Fiul Sorinei Pintea, mărturie despre mita oferită mamei sale. Acuzațiile pe care i le aduce lui Liviu Pop, fostul ministru al Educației (VIDEO)

Fiul Sorinei Pintea, mărturie despre mita oferită mamei sale. Acuzațiile pe care i le aduce lui Liviu Pop, fostul ministru al Educației (VIDEO)
Publicat: 29/02/2020, 14:29
Actualizat: 29/02/2020, 16:31
Fiul Sorinei Pintea, Ionuț Pintea, a postat pe pagina sa de Facebook o mărturie video în care spune că s-a întâlnit cu denunțătorul din dosarul de mită al mamei sale și că acesta ar fi spus că i-a dat mai multe tranșe de bani senatorului Liviu Marian Pop pentru ca aceștia a ajunge la fostul ministru al Sănătății.

Acesta precizează în postare că a fost sunat de Liviu Marian Pop, senator PSD și fost ministru al Educației, să se întâlnească urgent cu cineva, respectiv cu denunțătorul din dosarul în care Sorina Pintea este reținută de DNA pentru luare de mită.

„Nici eu nu știu prea multe în afară de ce se spune la televizor, dar voi face o mărturie. Este vorba despre ce mi s-a întâmplat astăzi. Dimineață am fost sunat de către senatorul PSD de Maramureș Liviu Marian Pop și m-a rugat să mă întâlnesc urgent cu cineva. Am coborât la mașină, m-am înregistrat deoarece nu știam cu cine mă întâlnesc și despre ce este vorba. (…) M-am întâlnit cu un domn mic de înălțime, cu părul grizonat, mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Marius, finul primarului din Ulmeni. După alte 15 minute a venit la mine și mi-a spus că are niște informații care o pot ajuta pe mama: Știi că, de fapt, eu n-am mai spus despre ceilalți bani. L-am întrebat: Care ceilalți bani? Mi-a zis că a fost vorba de alte patru tranșe de bani pe care el le-a făcut către Liviu Marian Pop. 40.000 de euro anul trecut și câte 5.000 de euro tot către Liviu Marian Pop. Bani care am înțeles că trebuiau să ajungă la mama mea. Zice că el e denunțătorul. Am rămas șocat când mi-a zis că el este Mihai Costea denunțătorul. Îmi zice că își cere scuze pentru ce s-a întâmplat, că n-a avut ce să facă, pentru că lui i-au făcut flagrant la București. Zice: Eu am fost firma subcontractoare și proprietarul firmei din București mi-a făcut flagrant când eu luam bani. L-am întrebat de ce a luat banii și mi-a spus: Trebuia să-i dau mai departe. Nu mi-a spus cui. După flagrant am fost cablat, urmărit, interceptat și n-am putut să anunț pe nimeni despre ce mi s-a întâmplat și să previn pe cineva. M-am speriat puțin, deoarece o întâlnire cu denunțătorul a doua zi după flagrant clar nu este benefică pentru nimeni. Am ales să plec de acolo. Asta este mărturia mea. Cred în justiție și sper că lucrurile se vor reglementa, pentru că mama mea a muncit mult prea mult, este bolnavă și nu merita nimic din toate astea”, a spus Ionuț Pintea într-un mesaj video.

Liviu Popa a negat acuzaţiile care i se aduc precum şi orice implicare în dosar.  Într-o declaraţie acordată postului de televiziune Antena 3, senatorul a afirmat că nu ar fi intermediat vreo întâlnire între denunţător şi fiul Sorinei Pintea.

„În viața mea nu am avut vreo discuție despre bani cu Sorina Pintea. Nu am vorbit cu nimeni subiectul acesta”, a spus Liviu Pop, sâmbătă, la Antena 3.

Sursă foto: Ionuț Pintea/captură video Youtube

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York