TOP 5 – „Spărgătoarele de căsnicii” din showbiz-ul românesc

TOP 5 – „Spărgătoarele de căsnicii” din showbiz-ul românesc
TOP 5 – „Spărgătoarele de căsnicii” din showbiz-ul românesc / Sursa FOTO: cancan.ro
Publicat: 04/02/2023, 12:36
Actualizat: 06/02/2023, 15:18

Câteva dintre femeile de succes din showbiz-ul românesc au apărut în lumina reflectoarelor și urmare a evenimentelor din viața lor privată. Iar aici vorbim despre „spărgătoarele de căsnicii”, vedetele  au sucit minților multor bărbați celebri și …căsătoriți.

Dar acest amănunt a părut insignifiant pentru unele dintre dive, care nu s-au împiedicat de o verighetă pe drumul lor spre fericire.

Când karma lucrează

Chiar și așa, în câteva cazuri, s-a dovedit că soarta nu iartă, iar relațiile construite cu greu au avut de suferit.

Despre Diana Munteanu se spune că a intrat în viața lui Claudiu Niculescu pe când vedeta din Liga 1 de fotbal avea probleme în căsnicie. Fosta soție, Lidia, l-a acuzat pe „Clau-gol” că-și neglijează copiii de când s-a îndrăgostit de Diana Munteanu. Dar au existat și voci care, pe de altă parte, au susținut că nu Niculescu este vinovat, ci Lidia l-ar fi „tradus” pe fotbalist.

Întreg scandalul s-a sfârșit… la starea civilă, acolo unde Claudiu Niculescu și Diana  Munteanu s-au căsătorit.

„Eu nu vreau să-i stric imaginea, să îl am pe conştiinţă. L-am lăsat pe el să decidă, i-am dat libertate şi aşa am ajuns aici. Însă, este rău că se îndepărtează de copii, o să regrete mai târziu, când Alexandru şi Rebeca o să-l dispreţuiască. O să realizeze în timp ce a făcut în ultimii ani. Eu sunt cu nervii la pământ, însă pentru copii o să lupt atât cât pot, sunt singurii care imi dau putere” – Lidia Niculescu, fosta soție  a lui Claudiu Niculescu

Poate cel mai celebru cuplu asumat din showbiz-ul românesc a fost cel dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache. Timp de 14 ani, ei au avut o relație „în secret”, dar despre care mulți știau. Mai târziu, prezentatoarea tv avea să spună că nu s-a simțit niciodată pe post de amantă. Dimpotrivă, Iuliana Marciuc și-a asumat relația cu artistul, dar în același timp a admis că și-ar fi dorit un loc „mai în față” în viața lui Adrian Enache.

„Povestea mea nu este cu nimic deosebită. E adevărat că mi-aș fi dorit ca destinul să nu-mi ofere acești ani duplicitari. Nu așa am văzut eu la părinți, la prietenii noștri de familie, nu așa am fost educată. Relația mea cu Adrian a avut toate ingredientele unei povești de iubire adevărate, incluzând momente de fericire nebună, vacanțe superbe, petreceri alături de prietenii cu care împărțeam momentele noastre, dar și zile de singurătate, încărcate de povara unei vieți, într-un fel, clandestine. Spun «într-un fel» pentru că noi ne-am afișat împreună și nu ne-am ascuns niciodată iubirea” – Iuliana Marciuc

În ce context s-au cunoscut Silvia Chifiriuc și Petre Roman

La început, Silvia Chifiriuc s-a temut că idila ei cu Petre Roman va rămâne o simplă aventură, asta deși ea se îndrăgostise de fostul premier al României.

Cei doi s-au cunoscut pe când Petre Roman era însurat cu Mioara. Deși între ei există o diferență de vârstă de 25 de ani ei, iubirea a învins: au o relație de 12 ani și un copil născut din dragostea lor.

„L-am intrebat și pe Doamne Doamne de ce a trebuit eu să trec prin anumite moment grele, presiunea care s-a făcut asupra mea și de ce a trebuit să fiu eu, adică soarta mea să fie așa și să nu întâlnesc un bărbat fără obligații, necăsătorit, așa cum am fost și eu: liberă, fără obligații și cu speranța de a iubi și a fi iubită, așa mai normal, ca să zic” – Silvia Chifiriuc despre începutul relației cu Petre Roman

Vica Blochina și Victor Pițurcă au împreună un băiat

Timp de 16 ani a fost amanta lui și, după cum singură avea să povestească, singurul bărbat pe care l-a iubit nebunește.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au trăit în secret o intensă poveste de dragoste, din care s-a născut Edan, fiul fostului selecționer al României. Azi, băiatul este crescut și ocrotit de tatăl său și Maria, nimeni alta decât soția lui Pițurcă, femeia care a acceptat cu demnitate realitatea faptelor bărbatului din viața ei.

„Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața, cumva. Puteam să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi, pentru că eu consider că copiii vin când vrea Dumnezeu” – Vica Blochina

Lavinia Pîrva și zvonurile divorțului Andreea Marin – Ștefan Bănică jr.

Încă de la început, relația dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr. a stârnit numeroase bârfe, fiind speculată ca posibil motiv al divorțului îndrăgitului cântăreț de Andreea Marin.

În 2017, Ștefan Bănică jr. a pus capăt zvonurilor și, după patru ani de relație, s-a căsătorit cu Lavinia Pîrva, arată CANCAN.

„Când am oficializat relația cu Ștefan, spuneau că eu am stat în portbagajul mașinii și mă ascundeam” – Lavinia Pîrva

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A găsit o cameră ascunsă în casa străbunicii. Ireal ce a descoperit înăuntru
FOTO. Imaginile momentului cu Mădălina Ghenea! Ce a făcut în loja iubitului bulgar, alături de...
VIDEO „S-a dus la fund”. O blindată Piranha a Armatei Române s-a scufundat în Dunăre...
Persoanele cele mai fascinante au această grupă de sânge. Ce spune despre tine grupa de...
Un şofer a încercat să fenteze coloana la graniţa cu Bulgaria. "Ia-o înapoi! Crezi că...
Manchester City s-a calificat în finala Champions League. Finala va avea loc pe 10 iunie,...
10 mașini ce nu ar trebui să le cumperi niciodată la mâna a doua. Care...
VIDEO |Moarte tragică pentru un pilot român. Bărbatul s-a prăbușit cu planorul duminică seara
„Este ca un vierme de care nu scapi niciodată” Boala cu care Adrian Despot se...
BANCUL ZILEI. Vine Bulă acasă, iar Bubulina îl cercetează atent. Culmea, niciun fir de păr...
Baraj imens pe râul Nipro, lângă Herson, aruncat în aer. Rusia şi Ucraina se acuză...
Primele declarații ale lui Șerban Copoț și ale magicianului Robert Tudor, după bătaia de la...
Supa MINUNE care PREVINE DIABETUL! INGREDIENTUL vedetă este chiar...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
DOLIU URIAȘ în televiziune: Horia BRENCIU...
Bobonete s-a umplut de bani. Afacerile care l-au îmbogățit
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au...
Ce se întâmplă cu familia Vulpiței și a lui Viorel Stegaru. Zvonurile care circulă prin...