Femeie măritată, șantajată cu poze deocheate de fostul amant, ca să revină la el. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Femeie măritată, șantajată cu poze deocheate de fostul amant, ca să revină la el. Ce s-a întâmplat cu bărbatul
Femeie măritată, șantajată cu poze deocheate de fostul amant, ca să revină la el. Ce s-a întâmplat cu bărbatul / Foto caracter ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 28/07/2021, 12:06

O femeie căsătorită din Argeș a fost șantajată de fostul amant, care își dorea neapărat să se împace cu ea.

Tânăra a fost amenințată inclusiv cu publicarea unor imagini indecente, dacă nu se va întoarce la el, scrie antena3.ro. Femeia disperată a mers însă la poliție, pentru a denunța șantajul erotic.

Un bărbat din Pitești este cercetat pentru șantaj, hărțuire, amenințare și violarea vieții private.

Acesta a fost reținut și apoi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supraveghrea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de şantaj, hărţuire, ameninţare şi violarea vieţii private, şi au reţinut un bărbat de 47 de ani, din Piteşti.

I-a cerut bani și relații intime

„Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunilor iunie-iulie a.c., bărbatul ar fi distribuit în mediul on-line fotografii în care persoana vătămată apărea în ipostaze indecente, solicitând acesteia bani şi întreţinerea de relaţii sexuale. Totodată, bărbatul ar fi transmis persoanei în cauză mesaje şi apeluri telefonice cu o frecvenţă foarte ridicată, ar fi urmărit-o în zona domiciliului şi i-ar fi transmis mesaje cu conţinut ameninţător”, precizează IPJ Argeş.

În ziua de 22 iulie, bărbatul a fost depistat și condus la sediul poliției, unde, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de miercuri, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase