Marian Godină, atacat de sindicaliștii din poliție după ce s-a declarat mulțumit de salariu. „Ești un nesimțit!” (EXCLUSIV)

Marian Godină, atacat de sindicaliștii din poliție după ce s-a declarat mulțumit de salariu. „Ești un nesimțit!” (EXCLUSIV)
Marian Godină a fost atacat de colegii săi după ce s-a declarat mulțumit de salariu/Sursa/Facebook
Publicat: 07/01/2021, 17:24
Actualizat: 07/01/2021, 22:30

Afirmațiile publice făcute de Marian Godină, care a spus, pe blogul său, că i-ar fi rușine să iasă în stradă și să ceară o mărire de salariu în condițiile în care consideră că leafa pe care o primește ca polițist, în valoare de 4.700 de lei pe lună, este sufient de mare, au trezit un val de revoltă în rândul polițiștilor. Colegii acestuia i-au reproșat, în principal, că vorbește din perspectiva unui angajat care are venituri suplimentare din vânzarea cărților pe care le-a publicat și care nu este obligat să se întrețină doar din leafa de polițist.

Agentul Marian Godină a devenit celebru mai întâi din postura de victimă a sistemului, după ce textele pe care le publica pe pagina sa de Facebook i-au deranjat de șefii săi de atunci, care l-au cercetat disciplinar.

Talentul acestuia scriitoricesc s-a concretizat într-o primă carte „Flash-uri din sens opus”, care s-a bucurat de un mare succes. Ca urmare, veniturile acestuia s-au rotunjit semnificativ, după ce a început să încaseze sumele cuvenite din drepturi de autor.

Simpatizat de majoritatea polițiștilor și devenit un adevărat polițist-vedetă, Marian Godină a provocat o adevărată furtună în rândul colegilor după ce a anunțat că, lui personal, i-ar fi rușine să iasă în stradă, așa cum au făcut alți polițiști, pentru a obține un salariu mai bun.

Godină: „Aș crăpa de rușine să ies în stradă

Am muncit nopți, sâmbete și duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă și nici degeaba. Aș crăpa de rușine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aș gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu și care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a scris Marian Godină pe blogul său personal.

Acesta a reacționat astfel după ce sindicatele sin Poliție au scos oamenii în stradă pentru a protesta împotriva deciziei politice de înghețare a salariilor bugetarilor.

Polițiștii i-au cerut să spună cât cheltuiește!

Unii dintre polițiști au postat comentarii pe grupurile de Facebook ale sindicatelor din care fac parte, în care l-au acuzat pe polițist că vorbește din perspectiva unui om care „cheluiește mai mult decât încasează” de la locul de muncă.

Ba mai mult, pe pagina de Facebook a unuia dintre sindicatele reprezentative din Polție, a fost publicată inclusiv declarația acestuia de avere, de unde reiese că încasează sume importante din drepturi de autor, dar și de la unul dintre cele mai mari trusturi de presă din România.

În acest sens, polițiștii au postat o mulțime de comentarii, în care îl fac praf pe simpaticul polițist.

Un nesimțit … ar fi trebuit să spună public cât cheltuiește, nu sariul primit!” sau „Dezamăgit de acest coleg! Nu știu cum poate vedea lucrurile așa. dar probabil are alte surse de venit! Și jur că îl vedeam altfel…Deja umblă la vrajbă prin modul în care pune problema! Părere personală…”, sunt doar două dintre zecile de comentarii postate în spațiul virtual.

Legat de aceste comentarii, Marian Godină a răspuns pe pagina sa de Facebook. ”Nu am să mai scriu nicio explicație, consider că am fost destul de clar, iar cine a citit și a vrut să ințeleagă a înțeles, iar cine nu, nu. Număr pe degete comentariile unor colegi care au ținut să-mi spună că nu am dreptate, folosindu-se de argumente și exprimându-și părerile în mod civilizat”, le-a răspuns acesta colegilor.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu bărbatul celebru...
Stare de alertă! Stați în case! România, sub un nor de particule și compuși chimici!
Adelina Pestrițu, profesoara `bunelor maniere`, imagini incendiare în costum de baie! FOTO
Procedura cosmetică comună care a desfigurat-o permanent pe Linda Evangelista. Cum arată acum fostul model
Anda Călin, reacție dură la adresa Oliviei Steer! Iubita lui Liviu Vârciu a pus-o la...
Surpriză mare! Cu cine s-a antrenat Simona Halep după ce s-a despărțit de Darren Cahill
Norul toxic provocat de vulcanul din La Palma ajunge în România! Ce trebuie NEAPĂRAT să...
Alegeri Germania. Germanii merg azi la urne pentru a decide urmaşul Angelei Merkel. Cine sunt...
Care sunt, de fapt, cele mai bune anvelope de iarnă în 2021? Testate bucată cu...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Florin Cîțu s-a transformat din nou în Superman, după triumful de la Congresul PNL
Stare de alertă! Stați în case! România, sub un nor de particule și compuși chimici!
Apariție SURPRIZĂ într-o pădure din GIURGIU. Un cameraman de ocazie a înregistrat tot
Cum arată și cât costă apartamentul de lux în care locuiește Mihai Gâdea. E un...
Cum ajungi șofer de TIR în UK, de fapt. Un român explică tot ce a...
Alegeri în Biroul Politic Permanent al PNL: HUȚUCĂ și COȘA CANDIDEAZĂ
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
România trece la ORA DE IARNĂ! Vom dormi mai mult. Cum trebuie să ne potrivim...
Mor pe capete. O boală misterioasă ucide pe loc. Oamenii de știință avertizează
TRECEREA LA ORA DE IARNĂ. Schimbările așteptate de decenii
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...