Marian Godină, atacat de sindicaliștii din poliție după ce s-a declarat mulțumit de salariu. „Ești un nesimțit!” (EXCLUSIV)

Redactor:
Andrei Dumitrescu
Marian Godină, atacat de sindicaliștii din poliție după ce s-a declarat mulțumit de salariu. „Ești un nesimțit!” (EXCLUSIV)
Marian Godină a fost atacat de colegii săi după ce s-a declarat mulțumit de salariu/Sursa/Facebook

Afirmațiile publice făcute de Marian Godină, care a spus, pe blogul său, că i-ar fi rușine să iasă în stradă și să ceară o mărire de salariu în condițiile în care consideră că leafa pe care o primește ca polițist, în valoare de 4.700 de lei pe lună, este sufient de mare, au trezit un val de revoltă în rândul polițiștilor. Colegii acestuia i-au reproșat, în principal, că vorbește din perspectiva unui angajat care are venituri suplimentare din vânzarea cărților pe care le-a publicat și care nu este obligat să se întrețină doar din leafa de polițist.

Agentul Marian Godină a devenit celebru mai întâi din postura de victimă a sistemului, după ce textele pe care le publica pe pagina sa de Facebook i-au deranjat de șefii săi de atunci, care l-au cercetat disciplinar.

Talentul acestuia scriitoricesc s-a concretizat într-o primă carte „Flash-uri din sens opus”, care s-a bucurat de un mare succes. Ca urmare, veniturile acestuia s-au rotunjit semnificativ, după ce a început să încaseze sumele cuvenite din drepturi de autor.

Simpatizat de majoritatea polițiștilor și devenit un adevărat polițist-vedetă, Marian Godină a provocat o adevărată furtună în rândul colegilor după ce a anunțat că, lui personal, i-ar fi rușine să iasă în stradă, așa cum au făcut alți polițiști, pentru a obține un salariu mai bun.

Godină: „Aș crăpa de rușine să ies în stradă

Am muncit nopți, sâmbete și duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă și nici degeaba. Aș crăpa de rușine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aș gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu și care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a scris Marian Godină pe blogul său personal.

Acesta a reacționat astfel după ce sindicatele sin Poliție au scos oamenii în stradă pentru a protesta împotriva deciziei politice de înghețare a salariilor bugetarilor.

Polițiștii i-au cerut să spună cât cheltuiește!

Unii dintre polițiști au postat comentarii pe grupurile de Facebook ale sindicatelor din care fac parte, în care l-au acuzat pe polițist că vorbește din perspectiva unui om care „cheluiește mai mult decât încasează” de la locul de muncă.

Ba mai mult, pe pagina de Facebook a unuia dintre sindicatele reprezentative din Polție, a fost publicată inclusiv declarația acestuia de avere, de unde reiese că încasează sume importante din drepturi de autor, dar și de la unul dintre cele mai mari trusturi de presă din România.

În acest sens, polițiștii au postat o mulțime de comentarii, în care îl fac praf pe simpaticul polițist.

Un nesimțit … ar fi trebuit să spună public cât cheltuiește, nu sariul primit!” sau „Dezamăgit de acest coleg! Nu știu cum poate vedea lucrurile așa. dar probabil are alte surse de venit! Și jur că îl vedeam altfel…Deja umblă la vrajbă prin modul în care pune problema! Părere personală…”, sunt doar două dintre zecile de comentarii postate în spațiul virtual.

Legat de aceste comentarii, Marian Godină a răspuns pe pagina sa de Facebook. ”Nu am să mai scriu nicio explicație, consider că am fost destul de clar, iar cine a citit și a vrut să ințeleagă a înțeles, iar cine nu, nu. Număr pe degete comentariile unor colegi care au ținut să-mi spună că nu am dreptate, folosindu-se de argumente și exprimându-și părerile în mod civilizat”, le-a răspuns acesta colegilor.

 

 

 

FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
IREAL! Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret. Blestemul care a...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
ADEVĂRUL despre familia lui Culiță Sterp. Nu au fost dintotdeauna bogați. Ce s-a întâmplat când...
Soția lui Michael Schumacher a scos la vânzare vila de lux din Elveția! Motivul deciziei...
Cum vor arăta noile tramvaie ale Bucureștiului. Sunt produse în România, 100 vor fi cumpărate...
OMS trage un semnal de alarmă privind "super-bacteriile". Bacteriile rezistente la antibiotic ar putea ucide...
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
Expert în vaccinuri: Vaccinarea în masă ar putea fi „un pas mic împotriva virusului și...
IREAL! Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret. Blestemul care a...
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Surpriză mare la Kaufland, se vinde din nou produsul de care românii au fost îndrăgostiți....
BOMBĂ! Cătălin Moroșanu, despre cine va câștiga Survivor România. Anunțul surpriză ai Faimosului
Adevărul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”, dezvăluit. Puțini se așteptau la asta
ULTIMA ORĂ! O moarte fulgerătoare. Din păcate, medicii nu au mai avut ce face. Ştirea...
10 fructe și legume pe care nu merită să le cumpărăm BIO. Recomandarea Mihaelei Bilic
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat...
×