VIDEO Adrian Năstase: „În acest moment, singura variantă pentru a păstra România guvernabilă, rămâne această alianță actuală”

VIDEO Adrian Năstase: „În acest moment, singura variantă pentru a păstra România guvernabilă, rămâne această alianță actuală
Publicat: 12/05/2022, 11:10

Adrian Năstase, fost premier al României, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta a vorbit despre peisajul politic din țara noastră, punctând faptul că, în momentul de față, ca opțiune rațională, actuala  coaliție de guvernare, rămâne singura variantă plauzibilă. 

„Coaliția este foarte bine. Nu există foarte multe variante și s-a văzut și Franța care sunt, până la urmă, opțiunile raționale, dincolo de faptul că ești extrem de nemulțumit. Practic, singura variantă pentru a păstra România guvernabilă, chiar dacă nu nepărat pe cele mai bune opțiuni de guvernare, rămâne această alianță actuală”, a conchis Adrian Năstase.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase