Ce a pățit Cristina din Iași, după ce a plătit 5.000 de lei avans pentru mobilier de bucătărie: „Caută tot felul de scuze. Ba că e în spital cu copilul, ba că a băut diluant”

Ce a pățit Cristina din Iași, după ce a plătit 5.000 de lei avans pentru mobilier de bucătărie: „Caută tot felul de scuze. Ba că e în spital cu copilul, ba că a băut diluant”
Ce a pățit Cristina din Iași, după ce a plătit 5.000 de lei avans pentru mobilier de bucătărie: „Caută tot felul de scuze. Ba că e în spital cu copilul, ba că a băut diluant” / Sursa FOTO: pexels.com/bzi.ro
Publicat: 08/12/2022, 10:17

Unul dintre cei mai cunoscuți ieșeni în spațiul online, Vasile Ioneasă, zis și „Gimmy Gimbo” sau „Mobilă la comandă Gimy”, este acuzat de înșelăciune de către mai multe persoane. El ar fi cerut și primit bani în avans, pe baza unui contract scris de mână, pentru a face mobilă de bucătărie. Dar, ca în multe cazur, se pare că lucrarea nu s-a mai executat și asta sub pretextul a tot felul de scuze.

Cristina, o femeie din Iași, este ultima „victimă” – a plătit 5000 de lei în avans și nici până în ziua de azi nu s-a ales cu mobila comandată!

Cristina Ioniță: „Și-a închis telefonul”

Cristina Mihaela Ioniță, una dintre femeile care îl acuză pe „Gimmy” de înșelăciune, a povestit pentru bzi.ro ce a pățit cu respectivul meseriaș. În octombrie, a semnat cu Vasile Ioneasă un contract care avea drept termen de livrare a lucrării 30 de zile calendaristice, iar suma dată în avans era de 5000 de lei. Cum termenul a trecut, femeia a solicitat restituirea banilor, dar „Gimmy” refuză, invocând tot felul de scuze.

Fiind dusă cu vorba, femeia a decis să depună plângere la Poliție împotriva bărbatului.

A venit acasă, a măsurat mobila și a făcut schița. Apoi am semnat un contract și i-am dat avansul domnului, în valoare de 5.000 de lei, în data de 7.10.2022. De când s-a încheiat termenul pentru executarea mobilierului, acesta caută tot felul de scuze. Ba că e în spital cu copilul, ba că a băut diluant, ba că e răvășit. Dacă până astăzi mă amăgea cu scuze, acum și-a închis telefonul”, a povestit Cristina Mihaela Ioniță.

Ce a pățit Cristina din Iași, după ce a plătit 5.000 de lei avans pentru mobilier de bucătărie: „Caută tot felul de scuze. Ba că e în spital cu copilul, ba că a băut diluant”
Ce a pățit Cristina din Iași, după ce a plătit 5.000 de lei avans pentru mobilier de bucătărie: „Caută tot felul de scuze. Ba că e în spital cu copilul, ba că a băut diluant” / Sursa FOTO: bzi.ro

Femeia a scris inclusiv pe rețelele de socializare despre țeapa pe care și-a luată. Deloc surprinzător, și alți ieșeni au povestit că-l cunosc, din păcate, la fel de bine pe „Gimmy Gimbo”.

Și noi am pățit-o cu el. Am făcut plângere la Secția de Poliție Ciurea. Nici până în ziua de astăzi nu am rezolvat. Ne-au zis să mergem pe cale judecătorească cu el. Nu suntem singurii, au mai pățit și alții”, i-a răspuns un bărbat.

Cum se apără „Gimmy”

Vasile Ioneasă nu a discutat cu reporterii, dar a replicat pe Facebook, la mesajele care îl incriminau.

Dacă v-am spus că sâmbătă nu pot fi și nu ați înțeles cine e vinovat, de ce m-ați postat? Dacă eu v-am spus adevărul… Vă rog frumos și vă invit să vedeți mobila, nu sunt țepar. Am avut probleme grave și era să mor. O să vă arăt internarea. Să nu mă faceți să vă dau în judecată pentru defăimare.

Vă aduc bucătăria și vă dau în judecată. Vin cu toate actele atașate și nu vă iau niciun ban pentru manoperă, pentru că eu ajut oamenii. Abia aștept. Spun la Poliție că nu vreau bani de manoperă, că v-am ajutat cu proiectul și dimensiunile. Chiar de mâine vorbiți cu avocata mea pentru defăimare și hărțuire”, o amenință Vasile Ioneasă pe femeia care i-a dat bani în avans pentru mobilă.

Fiecare are probleme! Răbdare și încredere trebuie să avem”, cere „Gimmy”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția