VIDEO. Restricții încălcate la restaurantul de lux al milionarului Mohammad Murad din nordul Capitalei/ Poliția a făcut razii la localurile din zonă, dar nu a intervenit în cazul Mandaloun

Publicat: 08/10/2020, 23:00
Actualizat: 15/04/2022, 14:26

Polițiștii au făcut razie în București joi seara, imediat după ce noile restricții privind unitățile de alimentație publică au intrat în vigoare. Mai multe restaurante au fost verificate de către oamenii legii, după ce Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca unitățile de alimentație publică să nu mai servească produse alimentare și băutură clienților în spații închise. Se pare că autoritățile au făcut și excepții, cel puțin în cazul restaurantului de lux Mandaloun din nordul Bucureștiului, care aparține controversatului om de afaceri Mohammad Murad. 

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a anunțat, joi, că se interzice consumul de băuturi și/sau produse alimentare în interiorul cafenelelor, restaurantelor și altor localuri  asemănătoare. Anunțul a fost făcut de Prefectură și este valabil pe toată raza Capitalei. De precizat că este permisă comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice cu condiția ca acestea să nu fie consumate în spațiile respective.

Polițiștii au „vizitat” restaurantul lui Mohammad Murad, dar, așa cum au venit, au și plecat

Cu toate acestea, restricțiile nu au fost respectate în toate cazurile. Joi seara, la restaurantul deținut de milionarul Mohammad Murad, era muzică, bună dispoziție și aglomerație, în pofida „vizitei” pe care au făcut-o oamenii legii care, așa cum au venit au și plecat, fără ca în urma verificării efectuate să se producă vreo schimbare.

Mai mult, managerul de sală a declarat, pentru GÂNDUL LIVE, că restaurantul este …terasă și că nu încalcă legea, în pofida faptului că oamenii făceau consumație în interiorul restaurantului.

Prefectura București a făcut anunțul privind noile interdicții după ce în Capitală s-au înregistrat 549 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, un record negativ

Este pentru a patra oară când cel mai mare oraș al României depășește pragul de 500 de infectări zilnice, de la începutul lunii octombrie.

Omul de afaceri Mohammad Murad, fost candidat la Primăria Mangalia a fost implicat duminică, 27 septembrie, în ziua alegerilor locale, într-un scandal de proporții, fiind acuzat de tentativa de a „corupe” alegătorii

Mohammad Murad a pierdut cursa pentru Primăria Mangalia, candidatul fiind implicat într-un scandal uriaș. A fost deschis un dosar penal în cazul în care este implicat miliardarul Mohammad Murad, după ce un apropiat al său a fost depistat cu maşina plină de bani.

Sunt acuzaţii de încercare de corupere a alegătorilor, pe care candidatul la Primăria Mangalia le neagă. Mohammad Murad, candidatul independent sprijinit de PSD la Primăria Mangalia, și membri din stafful acestuia de campanie ar fi fost prinși de polițiști în timp ce dădeau mită electorală oamenilor chiar în ziua votului, arată informații de ultimă oră. Candidatul a fost reclamat că ar fi scos banii din portbagaj și îi înmâna alegătorilor, mituindu-i să îl voteze la alegerile locale din 2020.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Antarctica este împânzită cu vulcani, dar ar putea oare să erupă?