EXCLUSIV. Veste mare pentru patronul FCSB. Gigi Becali este bunic! Teodora, fiica sa, a născut sâmbătă o fetiță de nota 10!

Redactor:
Marius Olaru
EXCLUSIV. Veste mare pentru patronul FCSB. Gigi Becali este bunic! Teodora, fiica sa, a născut sâmbătă o fetiță de nota 10!
EXCLUSIV. Veste mare pentru patronul FCSB. Gigi Becali este bunic! Teodora, fiica sa, a născut sâmbătă o fetiță de nota 10! / Sursa FOTO: fanatik.ro

Veste mare pentru patronul FCSB. Omul de afaceri Gigi Becali este bunic! Teodora, fiica sa, a născut sâmbătă, 13 iunie, primul copil al familiei, o fetiță care a primit nota 10 din partea cadrelor medicale.

La mai puțin de un an de când și-a pus pirostriile, unindu-și destinul cu Mihai Mincu, Teodora Becali a devenit mămică. Fiica latifundiarului din Pipera, în vârstă de 24 de ani, a rămas însărcinată în luna de miere, deși proaspeții însurăței au negat informațiile care circulau atunci în mass-media.

Iată, însă, că după 9 luni familia celor doi s-a mărit cu încă un membru, o domnișoară perfect sănătoasă, care la naștere a primit nota 10 din partea medicilor. Gigi Becali și-a dorit un urmaș, iar Teodora este mândră și fericită că i-a făcut tatălui o asemenea bucurie.

Mihai Mincu a negat că Teodora este însărcinată

Ca orice cap de familie responsabil, dar poate și superstițios, Mihai Mincu a încercat să își țină deoparte soția de zvonurile care alimentează lumea mondenă. Așa se explică faptul că, atunci când cancan.ro a scris despre sarcina Teodorei, ginerele lui Gigi Becali a negat vehement.

Totuși, paparazzi au surprins-o pe proaspăta mămică înainte să nască. În plină pandemie, Teodora Becali afișa o burtică de graviduță, ieșind la cumpărături echipată corespunzător, cu mască și mănuși. Fiica latifundiarului era îmbrăcată în haine specifice unei femei însărcinate, purtând pantaloni comozi și un hanorac care îi „masca” burtica.

Nunta Teodorei Becali, de basm

Nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu a fost una de basm, cum nu multe s-au derulat în România.

Dornic să le facă mirilor orice poftă, Gigi Becali a despăgubit o altă pereche de tineri numai ca să aducă la nunta fiicei sale formația de muzică preferată.

În ziua nunții, Teodora Becali a purtat două rochii de mireasă, uimind invitații cu frumusețea și eleganța afișată. La Palatul Snagov, petrecerea a ținut până dimineața, iar evenimentul i-a avut drept amfitrioni de renume pe Cătălin Măruță și soția sa, supervedeta Andra.

Inchide