PMP invită ALDE pentru a pune bazele unui proiect comun. Mesajul liderilor politici: Direcţia în care ţara se îndreaptă în prezent este una greşită

Publicat: 03/09/2022, 11:59
Actualizat: 03/09/2022, 12:11

Partidul Mișcarea Populară (PMP) invită Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) pentru a pune bazele unui proiect comun, au transmis, sâmbătă, reprezentanții color două formațiuni.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, l-a avut ca invitat special pe domnul Daniel Olteanu, preşedintele ALDE, în deschiderea Şcolii de Vară a Organizaţiei de Tineret.

„Invitaţia a fost făcută de către PMP pentru a gândi un proiect comun care să ofere României stabilitatea şi echilibrul de care românii au atâta nevoie. Mesajul celor doi lideri a fost unul clar: direcţia în care ţara se îndreaptă în prezent este una greşită. PMP şi ALDE își doresc consolidarea dreptei pentru a crea alternativa de care România are nevoie”, a anunțat PMP.

Daniel Olteanu a fost ales, în aprilie 2021, președinte al Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE), acesta fiind votat cu majoritate de voturi de către delegații prezenți online la Congresul partidului.

În cadrul discursului susținut la acea dată în fața delegaților ALDE la Congres, Daniel Olteanu și-a asumat 3 obiective majore, conform comunicatului formațiunii:

1) din 2024 ALDE să aibă reprezentanți în Parlamentul European, deoarece românii trebuie să se facă auziți, văzuți și înțeleși la Bruxelles;

2) triplarea numărului de aleși locali; Daniel Olteanu a spus că își dorește ca ALDE să vină cu proiecte mature, responsabile, cu lideri serioși, de încredere, alături de care România să crească;

3) reprezentarea ALDE în Parlamentul României.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase