Râzi cu lacrimi! Cum a scris Ada Dumitru numele Vicăi Blochina pe cartonul de nominalizare, aseară, la Survivor 2023 de la Pro TV

Râzi cu lacrimi! Cum a scris Ada Dumitru numele Vicăi Blochina pe cartonul de nominalizare, aseară, la Survivor 2023 de la Pro TV
SURSA FOTO: Captura Pro TV
Publicat: 01/02/2023, 07:57
Actualizat: 01/02/2023, 08:00

Vica Blochina a fost umilită la Survivor 2023 de la Pro Tv, unde s-a ales cu o poreclă din partea „Războinicilor”. Ada Dumitru nu a pierdut ocazia să pună „numele” Vicăi pe cartonul de nominalizare, aseară, în celebrul concurs!

„Vica Regina”

Ada Dumitru a pus porecla Vicăi Blochina pe cartonul de nominalizare, aseară, la Survivor 2023 de la Pro TV: „Vica Regina”.

Mai mult, marți seara, Ada a spus următoarele, în momentul în care a nominalizat-o pe Vica pentru eliminare: „Este o femeie care pe mine m-a surprins plăcut, pe care o respect și cu care abia aștept să beau un cocktail și să râdem ca două nebune”.

Alin Chirilă, responsabil cu porecla

Competiția Survivor este în plină vervă și toți cei implicați vor să dea tot ce este mai bun. În urma tensiunilor, care ating cote ridicate, izbucnesc și scandalurile.

Vica Blochina a fost jignită de către „Războinici”, fiind apărată de „Faimoși”. Blondina a primit o poreclă ironică, „vinovat” fiind Alin Chirilă.

În momentul confruntării dintre Vica Blochina și Codruța Began, „Faimoșii” au strigat în cor: „Hai, Vica, ești regina României”. Aceste încurajări au fost auzite însă de „Războinici”, care i-au găsit imediat o poreclă Vicăi.

„Regina veche” este porecla găsită de Alin Chirilă pentru Vica!

Kamara: „Să-ți fie rușine!”

„Faimoșii” au reacționat imediat. „Te credeam mai gentleman, Alin. Foarte urât din partea ta, ce ai zis. Ești neobrăzat să vorbești așa despre o femeie. Să-ți fie rușine!”, l-a certat Kamara pe Alin.

Vica încearcă să dea tot ce are mai bun pentru a face față competiției, iar, în urma unei probe foarte grele, ea a și leșinat. „Nu mă simt încă foarte bine, mă doare capul, dar nu știu tot ce s-a întâmplat, nu-mi amintesc. Nu am avut putere în mâini și picioare, nu am putut să țin nici un pahar de apă. Experiența Survivor este foarte grea pentru mine. În momentele acestea îmi doresc să merg acasă. (…) Sper să mă fac bine, să pot intra la joc. Mulțumesc colegilor care m-au susținut!”, a spus Vica Blochina.

SURSA FOTO: Captura Pro TV
SURSA FOTO: Captura Pro Tv
Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase