Fotomodel acuzat de înșelătorie. Fanii au plătit să o vadă pe OnlyFans, dar s-au ales cu „fotografii de pe Instagram” (FOTO)

Fotomodel acuzat de înșelătorie. Fanii au plătit să o vadă pe OnlyFans, dar s-au ales cu „fotografii de pe Instagram” (FOTO)
Fotomodel acuzat de înșelătorie. Fanii au plătit să o vadă pe OnlyFans, dar s-au ales cu „fotografii de pe Instagram” (FOTO) / Foto: Instagram
Publicat: 13/06/2021, 21:21

O celebră tânără de pe YouTube este criticată pentru modul în care și-a administrat contul de OnlyFans, unde ar fi trebuit să posteze fotografii exclusive și „sumare”, pentru fanii ei înrăiți.

Corrina Kopf, gameriță și „personalitate pe internet”, a generat o zarvă uriașă, după ce a anunțat că își deschide cont pe site-ul exclusivist OnlyFans, scrie The Sun.

Femeia de 25 de ani are un milion de abonați pe YouTube și 5,7 milioane pe Instagram.

Săptămâna trecută, Kopf a scris pe Twitter că va lansa un cont OnlyFans, în schimbul a 500.000 de like-uri pentru anunțul său.

Fanii săi pot plăti 25 de dolari pe lună pentru a vedea pozele cu tânăra lor preferată.

Corrina, acuzată de escrocherie: „Sunt aceleași poze de pe Twitter!”

OnlyFans este o platformă celebră în rândul prostituatelor și actrițelor de filme pentru adulți, deoarece permite distribuirea de fotografii și videoclipuri „fără perdea”, pentru care abonații trebuie să plătească pentru a le vizualiza.

Kopf și-a dezamăgit însă fanii! Unii susțin că aceasta a redistribuit conținutul de pe Instagram și Twitter (unde totul este gratuit) pe OnlyFans, contra cost.

„Este o înșelătorie!! Sunt aceleași poze de pe Twitter, băieți!”, s-a supărat un fan al Corrinei.

Tânăra se apără: „Vă înșelați amarnic… Ce e mai bun de abia urmează”

Kopf s-a apărat spunând că totul a fost un „teaser” și vor urma adevăratele fotografii și clipuri incitante, care merită efortul financiar al fanilor…

„Cei care credeți că acest cont onlyfans este pentru a pune poze de pe „instagram”… vă înșelați amarnic – dacă aș pune totul de acum… cum ar fi…așteptați și voi puțin. Dacă nu cumpărați conținutul meu de pe OnlyFans, atunci o să îl șterg”, a spus fotomodelul.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult