Marian Godină, atacat de sindicaliștii din poliție după ce s-a declarat mulțumit de salariu. „Ești un nesimțit!” (EXCLUSIV)

Marian Godină, atacat de sindicaliștii din poliție după ce s-a declarat mulțumit de salariu. „Ești un nesimțit!” (EXCLUSIV)
Marian Godină / Sursa foto: Facebook
Publicat: 07/01/2021, 17:24
Actualizat: 07/01/2021, 22:30

Afirmațiile publice făcute de Marian Godină, care a spus, pe blogul său, că i-ar fi rușine să iasă în stradă și să ceară o mărire de salariu în condițiile în care consideră că leafa pe care o primește ca polițist, în valoare de 4.700 de lei pe lună, este sufient de mare, au trezit un val de revoltă în rândul polițiștilor. Colegii acestuia i-au reproșat, în principal, că vorbește din perspectiva unui angajat care are venituri suplimentare din vânzarea cărților pe care le-a publicat și care nu este obligat să se întrețină doar din leafa de polițist.

Agentul Marian Godină a devenit celebru mai întâi din postura de victimă a sistemului, după ce textele pe care le publica pe pagina sa de Facebook i-au deranjat de șefii săi de atunci, care l-au cercetat disciplinar.

Talentul acestuia scriitoricesc s-a concretizat într-o primă carte „Flash-uri din sens opus”, care s-a bucurat de un mare succes. Ca urmare, veniturile acestuia s-au rotunjit semnificativ, după ce a început să încaseze sumele cuvenite din drepturi de autor.

Simpatizat de majoritatea polițiștilor și devenit un adevărat polițist-vedetă, Marian Godină a provocat o adevărată furtună în rândul colegilor după ce a anunțat că, lui personal, i-ar fi rușine să iasă în stradă, așa cum au făcut alți polițiști, pentru a obține un salariu mai bun.

Godină: „Aș crăpa de rușine să ies în stradă

Am muncit nopți, sâmbete și duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă și nici degeaba. Aș crăpa de rușine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aș gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu și care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a scris Marian Godină pe blogul său personal.

Acesta a reacționat astfel după ce sindicatele sin Poliție au scos oamenii în stradă pentru a protesta împotriva deciziei politice de înghețare a salariilor bugetarilor.

Polițiștii i-au cerut să spună cât cheltuiește!

Unii dintre polițiști au postat comentarii pe grupurile de Facebook ale sindicatelor din care fac parte, în care l-au acuzat pe polițist că vorbește din perspectiva unui om care „cheluiește mai mult decât încasează” de la locul de muncă.

Ba mai mult, pe pagina de Facebook a unuia dintre sindicatele reprezentative din Polție, a fost publicată inclusiv declarația acestuia de avere, de unde reiese că încasează sume importante din drepturi de autor, dar și de la unul dintre cele mai mari trusturi de presă din România.

În acest sens, polițiștii au postat o mulțime de comentarii, în care îl fac praf pe simpaticul polițist.

Un nesimțit … ar fi trebuit să spună public cât cheltuiește, nu sariul primit!” sau „Dezamăgit de acest coleg! Nu știu cum poate vedea lucrurile așa. dar probabil are alte surse de venit! Și jur că îl vedeam altfel…Deja umblă la vrajbă prin modul în care pune problema! Părere personală…”, sunt doar două dintre zecile de comentarii postate în spațiul virtual.

Legat de aceste comentarii, Marian Godină a răspuns pe pagina sa de Facebook. ”Nu am să mai scriu nicio explicație, consider că am fost destul de clar, iar cine a citit și a vrut să ințeleagă a înțeles, iar cine nu, nu. Număr pe degete comentariile unor colegi care au ținut să-mi spună că nu am dreptate, folosindu-se de argumente și exprimându-și părerile în mod civilizat”, le-a răspuns acesta colegilor.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
NOILE REGULI la care sunt obligaţi românii în Schengen. Se aplică din 31 martie
Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Părinții Andreei Morega au clacat la înmormântarea singurului lor copil. Cei doi abia s-au putut...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii