Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 iulie 2021. Balanțele pot fi geloase

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 iulie 2021. Balanțele pot fi geloase
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 31/07/2021, 09:24

Horoscopul zilei de 31 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va traversa astăzi zodia Taur, poziție din care va face aspecte tensionate cu restul planetelor, dar nu și cu Venus, guvernatoarea zodiei. S-ar putea să resimțim unele frustrări financiare și să întâmpinăm diferite neplăceri atunci când vine vorba de bani, dar și de zona emoțional-sentimentală.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 31 iulie 2021

Dragoste

Posibile dispute cu familia din cauza unor sarcini gospodărești pe care nu vrei să le faci sau a unor reguli casnice cărora nu vrei să li te supui.

Carieră și bani

Luna trece prin sectorul tău financiar și s-ar putea să-ți aducă unele dezechilibre. Posibil să realizezi că ai cheltuit prea mult și acum trebuie să strângi cureaua.

Sănătate

Azi tot ce ține de zona materială devine important pentru tine, așa că te vei axa către confort și stabilitate, și mai puțin vei lua în calcul latura spirituală sau ce vrea sufletul.

Horoscop zilnic Taur – 31 iulie 2021

Dragoste

Luna trece prin zodia ta și te susține să-ți îmbunătățești viața sentimentală cu condiția să fii sincer cu ceea ce simți.

Carieră și bani

Tot Luna te poate face și mai conflictual cu cei din jur, în special cu persoanele care au o autoritate în viața ta. Tinzi să-ți faci prea multe probleme financiare.

Sănătate

Nevoia de a te răsfăța, de a avea grijă de tine, de a merge la un salon de înfrumusețare și de a te bucura de plăcerile vieții este mare astăzi, așa că nu sta în casă.

Horoscop zilnic Gemeni – 31 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea ca situații din trecut să-ți tulbure liniștea interioară. Fie amintiri, fie discuții cu un fost partener.

Carieră și bani

Azi nu vei suporta nicio critică din partea nimănui și nu vei accepta să-și dea alții cu presupusul despre viața ta. Devii chiar acid dacă ți se atrage atenția.

Sănătate

Ești agitat sau tulburat de nite gânduri și din cauza asta te-ai putea simți mai obosit, însă insomniile s-ar putea să nu te lase să te odihnești. Toleranța la ceilalți este aproape zero.

Horoscop zilnic Rac – 31 iulie 2021

Dragoste

Relația cu prietenii poate fi mai tensionată astăzi pe fondul careurilor pe care le face Luna, guvernatoarea ta, așa că evită să te contrazici cu prietenii. Persoanele noi pe care le cunoști nu-ți vor fi deloc pe plac.

Carieră și bani

Dacă aștepți o sumă de bani de la ocunoștință, de la un asociat sau tu trebuie să returnezi o datorie, s-ar putea să nu iasă lucrurile așa cum îți dorești.

Sănătate

Nu te simți deloc în apele tale și este ceva ce te frustrează, te agită și te face să-ți pierzi starea de pace și liniște interioară.

Horoscop zilnic Leu – 31 iulie 2021

Dragoste

Azi ești deosebit de conflictual cu cei din jur și tendința ta este de a respinge pe toți cei cu care nu empatizezi emoțional sau moral.

Carieră și bani

Luna trece astăzi prin sectorul carierei tale și deși este weekend s-ar putea să nu te poți deconecta de la un context profesional. Ai grijă că întreaga săptămână acest sector de viață va fi tumultos.

Sănătate

Est normal să nu te poți relaxa așa cum trebuie dacă tu rămâi prins la muncă. Ține cont că stresul profesioal îți poate deveni dușman serios astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară – 31 iulie 2021

Dragoste

Revii asupra unor situații cu care nu ești de acord și faptul că încerci să-ți impui punctul de vedere în fața celorlalți s-ar putea să aducă și unele tensiuni.

Carieră și bani

S-ar putea să fii forțat să faci o alegere, să iei o decizie importantă, însă dacă va fi vorba de ceva ce nu este în acord cu principiile tale poate să te facă foarte conflictual.

Sănătate

Tinzi să fii excesiv de emoțional, să pui totul la suflet și să te lași impresionat prea ușor de ceea ce se petrece în jurul tău, aspect care te poate sensibiliza până la suferință.

Horoscop zilnic Balanță – 31 iulie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă pentru a te reconecta cu partenerul de viață, pentru a da frâu liber pasiunii. Nu este deloc exclus ca în cuplu să apară momente de gelozie și să-ți suspectezi mai mult partenerul.

Carieră și bani

Ziua de astăzi poate fi marcată de tensiuni financiare, fiind vorba de contexte care vizează banii altora, bunurile pe care le administrezi cu ceilalți. O datorie pe care trebuie să o dai s-ar putea să o amâni sau cineva care trebuie să-ți dea bani să te ducă cu zăhărelul.

Sănătate

Starea emoțională poate fi destul de apăsătoare astăzi și de preferat ar fi să nu exagerezi cu alimentația, mai ales cu mâncatul pe fond emoțional.

Horoscop zilnic Scorpion – 31 iulie 2021

Dragoste

Cu Luna care trece prin sectorul relațiilor tale, nevoia de a fi alături de partener este mare, dar și tensiunile vor fi pe măsură pentru că nu veți reuși deloc să ajungeți la un numitor comun.

Carieră și bani

Ai grijă la tendința de a te impune în fața celorlalți și a deveni autoritar chiar și atunci când nu este cazul.

Sănătate

Starea ta de spirit va fi strict legată de modul în care interacționezi cu ceilalți, așa că decât să te agiți și să te cerți, mai bine înconjoară-te de oameni calzi și înțelegători.

Horoscop zilnic Săgetător – 31 iulie 2021

Dragoste

Preocupă-te și de casă și de nevoile familiei pentru a nu primi reproșuri din partea celor dragi. Este o zi bună pentru curățenie.

Carieră și bani

Te agiți și te stresezi prea mult din cauza unui context profesional și asta îț poate strica ziua liberă. Posibil să fie vorba de schimbări la locul de muncă, dar trebuie să le iei ca atare.

Sănătate

Starea de sănătate este mai vulnerabilă, așa că fă bine și odihnește-te. Posibil să mănânci mai mut decât de obicei.

Horoscop zilnic Capricorn – 31 iulie 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul tău sentimental și te stimulează zona afectivă, însă mai degrabă astăzi vei resimți totul apăsător, bulversant și nemulțumitor, aspect care poate aduce tensiuni atât în cuplu, cât și cu copiii.

Carieră și bani

Este un dezechilibru între muncă și familie de ceva vreme pe care ar trebui să-l ai în vedere și astăzi să lași deoparte orice fel de activitate profesională.

Sănătate

Ai mai mult chef de distracție, dar parcă preferi să nu te agiți prea mult, ci să te relaxezi alături de cei dragi sau întrun loc liniștit.

Horoscop zilnic Vărsător – 31 iulie 2021

Dragoste

Relația cu familia este tensionată și se pot arunca cuvinte grele astăzi. Oricce ar fi, nu veți ajunge la o înțelegere sau cale de mijloc.

Carieră și bani

Posibil ca tensiunile cu cei dragi să izbucnească de la bani sau de la o moștenire, un bun de parimoniu. Nu este o zi bună pentru negocieri sau alte decizii importante.

Sănătate

Starea emoțională este foarte apăsătoare și s-ar putea să fugi cu gândul în copilărie și să activezi unele traume nedorite.

Horoscop zilnic Pești – 31 iulie 2021

Dragoste

Sectorul counicării este vulnerabil astăzi, așa că ai grijă ce spui și cum spui pentru a nu răni sau regreta mai târziu.

Carieră și bani

Nu este exclus să ai parte de probleme cu legea, să primești reclamații sau chiar o amendă, așa că fii prudent și nu te lua la harță cu lumea. Cei care învață sau dau examene se pot concentra mai greu

Sănătate

Azi, dar și întreaga săptămână, ai mai multă grijă la deplasări, la plimbări. Evită să te urci la volan dacă te simți obosit și verifică-ți actele înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Test de cultură generală. Cum rămâne aprinsă torța Olimpică?