Tom Cruise, acuzat din nou că este de NERECUNOSCUT din cauza procedurilor estetice. Imaginile care au stârnit controverse

Tom Cruise, acuzat din nou că este de NERECUNOSCUT din cauza procedurilor estetice. Imaginile care au stârnit controverse
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 08/02/2024, 18:42

Actorul Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani, a fost acuzat de mai multe ori că a folosit fillere și alte proceduri estetice pentru a rămâne tânăr. Cele mai recente fotografii cu actorul din „Top Gun” au stârnit din nou controverse.

Tom Cruise a fost din nou în centrul atenției și a stârnit numeroase comentarii cu privire la aspectul său fizic la gala caritabilă organizată de Air Ambulance din Londra, unde s-a fotografiat alături de prințul William.

Fotografiile au fost surprinse la eveniment, în care actorul din „Top Gun” apare îmbrăcat într-un costum elegant, cu o cămașă albă și un papion. S-a fotografiat alături de prințul William și a zâmbit. Un lucru care an atras atenția multora a fost că aspectul său s-a schimbat semnificativ în ultimii patruzeci de ani de când actorul a devenit cunoscut publicului. În ciuda faptului că starul de la Hollywood își poartă acum părul mai lung, ridurile sale nu mai sunt atât de vizibile. Acest lucru poate fi atribuit, cel mai probabil, tendinței sale constante de a apela la proceduri estetice.

Tom Cruise, la începutul carierei

Tom Cruise avea doar 24 de ani. Ulterior, a jucat în filmele „The Colour Of Money”, care au avut loc în 1986, și „All The Right Moves”, care au avut loc în 1983.
În acel moment, actorul nu s-a așteptat să fie recunoscut pe stradă și să facă cunoștință cu celebritatea.

„În lumea mea, sunt foarte discret. Dintr-o dată, am simțit că sunt observat când mergeam pe stradă și am crezut că mi se întâmplă ceva”, spune Cruise. El a declarat pentru revista Interview că i-a luat timp să se obișnuiască.

Actorul de la Hollywood care a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați și bine plătiți actori a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați. Se mândrea, de asemenea, cu un corp atrăgător.

El a fost nominalizat la SAG Awards în 1999 pentru interpretarea sa din filmul „Magnolia” cu doar câteva luni înainte de despărțirea de Nicole Kidman. El a fost angajat în franciza „Mission Impossible” în același an, care a fost o franciză de succes de-a lungul timpului.

sursa foto: profimedia

Schimbare dramatică de look în 2022

După ce an apărut în public cu fața complet schimbată în urmă cu aproape trei ani, Tom Cruise a provocat controverse pe internet, de parcă ar fi făcut o schimbare drastică în greutate într-o singură zi. Un grup de doctori esteticieni a dezvăluit imediat ce s-a întâmplat cu chipul lui, dezvăluind intervențiile estetice la care au crezut că l-au inspirat pe celebritatea din „Mission Impossible”.

După ce actorul a jucat la un meci de baseball cu fiul său adoptiv, Connor, în vârstă de 26 de ani, imaginile cu el au devenit virale pe internet. Atunci când au fost publicate fotografiile, internauții au fost îngroziti, întrebându-se ce s-a întâmplat cu chipul actorului, care a devenit mult mai umflat, în special în zona obrajilor.

Tom Cruise, suspectat că a apelat la numeroase proceduri estetice

Din acest motiv, doctorul estetician Nyla Raja din Londra an oferit  o explicație a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat cu fața lui Tom Cruise, potrivit Daily Mail.

Afirmația ei este că actorul ar fi folosit prea multe intervenții estetice, în special fillerele, care sunt concepute pentru a îmbunătăți aspectul ridurilor și pentru a uniformiza aspectul general al fetei.

Dr. Nayla a declarat pentru Daily Mail: „S-ar părea că Tom a făcut prea multe injecții antirid și fillere, ceea ce an avut un efect negativ asupra aspectului său”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto