De unde își ia Regele mezelurile și cafeaua. Lista furnizorilor Casei Regale din România

De unde își ia Regele mezelurile și cafeaua. Lista furnizorilor Casei Regale din România
Publicat: 06/03/2013, 13:36
Actualizat: 21/03/2019, 06:41

Mezeluri Salonta și Get Beget, magiun de prune de la Topoloveni și produse din carne de pui Transavia, acestea sunt doar câteva dintre alimentele pe care le consumă membrii Casei Regale din România.

Aceștia preferă, de asemenea, apa minerală Biborțeni și Borsec, produsele lactate Albalact și beau cafea Tchibo. Pâinea și celelalte produse de panificație sunt asigurate de către firma Spicul SA, produsele de patiserie sunt livrate de Brutăria Rue du Pain, iar ouăle, marca „Gălbenel”, sunt livrate de către cei de la Triticum Sebeș, aceștia fiind doar câțiva dintre furnizorii familiei regale.

„Acordarea Calității de Furnizor implică un înalt standard al produselor și serviciilor, constanță, seriozitate și înalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor”, se explică pe site-ul oficial al Casei Regale.

Când vine vorba despre vinurile pe care le consumă membrii familiei regale, furnizorii sunt companiile Murfatlar SA, Cramele Halewood SA, Alcovin, Domeniul Coroanei Segarcea și Tohani SA.Cei de la Murfatlar livrează casei regale vinuri din luna octombrie a anului trecut, în timp ce vinurile spumante Rhein Extra sunt furnizate de Cramele Halewood din octombrie 2009.

Vinurile de măcin sunt asigurate de Alcovin, în timp ce din partea Domeniul Coroanei Segarcea Casa Regală primește vinuri din gama Prestige, iar din partea companiei Tohani sunt furnizate din octobrie 2012 vinurile de Tohani.

Vestimentația membrilor familiei regale este asigurată de designarii Doina Levința și Irina Schrotter, dar și de Dan Coma și Alexandru Ciucu, iar serviciile de coafură sunt asigurate de francezul Laurent Tourette. Bijuteriile provin, încă din septembrie 2010, de la atelierul lui David Sandu, produsele cosmetice sunt livrate de Avom Cosmetics România, iar parfumurile provin de la Parfumeria Beautik.

Printre furnizării Casei Regale se numără și Frottierex SA, Exaotique, Automobile Bavaria, Privileg Catering, Philips România SRL, Apulum Alba Iulia SA, Conference Sistems, Carol Parc Hotel, rețeaua privată Regina Maria, BCR Asigurări, firma de consultanță în serivicii de asigurare și reasigurare Best Broker, Electrolux, Akyo Nobel România, VEB Imex Group SRL, companie specializată în echipamente ustensile și detergenți pentru curățarea clădirilor, Help Net Farma SA, Delta Service, Mobil Art SRL, MK Illumination, Carpat Cement, Eurosilver și Edy International Spedition SA, companie specializată în servicii de transport mărfuri pe plan intern și internațional, dar și Ioana Șucu, Răzvan Duinea, Daniel Angelescu și Dan Andronache.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase