psihoterapie, dezvoltare personală, psihoeducație până am realizat că m-am vindecat, că sunt o femeie adultă completă, că mă iubesc pe mine și că mă pun pe primul loc în viața mea și că n-o să mai aleg niciodată un partener pe care să vreau să îl schimb, să îl repar, să îl îngrijesc și pentru care să mă sacrific, ci o să aleg un om matur, la fel de complet și fericit în sinele lui ca și mine, cu care să merg la drum”, a adăugat aceasta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
SUA încearcă să convingă Rusia și China să nu folosească Inteligența Artificială la armele nucleare