Prima pagină » Diverse » Showbiz » Chef Orlando Zaharia, jurat la „Chefi la cuțite”, momente de CUMPĂNĂ: „Era o cameră frigorifică, iar deasupra, un pod. Acolo dormeam”

Chef Orlando Zaharia, jurat la „Chefi la cuțite”, momente de CUMPĂNĂ: „Era o cameră frigorifică, iar deasupra, un pod. Acolo dormeam”

Când începe noul sezon Chefi la cuțite / Sursa foto: Antena 1

Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la cuțite a vorbit despre cele mai grele momente din carieră. El a relatat că, la începuturile sale în domeniul gastronomiei, a fost nevoit să doarmă în podul restaurantului unde lucra.

„Cred că cele mai grele momente în bucătărie au fost legate de începuturile mele. A fost atât de greu!

Am lucrat la cel mai mare hotel din România la acele vremuri, cu unii dintre monștrii sacri ai bucătăriei de-atunci, care aveau o abordare dură, tocmai pentru ca oamenii din subordinea lor să învețe lucruri. Stăteam atât de mult la muncă încât preferam să dorm acolo.

Era o cameră frigorifică, iar deasupra, un pod – acolo dormeam. Locuiam foarte departe, dimineața începeam munca la 5 dimineața, c-așa se lucra la hotel, iar eu nu aveam cu ce să ajung. Părinții nu aveau posibilitatea să mă ducă, iar bani să dau pe taxi nu aveam, pentru că nu eram plătit. Am curățat acolo tone de cartofi și ceapă. Cred că acelea au fost cele mai grele momente pentru mine în bucătărie, dar atunci s-au pus bazele formării a tot ceea eu sunt azi în domeniul acesta”, a povestit Chef Zaharia.

„Am fost, timp de trei ani, bucătar pentru Președinția României”

„Drumul m-a purtat, însă, spre multe momente care au venit ca o recompensă. Am trăit multe împliniri care m-au făcut, o dată-n plus, să nu-mi doresc altă profesie. Mesele oficiale de la Cotroceni, la care au participat atâția președinți de stat din lume, sunt unele dintre amintirile de care sunt cel mai mândru. Am fost, timp de trei ani, bucătar pentru Președinția României și am muncit foarte mult ca să ajung acolo”, a mai spus Orlando Zaharia, citat de Observator News.

În prezent, el administrează restaurantele CAU din București și Constanța, iar din 2020 este GM în România pentru Yarzin-Sella, compania globală ce oferă servicii „Hight-End Food” pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume.

Citește alte știri pe același subiect:

Recomandarea video

Mediafax
Discuții la Cotroceni între Nicușor Dan și magistrații care au decis să vorbească public despre problemele din Justiție
Digi24
EXCLUSIV Avertismentul lui Diaconescu, după ce serviciile secrete americane au dezvăluit planul lui Putin în Europa: „Rusia nu neagă”
Cancan.ro
Marele absent de la înmormântare! Puțini se așteptau ca el să lipsească. În cea mai grea zi din viața ei, Mihaela Rădulescu a mai primit o lovitură dură de la viață
Prosport.ro
Mădălina Ghenea, apariție de neratat. Imaginile care le-au tăiat respirația italienilor
Adevarul
De ce nu a construit România autostrăzi în anii ’90. Planul celor peste o mie de kilometri în primul deceniu după Ceaușescu
Mediafax
Cozonac tradițional românesc. Rețeta perfectă pentru sărbătorile de iarnă
Click
Ce spun psihologii despre oamenii care păstrează pungile, borcanele goale, hârtia de ambalaj „pentru orice eventualitate”
Cancan.ro
Pe ce dată trebuie să plătești factura la Digi RCS-RDS, pentru a primit 10% înapoi. Este valabil pentru toți abonații din România
Ce se întâmplă doctore
Cum își păstrează silueta Iulia Vântur. Ce bea în fiecare dimineață? ”Cred că acesta este secretul până la urmă”
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Mii de șoferi nevinovați au fost amendați din cauza unui radar defect. A funcționat așa timp de 4 ani
Descopera.ro
Caietele secrete ale unui mare om de știință au fost dezvăluite
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. – Ce te doare, Bulă? – Mă doare buzunarul, dom doctor …
Descopera.ro
Test de cultură generală. Ce au oamenii în comun cu rechinii?