VIDEO | Irina Rimes: Cel mai dor îmi este de casa părintească. Când au tăiat părinții mei cireșii cu care am crescut, am plâns

Publicat: 30/06/2022, 16:53

Cântăreața Irina Rimes este invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene sâmbătă, 2 iulie, începând cu orele 19.00.

Irina spune, în cadrul podcastului, că cel mai dor îi e de casa părintească și povestește că, în afară de aceasta, nu îi lipsește nimic în viața ei din România.

„Mi-e dor de casă. Am tot ce-mi trebuie, mama îmi aduce tot, absolut tot. Și halva, și bomboane Bucuria, mi-e plină casa. De asta nu duc lipsă deloc. De-asta îi tot spun să nu mai facă pentru că vreau să rămân slabă, nu vreau să mă îngraș. Îmi e dor de casă, de casa părintească. De părinți nu, pentru că îi văd destul de des, vin ei la mine. Dar de casă îmi e dor. Și când au tăiat părinții mei cireșii pe care i-am văzut crescând și cu care am crescut de când eram mici, am plâns. Au tăiat 12 cireși. I-au tăiat pentru că erau bătrâni. De casă îmi e dor și stau să mă gândesc dacă o să vindem vreodată casa părintească sau nu. Pentru că fratele meu s-a mutat în București și eu le mai dau cinci ani părinților mei. Cred că vor mai sta cinci ani și vor zice «gata, copii, noi ne mutăm și noi pentru că nu mai putem să stăm departe de voi și vrem să fim împreună». Dar stau și mă gândesc dacă m-ar lăsa sufletul să vindem casa părintească”, a povestit Irina Rimes la podcastul Altceva cu Adrian Artene.

Talentul Irinei Rimes vine de peste Prut, unde artista a câștigat inimile celor de acasă, după ce a ajuns în finala show-ului de talente „Fabrica de staruri”, din Republica Moldova.

Cu o apariție inedită, plină de sensibilitate și cu un farmec aparte, Irina s-a lansat pe piața muzicală din România cu o piesă ce a stat pe primul loc în topurile muzicale româneşti luni în şir, primul ei single „Visele”.

„Visele” a ocupat locul 1 în toate topurile românești timp de trei luni. Declarat hit-ul anului, „Visele” a strâns 16 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a regăsit în Top10 MediaForest în anul lansării, 2016.

Urmărește interviul integral cu Irina Rimes, sâmbătă, 2 iulie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.