Marcel Pavel, la podcastul ALTCEVA, despre îmbolnăvirea cu Covid-19. „Spuneau toți că mă prefac și eu am fost la un pas de sucombare”

Publicat: 08/05/2023, 10:57
Actualizat: 08/05/2023, 13:49

Marcel Pavel a fost invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA, difuzat sâmbătă, 6 mai. Îndrăgitul artist nu s-a ferit să abordeze cele mai sensibile subiecte, astfel că a vorbit inclusiv despre perioada în care a avut Covid-19 și a stat internat în spital.

Despre acele momente, Marcel Pavel vorbește cu emoție, semn că situația a fost mult mai gravă decât a perceput-o publicul.

Marcel Pavel: „La mine a fost grav”

Am iubit întotdeauna sportul, mă uit, sunt pasionat. Am făcut și puțin kempo, cu Amato Zaharia. M-am lăsat de vreo trei ani, după partea asta cu Covid-ul…”, a povestit Pavel.

Îndrăgitul artist a relatat cum virusul SARS-CoV-2 putea să-i vină de hac, o situație pe care și-o amintește în cel mai mic detaliu.

A fost un episod foarte urât. Spuneau toți că mă prefac, că am luat bani, 500.000, deja eram milionar la câți bani am luat… Și eu am fost la un pas de sucombare! Eu am făcut greșeala de a cânta în spital, iar după trei zile deja eram pus pe oxigen. A fost grav la mine. Culmea, unui ziarist i-am trimis și pozele, uite ce-am pățit, că mi-au dat prea multă cantitate de oxigen și capilarele au început să explodeze. Și am spus «Stop, opriți-vă, că mă omorâți!».

Ca întâmplare extraordinară, am întâlnit șef pe secția de la «Balș», din Pavilionul 5, pe fosta mea colegă de bancă de la școala de muzică. Mi-a salvat viața, femeia aceea. «Cât voi fi eu aicea, nu ți se va întâmpla nimic!». Livia Hara, îi mulțumesc mult, din suflet, că a apărut ca un înger lângă mine. Nu o mai văzusem de 50 de ani pe femeia aceea, nu am recunoscut-o, că era în combinezoanele acelea… Nu știam… «Cine sunteți?», că ea m-a tutuit. Și am spus «Dacă mă tutuiți, înseamnă că mă știți». «Păi, eu am fost colega ta, luam premiul cu coroniță la școala de muzică, eu eram la pian, tu erai la violoncel, erai cu mine în bancă». N-am știut, am spus «Draga mea…», n-am putut s-o iau în brațe. Dar, ea stătea trei ore după program afară, sunt niște geamuri d-astea cu plasă, și ea stătea afară, că n-aveam voie să avem contact.

Era sperietura aia îngrozitoare. Nu știu ce-o fi fost aia, cu ce au dat ăștia, ce ne-au făcut, dar a fost greu pentru mine”, a povestit Marcel Pavel.

Despre Marcel Pavel

Marcel Pavel s-a născut pe 4 decembrie 1959 în satul Independența, județul Galați, dar a crescut și copilărit la Câmpulung Muscel, unde familia lui s-a mutat pe când avea doar 3 ani.

A început studiile muzicale la şase ani, în clasa a IV-a, înscriindu-se Scoala de Muzică şi Arte Plastice din Câmpulung Muscel la violoncel şi pian. A urmat Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Piteşti, studiind în paralel în particular percuţia, iubind foarte mult rock-ul. Este absolvent al Universității Naționale de Muzică București – secția Canto clasic.

Artistul face parte dintr-o familie de muzicieni, tatăl fiind violonist – o parte din educația muzicală primind-o de la acesta. Frații săi sunt, de asemenea, instrumentiști, Micky Pavel – saxofon, claviaturi, solo voce, Gigi Pavel – stabilit în Germania, saxofonist profesionist, Gina Pavel – pianistă și solistă vocală. Bunicul său a fost cunoscutul rapsod popular Ion Taraș.

În urma experienţei căpătate de-a lungul acestor ani, în vara lui 2000 a devenit un artist cunoscut la nivel national lansându-se cu melodia „Frumoasa Mea” compusă de Ovidiu Komornik. A lansat până în prezent sapte albume. Albumul „Frumoasa Mea” a fost vândut în 250.000 de exemplare și a obținut Discul de Platină.

A colaborat cu numeroase personalităţi din show-biz-ul românesc şi internaţional.

În 2002 a câștigat selecția națională pentru Eurovision 2002 alături de Monica Anghel cu piesa „Tell me why”. În finală s-au clasat pe locul nouă, cea mai bună poziție a României în concurs de până atunci.

Podcastul integral

Urmărește podcastul integral cu Marcel Pavel doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Vă recomandăm să citiți și:

VIDEO | Marcel Pavel povestește la „ALTCEVA” de ce ține cu mai multe echipe de fotbal. „Nu ai cum să nu îi respecți”

VIDEO. Marcel Pavel, alergat cu făcălețul pe ringul de box: „Ne-a luat la bătaie pe toți. Și pe mine, și pe adversarul meu”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...