Ce a pățit Cristina din Iași, după ce a plătit 5.000 de lei avans pentru mobilier de bucătărie: „Caută tot felul de scuze. Ba că e în spital cu copilul, ba că a băut diluant”

Ce a pățit Cristina din Iași, după ce a plătit 5.000 de lei avans pentru mobilier de bucătărie: „Caută tot felul de scuze. Ba că e în spital cu copilul, ba că a băut diluant”
Ce a pățit Cristina din Iași, după ce a plătit 5.000 de lei avans pentru mobilier de bucătărie: „Caută tot felul de scuze. Ba că e în spital cu copilul, ba că a băut diluant” / Sursa FOTO: pexels.com/bzi.ro
Publicat: 08/12/2022, 10:17

Unul dintre cei mai cunoscuți ieșeni în spațiul online, Vasile Ioneasă, zis și „Gimmy Gimbo” sau „Mobilă la comandă Gimy”, este acuzat de înșelăciune de către mai multe persoane. El ar fi cerut și primit bani în avans, pe baza unui contract scris de mână, pentru a face mobilă de bucătărie. Dar, ca în multe cazur, se pare că lucrarea nu s-a mai executat și asta sub pretextul a tot felul de scuze.

Cristina, o femeie din Iași, este ultima „victimă” – a plătit 5000 de lei în avans și nici până în ziua de azi nu s-a ales cu mobila comandată!

Cristina Ioniță: „Și-a închis telefonul”

Cristina Mihaela Ioniță, una dintre femeile care îl acuză pe „Gimmy” de înșelăciune, a povestit pentru bzi.ro ce a pățit cu respectivul meseriaș. În octombrie, a semnat cu Vasile Ioneasă un contract care avea drept termen de livrare a lucrării 30 de zile calendaristice, iar suma dată în avans era de 5000 de lei. Cum termenul a trecut, femeia a solicitat restituirea banilor, dar „Gimmy” refuză, invocând tot felul de scuze.

Fiind dusă cu vorba, femeia a decis să depună plângere la Poliție împotriva bărbatului.

A venit acasă, a măsurat mobila și a făcut schița. Apoi am semnat un contract și i-am dat avansul domnului, în valoare de 5.000 de lei, în data de 7.10.2022. De când s-a încheiat termenul pentru executarea mobilierului, acesta caută tot felul de scuze. Ba că e în spital cu copilul, ba că a băut diluant, ba că e răvășit. Dacă până astăzi mă amăgea cu scuze, acum și-a închis telefonul”, a povestit Cristina Mihaela Ioniță.

Ce a pățit Cristina din Iași, după ce a plătit 5.000 de lei avans pentru mobilier de bucătărie: „Caută tot felul de scuze. Ba că e în spital cu copilul, ba că a băut diluant”
Ce a pățit Cristina din Iași, după ce a plătit 5.000 de lei avans pentru mobilier de bucătărie: „Caută tot felul de scuze. Ba că e în spital cu copilul, ba că a băut diluant” / Sursa FOTO: bzi.ro

Femeia a scris inclusiv pe rețelele de socializare despre țeapa pe care și-a luată. Deloc surprinzător, și alți ieșeni au povestit că-l cunosc, din păcate, la fel de bine pe „Gimmy Gimbo”.

Și noi am pățit-o cu el. Am făcut plângere la Secția de Poliție Ciurea. Nici până în ziua de astăzi nu am rezolvat. Ne-au zis să mergem pe cale judecătorească cu el. Nu suntem singurii, au mai pățit și alții”, i-a răspuns un bărbat.

Cum se apără „Gimmy”

Vasile Ioneasă nu a discutat cu reporterii, dar a replicat pe Facebook, la mesajele care îl incriminau.

Dacă v-am spus că sâmbătă nu pot fi și nu ați înțeles cine e vinovat, de ce m-ați postat? Dacă eu v-am spus adevărul… Vă rog frumos și vă invit să vedeți mobila, nu sunt țepar. Am avut probleme grave și era să mor. O să vă arăt internarea. Să nu mă faceți să vă dau în judecată pentru defăimare.

Vă aduc bucătăria și vă dau în judecată. Vin cu toate actele atașate și nu vă iau niciun ban pentru manoperă, pentru că eu ajut oamenii. Abia aștept. Spun la Poliție că nu vreau bani de manoperă, că v-am ajutat cu proiectul și dimensiunile. Chiar de mâine vorbiți cu avocata mea pentru defăimare și hărțuire”, o amenință Vasile Ioneasă pe femeia care i-a dat bani în avans pentru mobilă.

Fiecare are probleme! Răbdare și încredere trebuie să avem”, cere „Gimmy”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Primele declarații ale lui Șerban Copoț și ale magicianului Robert Tudor, după bătaia de la...
FOTO. Imaginile momentului cu Mădălina Ghenea! Ce a făcut în loja iubitului bulgar, alături de...
Doina și George, românii din Spania găsiți împușcați în cap, cu două cărți de joc...
Persoanele cele mai fascinante au această grupă de sânge. Ce spune despre tine grupa de...
Un şofer a încercat să fenteze coloana la graniţa cu Bulgaria. "Ia-o înapoi! Crezi că...
Manchester City s-a calificat în finala Champions League. Finala va avea loc pe 10 iunie,...
10 mașini ce nu ar trebui să le cumperi niciodată la mâna a doua. Care...
VIDEO |Moarte tragică pentru un pilot român. Bărbatul s-a prăbușit cu planorul duminică seara
„Este ca un vierme de care nu scapi niciodată” Boala cu care Adrian Despot se...
BANCUL ZILEI. Vine Bulă acasă, iar Bubulina îl cercetează atent. Culmea, niciun fir de păr...
Explozie într-un apartament din Capitală. Un bărbat a fost prins sub o placă de beton
Andreea Bălan îi dă fatala lui George Burcea! Dar să vezi cu ce
Supa MINUNE care PREVINE DIABETUL! INGREDIENTUL vedetă este chiar...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
SE SCHIMBĂ HARTA României?! Anunțul făcut în direct la TV: Am făcut un proiect de...
Academicianul Marius Peculea a murit la vârsta de 97 de ani. A construit de la...
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au...
Ce se întâmplă cu familia Vulpiței și a lui Viorel Stegaru. Zvonurile care circulă prin...