REVOLTĂTOR. Canibalul Armin Meiwes face excursii în aer liber. În urmă cu 20 de ani, germanul a oripilat o lume întreagă, după ce și-a ciopârțit partenerul sexual

REVOLTĂTOR. Canibalul Armin Meiwes face excursii în aer liber. În urmă cu 20 de ani, germanul a oripilat o lume întreagă, după ce și-a ciopârțit partenerul sexual
ALERTĂ. Canibalul Armin Meiwes face excursii în aer liber. În urmă cu 20 de ani, germanul a oripilat o lume întreagă, după ce și-a ciopârțit partenerul sexual
Publicat: 19/05/2020, 14:19
Actualizat: 19/05/2020, 15:22

Armin Meiwes avea ca obsesie consumul de carne umană, încă din copilărie și – odată ajuns adult – individul a pus fantezia în practică.

Armin Meiwes s-a filmat în timp ce i-a tăiat penisul lui Bernd Brandes, înainte de a-l ucide și de a tranșa cadavrul, în 2001. Acum, Meiwes este liber, scrie thesun.co.uk.

Fapta oribilă a lui Meiwes s-a desfășurat la o fermă izolată din Wustefeld, Germania și a fost doar începutul unui șir întreg de evenimente abominabile.

Meiwes, un reparator de computere, l-a înjunghiat mortal pe Brandes în gât, înainte de a tăia cadavrul într-un „abator improvizat” chiar în casa sa. Totul s-a petrecut cu acordul lui Brandes, care a acceptat să fie ucis de Meiwes, pentru a-i consuma penisul.

Criminalul canibal a adunat carnea de pe cadavrul lui Brandes și a ascuns bucățile într-un compartiment secret din congelator. Meiwes a mâncat timp de zece luni carne umană, la lumina unei lumânări.

Ceea ce a oripilat și mai mult opinia publică a fost că străinul a acceptat de bunăvoie să fie victima lui Meiwes, după ce a răspuns unui anunț online, publicat de canibal.

Filmarea terifiantă a scenelor de canibalism i-a îngrozit chiar și pe anchetatori. Bărbatul s-a ales cu porecla „Măcelarul-șef”, „Der Metzgermeister”.

Săptămâna trecută, la 14 ani de la condamnarea pentru crimă, Meiwes a primit permisiunea de a ieșit din închisoare, păzit de gardieni, pentru plimbări zilnice. Criminalul canibal are dreptul la excursii, chiar dacă a comis actul de canibalism.

O istorie bolnavă

Fanteziile lui Meiwes au început la vârsta de opt ani. Ajuns la maturitate, acesta a petrecut ore întregi pe forumuri dubioase, unde a discutat cu 400 de oameni despre fanteziile sale de canibalism.

S-a întâlnit cu numeroși bărbați în camere de hoteluri. Unul dintre aceștia i-a cerut lui Meiwes să scrie numele bucăților de carne pe etichete și să le înfigă cu bolduri în corpul său. Spre dezamăgirea canibalului, nimeni nu a dorit însă să fie „consumat” de acesta.

Anunțul lui „Franky”

În cele din urmă, „Franky”, numele sub care publica Meiwes anunțurile, a lansat un apel online: „Caut un tânăr bine făcut, care să accepte să fie mâncat de mine, și să-mi trimită fotografii cu corpul său”.

În cele din urmă, Meiwes l-a găsit pe Bernd Brandes, care a acceptat să meargă la ferma lui Meiwes, fiind de acord să filmeze tot ce urma să se întâmple.

În jurul orei 18.30 seara, Brandes a luat pastile de adormit pentru sedare și cei doi au mers în „abatorul” improvizat al lui Meiwes.

Acolo, Meiwes i-a tăiat penisul lui Brandes. Cei doi au încercat să consume organul genital, care era însă „prea greu de mestecat”.

Victima a murit într-o agonie profundă

Brandes avea o hemoragie profundă și s-a pus în cada cu apă caldă din baie. Meiwes a așteptat jos ca oaspetele său să moară, citind o carte din seria SF „Star Trek”. După trei ore, Brandes era însă încă viu. Nerăbdător, Meiwes a decis să-l ucidă pe Brandes și l-a înjunghiat în gât. Având camerele video încă pornite, ucigașul a tranșat corpul lui Brandes.

După crimă, Meiwes a căutat alte victime, dar un student austriac, care a văzut imaginile horror postate online de canibal, a alertat polițiștii, care l-au arestat pe Meiwes în decembrie 2002, după ce i-au percheziționat casa.

În prezent, Meiwes este un deținut model în închisoare, care a devenit vegetarian. În 2017 i-a fost refuzată eliberarea condiționată, dar autoritățile din Kassel iau în considerare o nouă cerere.

Alte cazuri șocante de canibalism

Doi canibali, tată și fiu, au fost arestați după ce au ucis și decapitat un fost polițist și i-au gătit părțile din corp. Un alt caz șocant provine din Papua: la vârsta de șase ani, un băiețel a fost condamnat la moarte de tribul de canibali în care trăia, fiind bănuit de vrăjitorie, după moartea părinților săi. În prezent, acesta a revenit în mijlocul celor care doreau să-l ucidă în mod barbar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Un nou Drum Expres în România. Conexiune mai rapidă spre Bulgaria
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
De ce l-a părăsit Simona Florescu pe Ion Dichiseanu: "Eu stiu foarte bine ce s-a...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Musculițele care zboară în jurul fructelor nu sunt muște de fructe. Cum să scăpăm de...