Sute de britanici, vizitați acasă de ucigașul bucătarului din Aleea Diham. Criminalul era privit ca un erou! (EXCLUSIV)

Redactor:
Andrei Dumitrescu

Sute de britanici au fost vizitați, cel puțin în ultimul an, de către Marius Gheorghe, tânărul în vârstă de 22 de ani prins de autoritățile din România la doi ani după ce a ucis, cu bestialitate, un bărbat pe care tocmai îl cunoscuse în Centrul Vechi al Capitalei. Imediat după crimă, acesta a plecat în Marea Britanie, unde, după izbucnirea pandemiei, ajunsese să fie considerat un adevărat erou.   

Marius Gheorghe avea 19 ani în decembrie 2018, când un bărbat mai în vârstă l-a abordat într-un local aglomerat din Centrul Vechi. Necunoscutul i-ar fi cerut, mai întâi, o țigară, după a intrat în vorbă cu el. I-a dat de băut, mai ales că stătea deloc bine cu banii, după care, din vorbă în vorbă, l-a invitat la el acasă. Bărbatul locuia într-un bloc de pe Aleea Diham, în sectorul 2, așa că au luat un taxi care i-a lăsat în fața unui magazin situat în apropierea imobilului, de unde au luat 2 sticle cu bere.

Potrivit unor surse judiciare, puștiul a povestit că, la un moment dat, între el și bărbatul pe care abia îl cunoscuse a izbucnit un conflict, moment în care ar fi vrut să plece. Ușa ar fi fost, însă încuiată, iar gazda ar fi refuzat să-i descuie.

Atunci s-ar fi luat la bătaie, iar bărbatul mai în vârstă ar fi venit cu un cuțit. Marius Gheorghe a spus anchetatorilor că, în acel moment, ar fi reușit să-l dezarmeze pe presupusul atacator, după care l-a înjunghiat de mai multe ori.

Victima era Florin Frimu, un bucătar în vârstă de 30 de ani. Acesta era cunoscut pentru faptul că făcea parte din comunitatea gay și obișnuia să caute, în Centrul Vechi, parteneri de sex, pe care, de obicei, îi plătea.

De aceea, anchetatorii băbuiesc că, de fapt, cei cearta ar fi pornit după ce Marius Gheorghe a refuzat să cadă la învoială.

Ucigașul, privit cu recunoștință de englezii închiși în case

La scurt timp după ce a comis crima, tânărul a plecat din țară, mai ales că imagini cu el și victima lui apăruseră deja la toate televiziunile. Norocul criminalului a fost acela că, deoarece era frig afară, a purtat, în permanență, gluga pe cap, ceea ce l-a făcut imposibil de recunoscut.

În plus, acesta nu mai fusese amprentat niciodată, așa că nu exista în evidențele anchetatorilor. Ca urmare, ucigașul nu a mai stat pe gânduri și a plecat în străinătate, mai ales că în România nu mai avea decât perspectiva pușcăriei.

Sursele citate au afirmat, pentru GÂNDUL.RO, că acesta ar fi reușit să se angajeze, pentru început, la un depozit, după care a lucrat ca livrator. Ducea oamenilor acasă mâncare sau bunuri pe care și le comandau on-line, ocupație care, cel puțin în primul val al pandemiei, când COVID-19 a devastat Europa, era privită cu respect și recunoștință.

Cel puțin în Marea Britanie, acești livratori erau considerați adevărați eroi ai societății și nu de puține  ori curierii au fost aplaudați de oamenii adunați la ferestre.

 

FOTO EXCLUSIV | Imagini şocante cu blana ursului Arthur, împuşcat de Emanuel de Liechtenstein
De ce a murit, de fapt, Ioan Danciu! Ce au găsit medicii în trupul său...
FOTO. Imaginile momentului cu logodnica lui Ion Ion Țiriac! S-a pozat așa și fanii au...
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei! A fost surprinsă...
Asta o va lovi în orgoliu pe Simona Halep! Șanse mari ca antrenorul înlăturat de...
Părerea lui Gigi Becali despre George Simion. Surprinzător ce a putut spune despre liderul AUR
Vasile Firanda şi-a omorât partenerul de cină supărat că nu vorbea româneşte. Un deceniu de...
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
Fotografia care a stârnit controverse pe Facebook: „Cine a spus că în Poliția Română sunt...
De ce a murit, de fapt, Ioan Danciu! Ce au găsit medicii în trupul său...
Cele patru TEHNICI prin care femeile pot simți mai multă PLĂCERE. Sunt extrem de simple...
Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca...
Monica Pop, acuzații GRAVE despre ultima măsură impusă de autorități: ”Categoric, este o discriminare!”
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
A MURIT! Vestea ȘOC a momentului în România
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Ideile de afaceri vin în moduri diferite şi câteodată sunt şi mai ciudate. Cum a...
Inchide