• Publicat:
Magazin

Un tânăr a revenit în mijlocul tribului care a vrut să-l mănânce în urmă cu 13 ani / Canibalii au crezut că e „vrăjitor” și i-au pregătit o execuție brutală / Cine l-a salvat pe băiețelul orfan

Un tânăr a revenit în mijlocul tribului care a vrut să-l mănânce în urmă cu 13 ani / Canibalii au crezut că e „vrăjitor” și i-au pregătit o execuție brutală / Cine l-a salvat pe băiețelul orfan
La vârsta de șase ani, un băiețel a fost condamnat la moarte de tribul de canibali în care trăia, fiind bănuit de vrăjitorie, după moartea părinților săi. În prezent, acesta a revenit în mijlocul celor care doreau să-l ucidă în mod barbar.

Wawa Chombonggai a crescut în tribul Korowai din Papua de Vest, unde sătenii încă mai cred în spiritele rele, mai ales atunci când o persoană moare subit, scrie dailymail.co.uk.

Tribul vizează în mod tradițional o persoană pe care o consideră responsabilă pentru moartea respectivă. Aceasta este ucisă și mâncată de cei din trib.

În 2006, ambii părinți ai lui Wawa au murit și pentru băiețel a fost pregătită o execuție brutală.

Kornelius Sembiring, un fost ghid în regiune pentru postul Canal 7, a auzit de coșmarul prin care trece Wawa și l0a salvat, ducându-l în casa sa din Sumatra, în urmă cu 13 ani.

Wawa are acum 20 de ani și locuiește cu Sembiring și familia lui, bucurându-se de o a doua șansă în viață.

Tânărul studiază la facultatea de sport și a revenit în mijlocul tribului, pentru a le spune oamenilor că nu ar trebui să se ucidă și să se mănânce între ei.

Wawa a mers în junglă alături de frații lui vitregi, pentru o reîntâlnire emoționantă. Creștinul a dat mâna cu șeful de trib și mătușa lui l-a îmbrățișat și a deplâns anii pierduți de parte de el.

Wawa, care nu vorbește limba engleză, a fost uimit de primire și a plâns alături de domnul Sembiring. În ciuda primii călduroase, Wawa s-a certat cu familia lui din tribul Korowai, pe fondul unei tragedii: unchiul său a fost ucis de trib după ce a avut o aventură cu soția altui bărbat.

Fratele lui Wawa, Devi, este bănuit de vrăjitorie și riscă o soartă similară, deși i s-a garantat siguranța, dacă pleacă în exil.

Wawa are speranțe mari cu privire la schimbările din tribul care a vrut să-l mănânce. Jucătorul de fotbal a părăsit jungla cu lacrimi în ochi, dar a promis că va reveni în zonă.

Foto: Captură

Inchide