Mihai Gâdea a dezvăluit când a plâns ultima dată și care a fost motivul. „Cu toate păcatele și slăbiciunile mele…”

Publicat: 28/04/2022, 19:20
Actualizat: 29/04/2022, 16:31

Jurnalistul Mihai Gâdea este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA de vineri, 29 aprilie, începând cu orele 19.00. Printre altele, el a dezvăluit când a plâns ultima dată și care a fost motivul.

„Acum două seri… Am primit o piesă, era chiar un concert de Paște (…) si era extrem de puternică. Nu am plâns în hohote, dar uitându-mă și ascultând, de fapt, inevitabil mi-au curs lacrimile pentru că pentru mine (…), cu toate păcatele și slăbiciunile mele, nu mă face să văd mai puțin că acest moment, în care fiul lui Dumnezeu moare pentru păcatele noastre și apoi momentul în care avem Învierea, este momentul absolut crucial și, chiar dacă suntem fascinați de Crăciun, că e o sărbătoare fericită, de fapt aici Îl întâlnești și Îl poți vedea pe Dumnezeu în toată dimensiunea Lui”, a mărturisit invitatul lui Adrian Artene.

Tot în cadrul podcastului ALTCEVA, Mihai Gâdea a făcut și primele mărturisiri despre predicile pe care le-a ținut înainte să intre în televiziune, a vorbit despre familia lui, despre copilărie și despre momentul în care a vorbit cu Dumnezeu. A povestit și despre cum a fost atacat din cauza credinței lui și cum a ales între Biserică și televiziune.

De asemenea, jurnalistul a vorbit și despre faptul că atunci când era copil obișnuia să asculte, alături de familie, posturile de radio Europa Liberă și Vocea Americii.

Mihai Gâdea – scurtă biografie

Mihai Gâdea este absolvent al Facultăţii de Teologie. Și-a început activitatea în televiziune în anul 2002. Până în anul 2004 a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, după care în perioada 2004-2005 a fost prezentator la postul Antena 1.

Începând cu data de 14 mai 2010 este directorul postului de televiziune Antena 3, după ce a condus postul Antena 2 și este moderatorul emisiunii „Sinteza zilei”, un format extrem de popular în România.

Adrian Artene publică în presa naţională din 1996. Este dublu licenţiat în Jurnalism şi Drept, a absolvit şi două mastere în Teologie şi Ştiinţe Penale. Este autorul cărţii” Mafia Statală”, dar şi a volumelor de poezii” Iubirile pentru care a plâns şi Dumnezeu” şi ”Punctuaţia iubirii”.

Este membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti şi, totodată, al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Deţine numeroase premii pentru presă de investigaţie, dar şi premii literare.

Urmărește interviul integral cu Mihai Gâdea, vineri, 29 aprilie, de la ora 19, doar pe canalul de Youtube Altceva cu Adrian Artene. Abonați-vă aici!

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase