BANI. Suma pentru care Gigi Becali ar vinde FCSB a fost anunțată azi de către omul de afaceri, după înfrângerea cu CFR

BANI. Suma pentru care Gigi Becali ar vinde FCSB a fost anunțată azi de către omul de afaceri, după înfrângerea cu CFR
Gigie Becali, finanțatorul FCSB / Foto Alexandru Dobre - Mediafax Foto
Publicat: 15/06/2020, 16:04

Gigi Becali a dezvăluit luni pentru ce sumă este gata să renunţe la clubul de fotbal pe care îl finanțează.

„E posibil să o dau, dar după aia iau altă echipă. Ca să mă distrez. Nu aş da-o pe 50 de milioane de euro, decât dacă mi-ar da 200 de milioane.

Pe 100 nu aş da-o, pentru că FCSB e deja inima românilor, inima suporterilor. E o plăcere a oamenilor, oamenii mă iubesc prin prisma faptului că sunt la club. Dacă o dau eu, cine are grijă? După aia intră în faliment.„, a spus Gigi Becali, luni, la ProX.

Gigi Becali a fost mulțumit de jocul FCSB, chiar dacă a luat bătaie

Chiar dacă FCSB a pierdut duminică partida cu CFR, Gigi Becali s-a declarat mulțumit de jocul echipei lui. Patronul FCSB spune că mai sunt șanse puține la titlu, dar că nu renunță la speranță. „Mie îmi place foarte mult echipa asta!”, spune omul de afaceri din Pipera.

Gigi Becali trece printr-o perioadă superbă din viața lui. Omul de afaceri este bunic, de puțin timp! Teodora, fiica sa, a născut sâmbătă, 13 iunie, primul copil al familiei, o fetiță care a primit nota 10 din partea cadrelor medicale.

Teodora Becali i-a dăruit lui Gigi o nepoțică

La mai puțin de un an de când și-a pus pirostriile, unindu-și destinul cu Mihai Mincu, Teodora Becali a devenit mămică. Fiica latifundiarului din Pipera, în vârstă de 24 de ani, a rămas însărcinată în luna de miere, deși proaspeții însurăței au negat informațiile care circulau atunci în mass-media.

Iată, însă, că după 9 luni familia celor doi s-a mărit cu încă un membru, o domnișoară perfect sănătoasă, care la naștere a primit nota 10 din partea medicilor. Gigi Becali și-a dorit un urmaș, iar Teodora este mândră și fericită că i-a făcut tatălui o asemenea bucurie.

Dornic să le facă mirilor orice poftă, Gigi Becali a despăgubit o altă pereche de tineri numai ca să aducă la nunta fiicei sale formația de muzică preferată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase