EXCLUSIV. Cum a decis Mihai să o caute pe Bianca, fata de care s-a îndrăgostit în tren, în urmă cu doi ani: „La un an distanță am cumpărat bilet la aceeași rută, zi și oră”

EXCLUSIV. Cum a decis Mihai să o caute pe Bianca, fata de care s-a îndrăgostit în tren, în urmă cu doi ani: „La un an distanță am cumpărat bilet la aceeași rută, zi și oră”
Publicat: 24/02/2020, 14:32
Actualizat: 24/02/2020, 14:40

Mihai Leontescu are 30 de ani și este tânărul a cărui poveste a fost distribuită de mii de persoane, după ce pe pagina de Facebook a decis să împărtășească cu ceilalți momentul în care a cunoscut-o pe Bianca, fata pe care a cunoscut-o pe tren în timp ce călătorea din Brașov spre București.

Foarte mulți cititori s-au întrebat dacă întâmplarea sa este realitate sau ficțiune și de ce o persoană care și-a întâlnit marea dragoste în tren decide, brusc, după un an și jumătate, că vrea să o caute pe rețele sociale. Așa că am aflat răspunsul chiar de la Mihai, care a povestit pentru Gândul.ro cum a decis să-și facă publică întâmplarea.

„E reală povestea. Gestul a fost pur și simplul unul la care eu m-am gândit de ceva timp și voiam să îl fac public, dar am așteptat momentul. Singurul lucru care a pus oamenii pe gânduri este faptul că am decis să-l public acum pe 14 februarie de Valentine’s Day, iar biletele le-am luat pe 28 octombrie 2019”, spune Mihai Leontescu.

Mihai a cunoscut-o pe Bianca pe 28 octombrie 2018, iar un an mai târziu a cumpărat două bilete de tren pe aceeași rută, în aceeași zi, la aceeași oră.

„Gestul a fost în ideea că la un an îndepărtare, fix în aceeași zi și la aceeași oră eu am cumpărat două bilete de tren, cele pe care le-am publicat pe Facebook și ăsta e gestul romantic pe care oamenii sper că l-au înțeles. Nu am plecat cu trenul, doar am cumpărat biletele, a fost un gest pentru că știam că voi face postarea publică și voi spune povestea noastră. 14 februarie e un moment prielnic ”, a mărturisit tânărul.

Însă, povestea lui Mihai Leontescu nu se oprește aici. Tânărul a scris și o carte care include povestea din tren pe care urmează să o publice în curând, iar apusul cu Bianca spune că este pe primul loc.

„Urmează să o public în următoarele luni. Cam asta a fost rațiunea care poate diminuează gestul romantic. Pentru mine momentul ales nu anulează semnificația gestului. Am primit foarte multe întrebări în această perioadă. Nu știu ce va urma. Am făcut tot ce am simțit și ce am putut, iar de acum încolo voi continua să-mi consum energia acolo unde cred că merită. Peste 80% din reacțiile oamenilor au fost pozitive și pentru mine asta înseamnă mult”, mărturisește Mihai.

Mihai are 30 de ani și a locuit în cinci țări diferite. A lucrat doi ani la Ambasada Suediei din București, la DOR (Decât o Revistă), iar de anul trecut s-a mutat în Brașov, acolo unde organizează evenimente culturale

„Sunt la vârsta la care îmi doresc să construiesc lucruri în țară. Am călătorit destul de mult, m-am întors în țară la 25 de ani /La 18 ani am plecat în Suedia unde am făcut facultatea și masterul, iar toată această perioadă m-a conturat ca om și mentalite. Am fost foarte norocos și a fost o perioadăd de explorare”.

Tânărul își dorește ca povestea sa să rămână, alături de cartea care i-a dedicat-o, iar dacă destinele li se vor întâlni sau nu, Mihai spune că este mulțumit de energia pe care a depus-o și „cineva, cândva poate o va citi și se va inspira cumva”.

„Dacă ai citit povestea și ai zâmbit, cred că un apus nu ar face rău la nimeni. Dacă ai citit povestea și nu ai zâmbit, citește cartea și poate mă vei înțelege mai bine!”, este mesajul lui Mihai pentru Bianca.

Sursă foto: Mihai Leontescu/Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția