Alexandru Ciucu spune tot despre DIVORȚUL de Alina Sorescu. ”I-aș numi ani grei de temniță sufletească”

Alexandru Ciucu spune tot despre DIVORȚUL de Alina Sorescu. ”I-aș numi ani grei de temniță sufletească”
Publicat: 15/03/2024, 12:30

Alexandru Ciucu a făcut declarații despre separarea de cântăreața Alina Sorescu, împreună cu care are două fetițe. ”I-aș numi ani grei de temniță sufletească”, a spus acesta.

Cântăreața Alina Sorescu a format o familie cu designerul Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Într-un mesaj transmis în mediul online, Alina Sorescu a anunțat că a introdus acțiunea de divorț la începutul anului trecut, iar cel care i-a fost partener de viață a cerut ca domiciliul celor două fetițe ale lor să fie la el. Instanța a decis ca micuțele să rămână la artistă. Nemulțumit de această decizie, Alexandru Ciucu a atacat-o în instanță, însă nici de data aceasta nu i-a fost dat câștig de cauză. Instanța a decis a doua oară ca domiciliul fetițelor să rămână la mamă.

În urmă cu ceva timp, pe contul său de pe o rețea de socializare, Alina Sorescu a anunțat că în procesul pe care îl are cu Alexandru Ciucu, instanța a decis ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată. În data de 16 august 2023, Alina Sorescu a anunțat, pe contul său de socializare, că instanța i-a dat dreptate în ceea ce privește programul de vizită al fetițelor pe care le are cu Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu a făcut declarații, pentru revista Unica, despre separarea de Alina Sorescu și despre cât de greu i-a fost să nu își vadă cele două fetițe.

”Cel mai greu moment din viața mea a fost într-o dimineață de februarie în 2022, când m-am întors într-un suflet de la Paris cu primul zbor disponibil și am găsit casă goală, fără copii. Am simțit că se termină lumea și că se prăbușește pământul cu mine. Durerea era atât de mare că nu puteam nici să plâng, nici măcar să mă mișc. După un timp, am început să strig copiii prin casa goală și îmi imaginam că îmi răspund așa cum știam eu că îmi răspundeau înainte. Încercam să rememorez sunetele glasurilor lor și să mi le întipăresc în minte, ca să nu le uit niciodată. A fost cumplit. Eram disperat, neștiind nici unde sunt și nici când sau dacă o să le mai văd curând. Am crezut că înnebunesc atunci”, a spus designerul.

”Primisem din senin, cu o seară înainte, eu fiind plecat din țară, un email cu un scurt mesaj de informare. Spunea că de azi înainte copiii părăsesc locuința în care au crescut și vor locui la o adresă total necunoscută mie. Acolo puteam să vin să-i văd doar cu programare în prealabil. Lucru care s-a dovedit, oricum, a fi doar vorbe, pentru că în următoarele două luni nu mi-am mai văzut copiii decât prin gardul școlii în pauzele dintre cursuri. A fost crunt și pentru mine dar mai ales pentru fetițe, care nu înțelegeau de ce nu mai pot să mă vadă și să stea cu mine”, a adăugat acesta.

Alexandru Ciucu spune tot despre divorțul de Alina Sorescu. ”Ceea ce nu te doboară te face mai puternic. Așa este și cu relațiile”

”Nici eu nu am crezut că așa ceva ni se poate întâmpla. Dar viață este plină de surprize…”, a declarat Alexandru Ciucu despre divorțul de Alina Sorescu.

Despre ultimii doi ani petrecuți în instanță, Alexandru Ciucu a explicat:

”I-aș numi ani grei de temniță sufletească. Pentru mine nu este doar un proces de divorț în care am fost implicat fără voia mea, este și un proces de cunoaștere și autocunoaștere. Am reușit să-i cunosc altfel pe toți cei prezenți în viața mea dar și pe mine însumi mai bine. O parte dintre cunoscuți m-au dezamăgit, cum era și firesc în situații din astea. Dar majoritatea au renăscut în ochii mei, mai buni și mai de nădejde decât înainte. Ceea ce nu te doboară te face mai puternic. Așa este și cu relațiile. Cele șubrede se destramă în cazuri din astea, dar cele solide devin și mai puternice”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cu ce vopsim ouăle de Paște? „Nu folosiți vopsea tipografică sau pentru textile”