Test IQ cu 10 întrebări | Prima: Care mașină dintre cele 7 trebuie eliminată pentru a fluidiza traficul?

Publicat: 26/05/2022, 09:43

Test de inteligență cu 10 întrebări, pentru calcularea exactă a IQ-ului. Ai 10 întrebări în galeria foto la care trebuie să răspunzi cât de repede poți. Pentru a afla dacă ai găsit soluția corectă, imediat după întrebare vei găsi și rezolvarea.

Testul IQ cu 10 întrebări își propune să „scoată” geniul din tine. Dacă răspunzi la minimum 9 întrebări, te poți încadra în categoria celor cu un IQ extrem de ridicat.

Descoperă cele 10 întrebări în galeria foto a articolului.

Dacă obții 10 răspunsuri corecte, IQ-ul tău este peste 130.
Dacă obții 9 răspunsuri corecte, IQ-ul tău este 120.
Dacă obții 8 răspunsuri corecte, IQ-ul tău este 110.
Dacă obții 7 răspunsuri corecte, IQ-ul tău este 100.
Dacă obții sub 6 răspunsuri corecte, IQ-ul tău e sub 100.

Valorile IQ-ului dintre 91 și 100 sunt considerate cele de inteligență medie. Inteligență similară au 25% dintre persoane. Cei cu inteligența aceasta dau examen de bacalaureat fără obstacole și pot lucra în management inferior.

Valorile IQ dintre 101 și 110 sunt cele medii. Cel cu valorile acestea va absolvi universitatea cu dificultăți, dar dacă este perseverent poate găsi un loc de muncă extraordinar. Persoane cu valorile acestea reprezintă 25% din populație.

Valorile dintre 121 și 130 sunt mult peste medie. Persoane cu valorile acestea absolvesc fără probleme universitatea și au rezultate remarcabile. 6% din populație se încadrează la această categorie.

Valorile de IQ dintre 131 și 140 ating mai puțin de 3% din oameni. Este un IQ extrem de ridicat. Cei cu un asemenea IQ sunt specialiști, cercetători sau manageri extrem de eficienți. Printre vedetele cu un asemenea IQ se numără fostul guvernator al Californiei, actorul Arnold Schwarzenegger sau actrița australiană Nicole Kidman.

În galeria foto a acestui articol regăsești toate cele 10 întrebări și răspunsurile corecte.

Iată și alte teste IQ:

Testul IQ devenit viral | Ce număr vezi în această poză? 99 din 100 dau greș

Test de inteligență cu 5 întrebări | Cât e ceasul – ora 7:00, 15:00 sau 23:00?

Mută un singur băț de chibrit pentru a obține o egalitate corectă din: 6+2-8=4

Testul IQ exclusiv pentru genii | Ce caracter urmează în această serie: Q, W, R, U?

Test IQ la care toți greșesc | Câte cercuri vezi în această imagine?

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase