Veste bună de la Digi RCS-RDS pentru toți clienții din România! 50% reducere, începând de luni, 9 mai 2022. Toți abonații TV, Mobil și Internet sunt vizați

Veste bună de la Digi RCS-RDS pentru toți clienții din România! 50% reducere, începând de luni, 9 mai 2022. Toți abonații TV, Mobil și Internet sunt vizați
Publicat: 10/05/2022, 09:15

Digi RCS-RDS vine cu o ofertă imbatabilă pentru toți clienții din România. Sunt vizați toți abonații TV, Mobil și Internet de pe teritoriul țării.

Digi Days este surpriza oferită clienților existenți ai Digi. În perioada 9 – 15 mai, clienții DIGI existenți sunt „răsfățați” prin campania „DIGI Days”, prin care se oferă 50% reducere, timp de 6 luni, indiferent de serviciul contractat.

Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro sau în contul de client, și se aplică abonaților existenți care contractează servicii noi, extraopțiuni sau efectuează upgrade-uri.

DIGI lansează cea de-a 4-a ediție a campaniei „DIGI Days”, prin care mulțumește abonaților existenți pentru loialitate și îi răsplătește cu o reducere de 50%, timp de 6 luni, la contractarea unui serviciu nou, a unei extraopțiuni, respectiv pentru upgrade. „DIGI Days” se desfășoară exclusiv online, în perioada 9 – 15 mai, și a fost creată special pentru a sărbători fidelitatea clienților și încrederea acestora în serviciile oferite de companie., anunță DIGI.

Clienții DIGI care au activ minimum un serviciu și doresc să adauge unul sau mai multe servicii din portofoliul companiei, respectiv să realizeze un upgrade sau să activeze o extraopțiune TV, și doresc să beneficieze de avantajele acestei oferte, apot accesa site-ul DIGI.ro. Oferta se activează direct din pagina principală a campaniei sau din „Contul meu”, secțiunea „Serviciile mele”, selectând fie serviciul nou sau pe cel pentru care doresc upgrade, fie una sau mai multe extraopțiuni TV.

Reducerea de 50% din valoarea facturii se va aplica în primele 6 luni și este valabilă doar pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

DIGI este operatorul de telecomunicații de top în România, care oferă servicii de televiziune prin cablu și prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie și date mobile, precum și telefonie fixă. DIGI ocupă prima poziție pe piața operatorilor de televiziune prin cablu (63%) și este lider pe segmentul de servicii de internet fix (61%) și telefonie fixă (40%), conform datelor publicate (date statistice sem. I, 2021) de ANCOM, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. În același timp, ocupă prima poziție în topul operatorilor în ceea ce privește portabilitatea, cu peste 3,4 milioane de numere portate din 2008 și până în prezent, potrivit datelor furnizate de ANCOM și estimărilor companiei.

Oferta nu se aplică echipamentelor și nu se cumulează cu ratele pentru achiziționarea telefoanelor.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult