Magda Bistriceanu: ”Unii așa-ziși «salvatori» nu sunt decât niște vânători de voturi”

Magda Bistriceanu: ”Unii așa-ziși «salvatori» nu sunt decât niște vânători de voturi”
Magda Bistriceanu
Publicat: 24/02/2023, 07:31
Actualizat: 24/02/2023, 10:52

Conflictul din Ucraina intră în cel de-al doilea an, din păcate, iar ostilitățile par încă departe de a fi încheiate. Agresiunea Rusiei s-a lovit de un ”zid comun” făcut de țările occidentale, dar dincolo de această situație îngrijorătoare permanentizată au apărut, de-a lungul timpului, și alte ”subiecte fierbinți”.

Analistul Magda Bistriceanu punctează, pe scurt, câteva dintre aceste teme aflate ”la ordinea zilei”, concluzionând că există ”salvatori” care, în ultimă instanță, nu s-ar gândi la binele alegătorilor, ci doar la câștigarea voturilor.

Sunt ”vânători de voturi”, consideră Magda Bistriceanu, îndreptând un deget acuzator către Diana Șoșoacă și George Simion, liderul AUR.

Când vezi că teme la zi gen: vaccin, Shengen, OMV, războiul din Ucraina și, mai nou, Canalul Bâstroe, despre care mulți cred că nici n-au auzit până acum, sunt acaparate de personaje gen Șoșoacă, Simion și alți «mari» naționaliști, ajungi să te poziționezi de partea cealaltă a baricadei. Oamenii ăștia sunt «specialiști» în toate.

Vorba lui Cristian Tudor Popescu: «A nu mai sprijini Ucraina e un gest de trădare a interesului național. Căci Rusia lui Putin nu se află în război doar cu Ucraina, dar si cu SUA și Europa, în special cu țările din flancul estic al NATO, pe care le amenință sistematic»”, scrie Magda Bistriceanu pe pagina sa de Facebook.

Magda Bistriceanu: ”Ce contează că patru ani au făcut doar circ, poporul se «hrănește” cu circ!»”

În ultimă instanță, Magda Bistriceanu conchide că este vorba despre ”circ” și despre păcălirea alegătorilor, interesul final fiind acela de a rămâne în Parlamentul României.

Astfel, ”salvatorii” nu sunt neapărat ceea ce par, mai transmite Magda Bistriceanu, iar obținerea de voturi s-ar transforma în ținta supremă.

”Din păcate, unii așa ziși «salvatori» nu sunt decât niște «vânători» de voturi și s-ar cocoța pe orice subiect sensibil pentru a prinde încă patru ani de Parlament, pe 11.000 de euro lunar. Ce contează că patru ani au făcut doar circ, poporul se «hrănește» cu circ!

Acești oameni au avut întotdeauna un «AS» în mânecă. Dacă nu e pandemie, anul viitor vor găsi ei ceva cu care sa-i păcălească pe cei mulți, cei care încă mai cred in miracole și își închipuie ca cineva se gândește și la ei”, încheie Magda Bistriceanu.


Citește și:

Modificarea compoziției stratului de OZON și efectele pe termen lung

Mihai Fifor, despre dosarul ”BÂSTROE”: ”Ucraina n-a avut o atitudine corectă și loială față de România, în pofida imensului ajutor și sprijin primit de la noi”

EXCLUSIV | Viceprimarul Sectorului 1 avertizează că pasivitatea Clotildei Armand poate cauza o TRAGEDIE: ”Sala de sport a liceului «Nicolae Iorga» stă să cadă. Primarul este indiferent la nevoile părinților și ale profesorilor!”

Magda Bistriceanu, după ce frații Tate au primit încă 30 de zile de arest preventiv: ”Iar s-a lăsat întunericul”

EXCLUSIV | Controverse după inițierea proiectului de OUG privind Departamentul pentru Relații Interetnice. Reprezentanții minorităților reacționează: ”Să nu fim în situația în care mai binele este moartea binelui”

Alexei Navalnîi, după un an de război în Ucraina: ”Adevăratele cauze ale conflictului sunt dorința lui PUTIN de a păstra puterea cu orice preț și obsesia pentru moștenirea sa istorică”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase