Prima pagină » Diverse » Showbiz » SECRETUL sarmalelor preparate de Elena Merișoreanu. ”Musafirii vor mai cere o porție, atât de gustoase sunt”

SECRETUL sarmalelor preparate de Elena Merișoreanu. ”Musafirii vor mai cere o porție, atât de gustoase sunt”

SECRETUL sarmalelor preparate de Elena Merișoreanu. ”Musafirii vor mai cere o porție, atât de gustoase sunt”
Secretul sarmalelor preparate de Elena Merișoreanu

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 78 de ani, a spus care este secretul unor sarmale perfecte de sărbători. ”Musafirii vor mai cere o porție, atât de gustoase sunt”, a spus aceasta.  

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate interprete de folclor. Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu este căsătorită de foarte mulți ani cu Viorel Croitoru. Despre căsnicia sa a dat detalii artista în cadrul unui interviu pentru wowbiz.ro. Elena Merișoreanu și partenerul său de viață, Viorel Croitoru, au un mariaj de 50 de ani.

Elena Merișoreanu este și o gospodină desăvârșită. Aceasta a dezvăluit, pentru click.ro, care este secretul său pentru ca sarmalele de sărbători să îi dea gata pe invitați.

Secretul sarmalelor preparate de Elena Merișoreanu. ”Rețeta am învățat-o de la mama mea, este cea clasică, însă mai am și mici trucuri”

„La sarmalele de Crăciun, pe care și eu le prepar, în fiecare an, pentru familie, am mici secrete, pentru un gust delicios. Rețeta am învățat-o de la mama mea, este cea clasică, însă mai am și mici trucuri. De pildă, pun mai multă carne și mai puțin orez, am văzut că alte gospodine fac de fapt invers. Iar, printre sarmale, când le pun la fiert, strecor și bucățele de slăninuță afumată. Ca mirodenii, adaug cimbru, busuioc și mai puțin piper. Musafirii vor mai cere o porție, atât de gustoase sunt”, a explicat Elena Merișoreanu.

„Aveți grijă la varză! Înainte de a folosi foile, trebuie să le puneți la desărat, timp în care schimbați apa de mai multe ori. Și nici în compoziție să nu adăugați multă sare. Eu le fierb inițial pe aragaz, apoi le bag la cuptor. De obicei, în vreo 3 ore sunt gata preparate. Se pot servi la masa de Crăciun cu pâine, însă cu mămăliguță caldă sunt și mai gustoase”, a adăugat artista.

Recomandarea video

Mediafax
Bolojan despre Crăciun: Ce își dorește, ce face și ce mănâncă
Digi24
EXCLUSIV Avertismentul lui Diaconescu, după ce serviciile secrete americane au dezvăluit planul lui Putin în Europa: „Rusia nu neagă”
Cancan.ro
Oana Mizil a fugit din țară cu fetița! Unde se ascunde acum fosta iubită a lui Marian Vanghelie
Prosport.ro
FOTO. Antrenoarea de tenis care predă în rochii îndrăznețe și pantofi cu toc a atras atenția tuturor
Adevarul
Decizie disperată: Antena 1 își vrea banii înapoi, după ce a plătit o avere pentru difuzarea Cupei Mondiale. Alt post TV ar urma să transmită o parte din meciuri
Mediafax
Ce promite Ilie Bolojan pentru anul viitor. Vești bune despre inflație și economie, dar și o condiție pusă de premier
Click
Motivul pentru care e bine să pui un bănuț în bradul de Crăciun. Tradiția păstrată din generație în generație
Digi24
Prima reacție a Rusiei la dezvăluirile serviciilor secrete americane privind planul lui Putin de a ataca alte țări din Europa
Cancan.ro
Diana și George, cei doi soți morți în accidentul din Bacău, și-au presimțit sfârșitul: 'I-am întrebat ce fac de sărbători și...' 😢
Ce se întâmplă doctore
Cum se menține în formă Ricky Martin, la 53 de ani! Zeul latino care sfidează timpul
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Fabrica din România care a produs 1 milion de anvelope în 2025. Este singura din lume cu zero emisii de CO2
Descopera.ro
Ceva s-a prăbușit pe Lună! Momentul a fost înregistrat
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. – Soțul tău are o amantă tânără! Îmi pare rău!
Descopera.ro
Cum facem față sărbătorilor fără excese alimentare?