Magda Bistriceanu: ”Dorel în acțiune!”

Magda Bistriceanu: ”Dorel în acțiune!”
Magda Bistriceanu și o nouă aventură a lui ”Dorel”
Publicat: 18/03/2023, 08:00
Actualizat: 18/03/2023, 12:09

Analistul Magda Bistriceanu aduce în atenție o ”întâmplare” al cărui personaj principal pare a fi deja celebrul ”Dorel”.

Pe de altă parte, încă, este vorba și despre un alt exemplu de cheltuire a banului public pe ”proiecte” care, așa cum transmite Magda Bistriceanu, sunt plasate precum în vechea zicală ”Ca nuca-n perete”.

Episodul prezentat s-a petrecut în județul Iași, acolo unde, în plin câmp, a fost fixată o… trecere de pietoni. Dincolo de demersul lăudabil, întrebarea care se pune este, totuși, cine folosește respectiva trecere de pietoni? Mai mult, respectiva trecere de pietoni este semnalizată și cu panouri reflectorizante, asta pentru a fi cât mai bine văzută în cursul nopții.

Dorel în acțiune! O trecere de pietoni a fost amenajată în mijlocul unui câmp dintr-o comună din județul Iași. Culmea este că aceasta este semnalizată cu panouri reflectorizante, pentru a fi vizibilă și pe timp de noapte.

Deși nu sunt pietoni în zona respectivă, autoritățile spun ca ar exista o stație de autobuz la 20 de metri după o intersecție”, a notat Magda Bistriceanu pe pagina sa de Facebook.

Magda Bistriceanu: ”O trecere de pietoni a fost amenajată în mijlocul unui câmp dintr-o comună din județul Iași”

Comentarii ironice ale internauților: ”Chiar și Las Vegas s-a construit în deșert”

Firește, cei care au citit această postare a Magdei Bistriceanu au comentat, ironic, o astfel de situație, cineva fiind de părere că este doar o ”dezinformare”, iar în zona respectivă se va ridica, sigur, un cartier rezidențial.

Un alt internaut au fost de părere că s-a trasat trecere de pietoni ”pentru popândăi”, în timp ce altcineva a punctat că totul este ”made in Romania”. ”Poate vor să facă o zonă turistică ca să nu uite de trecerea de pietoni au făcut-o mai devreme cu o sută de ani”, a încercat un al internaut să explice ”misterul”.

”Poate edilii acelui loc au planuri mari. Chiar și Las Vegas s-a construit în deșert. Primul pas s-a făcut…”, a fost un alt comentariu lăsat la postarea Magdei Bistriceanu de pe pagina sa de Facebook.


Citește și:

Magda Bistriceanu: ”Un aparat de stat tot mai «obez»!”

Magda Bistriceanu: ”Unii așa-ziși «salvatori» nu sunt decât niște vânători de voturi”

Magda Bistriceanu, după ce frații Tate au primit încă 30 de zile de arest preventiv: ”Iar s-a lăsat întunericul”

Magda Bistriceanu, după ce Diana Șoșoacă a participat la o recepție la Ambasada Rusiei: ”Dacă se ducea pe persoană fizică nu mă interesa!”

Magda Bistriceanu, după ce Anca Oros a murit sfâșiată de câini: ”Toți pasează vina de la unul la altul și doar mortul e de vină!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase